local-stats-pixel fb-conv-api

Ēnu cilvēki - kas viņi ir?257

1578 8

Izrādās, ka parādība, no kuras es bērnībā tik dikti baidījos, ir vispasaules fenomens.

1578 8 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 257

0/2000

es redzēju

3 0 atbildēt

un tāpēc es guļu pieieslēgtas gaismas...

3 0 atbildēt

esmu saskārusies ar šo parādību. Tiešām- pamanīt varēja tikai ar acs kaktiņu. Toreiz gan nebija melnā terpts, bet viscaur pelēkās drēbēs sirms onka redzams. neko sliktu nedarīja, vienīgi kritauz nerviem ar savu klātbūtni. Piem. grieza skaļāk TV skaņu, vai meta zemē uz dīvāna malas aptuveni 10 cm stāvošu pulti.

Vinepatīkamājkais mirklis bija, kad dušojoties viņu pamanīju

3 0 atbildēt

man bija atgadiijums kas biju 4 stava istabaaa un bija izsleegta gaisma ! :) tad paskatijos pie loga un tur bija kraasains cilveeka siluets ! :) peec kaada laika gaju tumsha virtuveee un tur arii bija k-kaads kjraasains plekjis iesleedzu gaismu a tur kakjis ! :)) tas kas bija istabaaa ! man nav balkons 

3 0 atbildēt

Arī es esmu redzējusi. Vienmēr kad es biju viena dzīvoklī man bija bail iziet no savas istabas. Ieslēdzu gaismas gan vecāku istabā, gan savā, gan virtuvē. Ieslēdzu arī tv, pc, un mūzikas centru. Es tā darīju tāpēc, ka ejot uz tualeti, kas ir koridora galā es vienmēr redzēju kko līdzīgu cilvēkam, neko no sejas neredzēju bet šausmīgi baidījos, jo likās ka tas tuvojas un pat skatās uz manīm, tāpēc gāju uz koridoru ar lukturi. Manā istabā arī ir bijis, bet šo radījumu esmu redzējusi tikai kad esmu bijusi viena pati mājās. Tad man bija 5-7 gadi, tagad ir 15, dzīvoju tajā pašā dzīvoklī un vēl joprojām jūtu ka tas radījums ir tuvumā dažreiz, labi ka neizlasīju vakar pusnaktī.

3 0 atbildēt

kad biju maziņš, arī ko līdzīgu redzēju. nevarēju naktī iemigt, un pagriežoties uz otru pusi, pa logu redzēju tādas kā cilvēka ķermena aprises un sarkanas acis. pārbijies pagriezos uz otru pusi un mēģināju ātri ieslēgt gaismu, pēc tam vairs nekas nebija..

3 0 atbildēt

kad es skatijos Tv es jau lēnām iemigu un no tas vietas kur es gulu var redzēt visu gaiteni un dzīvijamo istabu kas ir talak : kar4 es redzeju enās kas itka paiet atri garam es vinas redzeju ar acu kaktinu tiesi kad skatijos tv es redzu kad kaut kas melns paiet garam skatos kas tur ir un neka nebija ok skatos talak tv un atkal tas notiek , tad jau palika neomuligi beigas tas atkartojas atkal un panemu kaķi sev blakus un tad aizmigu beigas ..... ta nebija pirma reize un ne pēdējā ..... emotion

3 0 atbildēt

es tikko taisijos gulēt :D

3 0 atbildēt

bla bla bla komentārs par gulētiešanu

4 1 atbildēt

Perifērā redze ir saistīta ar reģionu smadzenēs, kas atbild par pazīstamu formu atpazīšanu. Tātad bezveidīgai ēnai šis reģions piešķir kkādu formu, visdrīzāk cilvēka. Daudzi optiskie triki balstās uz to, ka cilvēka smadzenes it kā "aizpilda" nesaprotamo ar līdzīgu tēlu. Tāpēc jau mēs bieži sakām: "Tas izskatās pēc...", ja īsti nesaprotam,kas tas ir.

In summary, šie "ēnu cilvēki" ir tikai cilvēka iztēles auglis ;)

3 0 atbildēt

Tiešām intresants raksts , pašam ja godīgi ar citreiz liekas , ka kāds novēro un nejau ome no pretējās mājas 3 stāva , citreiz ja atri pagriežas redzams tiešam ar acs kaktiņu kautkas sazin kas. +

3 0 atbildēt

Vakar šo rakstu trijos naktī izlasīju un ātri devos gulēt, pat + nepaspēju iedot :D

Labs rakstins :)

3 0 atbildēt

Man šķiet, ka cilvēki pārāk daudz šausmenes skatās un šitādus rakstiņus lasa, tad arī nav brīnms, ka pēc tam visādi brīnumi rādās, jo īpaši maziem bērniem. Cilvēkam jau pēc būtības krēslā un tumsā ir lielākas bailes, jo nekontrolē situāciju un fantāzija uzņem apgriezienus. Nesaku , ka neeksistē paralēlā pasaule, bet nedomāju, ka VIŅI ir tik garlaikoti, lai izklaidētos biedējot pzarastos cilvēciņus.

3 0 atbildēt

Pec puslitra Otard rādās dafiga viskautkādi cilvēki emotion emotion

3 0 atbildēt

laba vakara pasaciņa ..sonakt gaismu aram neslegšu :D 

3 0 atbildēt

Ēnu cilvēki nav nedz spoki, nedz citplanētieši, nedz arī cilvēku sargi vai ļaunas būtnes. Spoki tie nav jo spoki ir miglas krāsā vai pat tie ir caurspīdīgi. Ēnu cilvēki ir tie kurus izdomā savā galviņā cilvēki ( nezinu, varbūt kādam tie bijuši arī īsti ). Kad cilvēks domā par visādiem spokiem, miroņiem, utt, tad viņa smadzenes strādā tā lai kad viņš aizmigtu, pamostos ieraudzītu kādu paranormālu būtni. Bet es domāju ka ēnu cilvēki nav nekas cits kā cilvēku gari.

3 0 atbildēt

Riktīgi labs raksts, tikai žēl, ka šī paranojiskā sajūta mani pavada jau vairākus gadus. Bail iet gulēt.

3 0 atbildēt

Paldies ka mani uzmundrināji ar jauku rakstu naktī! emotion Tagad es pasēdēšu vienu nakti augšā! 

3 0 atbildēt

Kad es biju maza, es pamodos un ieraudzīju gultas kājgalī melnu siluetu, izskatījās pēc vīrieša ar spilgtām sarkanām acīm, viņš man meta ar malkas pagali, trāpija blakus uz spilvena, es atkal aizmigu un no rīta kad pamodos domāju, ka tas bija ļoti dīvains sapnis emotion bet tad es ieraudzīju blakus to pagali un es apmūlsu :D Bet tādi atgadījumi ir bijuši daudz, sevišķi man nepatika tā dāmīte kas staigāja pa trepēm katru nakti :D

3 0 atbildēt

cilvēki, tāds neliels jautājums, ko jūs 00.30 darat sadaļā mistika, ja jau pēc tam ir tik grūti aizmigt. 

3 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »