local-stats-pixel fb-conv-api

Ēnu cilvēki - kas viņi ir?257

1578 8

Izrādās, ka parādība, no kuras es bērnībā tik dikti baidījos, ir vispasaules fenomens.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1578 8 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 257

0/2000

Man vienmēr bija šķitis, ka man tikai izliekas. Paldies tev, tagad zinu, ka nedzīvoju viena savā istabā! kā atmaksāsi man visas negulētās naktis, kas sekos pēc raksta izlasīšanas!?

Miega paralīze bijusi vienreiz. No rīta nesapratu, kas vsp bija notisi-sapnis vai īstenība. bet viss tik reāli- guļu gultā un kāds mani paņem tā aiz rīkles un pēc tam atmet gultā. apkārt viss pelēks, nekādas konkrētas formas vai seja. bet tik ļooti weird. bail gan nebija, interesanti.

2 0 atbildēt

Agrā bērnībā bija pieredze,kad naktī pamostoties,redzēju,ka man gultas kājgalī stāv tāds stāvs kā 2.bildē-ar platmali. Nesen bija nomiris vectēvs un man kkā bija sajūta,ka tas ir viņa gars,kurš 'atnācis atvadīties',tapēc nenobijos,bet uzreiz devos atpakaļ gulēt.

Vairāk neko tamlīdzīgu neesmu redzejusi,bet gandrīz katru nakti, pa vairākām reizēm, mostos augšā un pārskatu istabu, vai tur kās nestāv.

2 0 atbildēt

Bet ko viņi var izdarīt? 

2 0 atbildēt

aj protams esmu redzējis bet man tas šķiet ļoti baismīgi un bieži es jūtu ka kāds mani varētu vērot , bet man ir tik ļoti bail ka neskatos vai tas tā ir un pārmīzies meiģinu aizmigt. 

UN par pēdējo bildi atvičaju būtu labāk. :))   

2 0 atbildēt

Tai  9. bildē jūs noteikti ietu daudz tuvāk nevis daudz tālākemotion

2 0 atbildēt

Pedejo reizi kko tamlidzigu redzeju sovasar. Stradaju Danija, pa vasaru, un divas reizes ibja sajuta kad man kads seko. Kad pagriezos bija tada sajuta, ka ena viekarshi aizslid. Pirmo reizi es nelikos ne zinjis. Otraja reize jau vareja redzet enas siluetu atri izgaistam. Tad palika creepy !

Lidzigi gadijumi bijushi berniba. 

++

2 0 atbildēt

Ir gadījies ko tādu pieredzēt agrāk. Tas notika dažus gadus atpakaļ, man bija vēl 18 vai apmēram tā. Vienu nakt miegā tumš tēls ar sarkanām acīm pārsteidza mani sapņa vidū, tas manī izraisīja stipras bailes un pēkšņi sajutu, ka trūkst gaisa, ar lielām pūlēm izspiedis kliedzienu atkal spēju elpot un tēls bija pazudis, turpinājās sapņa gaita iepriekšējās sliedēs, un laigan sapni vairs neatminos tēls ir kā iededzināts atmiņā.

Otrā reize bija neilgi pēc tam, sapnī tika nogalināta mamma un jutu viņu slaikstamies ap māju, skatoties pa logu izdevās redzēt tumšu tēlu, šķiet cepurē. Taču tuvāk tas nenāca.

Trešā reize bija, kad, šķiet pamodos, nakts vidū un tas spieda man uz krūtīm, taču no tās reizes neko īsti neatceros, kā tikai faktu, ka trūka gaisa un nespēju izdvest ne skaņas. Ar lielām pūlēm saņemoties spēju it kā atgrūst viņa būtību un spēji ievilkt gaisu, tēls tikmēr ātri, tomēr neticami lēni ieslīdēja sienā.

Vairs neesmu to piedzīvojis, bija gan reizes kad it kā jutu viņa klātbūtni, taču viņš nerādījās tuvumā.

Varu gan teikt, ka tagad viņš vairs nešķita ļauns, drīzāk izmisis, un lai gan izraisīja bailes tomēr tās ir bailes no nezināmā, no neizprotamā. Nedomāju, ka šīs radības ir ļaunas, drīzāk citādas.

2 0 atbildēt

Es pēc šī kaut ko atcerējos. Mēs ar ar draudzeni palikām vienas mājā. Un nejauši draudzene paskatījās uz stikla durvīm, šausmās sastinga un palūkojās uz manīm.. Aiz durvīm stāvēja tāds kā cilvēks, ar CEPURI galvā.. 

2 0 atbildēt

Kad biju maziņa, es viņus bieži redzēju, man šķiet ka tie varētu būt viņi. Man bija bail iet pat spēlēties ārā, vispār bija bail no krēslainām vietām. Visu laiku domāju , ka tā bijusi mana bērna iztēle, bet ,izlasot rakstu, laikam nav gan... Labs raksts!

2 0 atbildēt

esmu arī redzējusi. arī naktī pamostoties, kad nevar pakustēties. diezgan baisi un tagad arī nedaudz bail palika. kāpēc viņi ir????

2 0 atbildēt

nu labi spocēni mēs esam par tālu aizgājuši,paliksim pie rēgošanās internetā!emotion

2 0 atbildēt

Izskatās, ka 6. bilde visu laiku kļūst tumšāka un tumšāka...

2 0 atbildēt

9. - man arī nebūtu iebildumi. ;D

2 0 atbildēt

palika nedaudz bail,pēdējā laiku dzirdu diivainas skaņasemotion

2 0 atbildēt

okē, ticiet vai nē, bet tikko viens mani uzmodināja. un, nē tās nav kkādas iedomas raksta iespaidā.

bļa :\ tgd gulēt neiešu, gaismu ārā neslēgšu.biš bail. acis bija ciet it kā, un tad tāds mazs troksnītis un redzu kā kkas melns mākoņveidiigs pār istabu pārlido. nu bāāā

2 0 atbildēt

raksts labs. interesants. + par to. un tiem kas izteikushi savu pieredzi ari + jo ir interesanti palasit  . viens no pienemumiem ir ka tie ir musu sargengeli .  kas censhas mums kaut ko pateikt.  :D vajag vel kaut ko no shis teemas :D. loti laba lasam viela.

2 0 atbildēt

Man ir bail :dd

2 0 atbildēt

es negribu pagriezties!

2 0 atbildēt

Labs raksts, un beidzamā bilde..mm smexīga. Likeu +

2 0 atbildēt

Mani ēnu cilvēks biedē... UN MĒĢINA NOGALINĀT....

2 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »