local-stats-pixel fb-conv-api

Ēnu cilvēki - kas viņi ir?257

1578 8

Izrādās, ka parādība, no kuras es bērnībā tik dikti baidījos, ir vispasaules fenomens.

1578 8 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 257

0/2000

Paldies ka mani uzmundrināji ar jauku rakstu naktī! emotion Tagad es pasēdēšu vienu nakti augšā! 

3 0 atbildēt

Bet ko viņi var izdarīt? 

2 0 atbildēt

Pedejo reizi kko tamlidzigu redzeju sovasar. Stradaju Danija, pa vasaru, un divas reizes ibja sajuta kad man kads seko. Kad pagriezos bija tada sajuta, ka ena viekarshi aizslid. Pirmo reizi es nelikos ne zinjis. Otraja reize jau vareja redzet enas siluetu atri izgaistam. Tad palika creepy !

Lidzigi gadijumi bijushi berniba. 

++

2 0 atbildēt

Ir gadījies ko tādu pieredzēt agrāk. Tas notika dažus gadus atpakaļ, man bija vēl 18 vai apmēram tā. Vienu nakt miegā tumš tēls ar sarkanām acīm pārsteidza mani sapņa vidū, tas manī izraisīja stipras bailes un pēkšņi sajutu, ka trūkst gaisa, ar lielām pūlēm izspiedis kliedzienu atkal spēju elpot un tēls bija pazudis, turpinājās sapņa gaita iepriekšējās sliedēs, un laigan sapni vairs neatminos tēls ir kā iededzināts atmiņā.

Otrā reize bija neilgi pēc tam, sapnī tika nogalināta mamma un jutu viņu slaikstamies ap māju, skatoties pa logu izdevās redzēt tumšu tēlu, šķiet cepurē. Taču tuvāk tas nenāca.

Trešā reize bija, kad, šķiet pamodos, nakts vidū un tas spieda man uz krūtīm, taču no tās reizes neko īsti neatceros, kā tikai faktu, ka trūka gaisa un nespēju izdvest ne skaņas. Ar lielām pūlēm saņemoties spēju it kā atgrūst viņa būtību un spēji ievilkt gaisu, tēls tikmēr ātri, tomēr neticami lēni ieslīdēja sienā.

Vairs neesmu to piedzīvojis, bija gan reizes kad it kā jutu viņa klātbūtni, taču viņš nerādījās tuvumā.

Varu gan teikt, ka tagad viņš vairs nešķita ļauns, drīzāk izmisis, un lai gan izraisīja bailes tomēr tās ir bailes no nezināmā, no neizprotamā. Nedomāju, ka šīs radības ir ļaunas, drīzāk citādas.

2 0 atbildēt

esmu redzējis

2 0 atbildēt

Arī biju redzējusi pāris reizes ēnveida būtnes. Un arī biju nakts vidū pamodusies no tā, ka kāds man pieskārās pie vaiga kaut arī istabā biju viena. Tas bija diez gan baisi, vai tas varētu būt ēnu cilvēks kas man pieskārās?

2 0 atbildēt

Nez, pirms gada es redzēju savā istabā savādu ēnu CILVĒKA formā, taču 100% biju pārliecināta, ka pārējie guļ... Man bail.

2 0 atbildēt

jā, būtu labāk ja viņi nāktu ar tadu izskatu emotion

2 0 atbildēt

bļin man no savas istabas bail iziet;DD

2 0 atbildēt

Sen esi licis rakstu, bet arī tieši no bērnības atceros momentu, kad gultas kājgalī bija ēna, nu, neatceros, vai bija acis vai ne, bet sajūtas - baisas. Tolaik norakstīju uz bērnības fantāzijām, nevienam jau arī neiešu stāstīt. Tomēr zinu, ka biju pamodusies, kad sāku taustīties pēc naktslampiņas slēdža, ēna vienkārši aizgāja.

Pēc informācijas meklēšanas šķiet, ka tās nav nekādas bērnu fantāzijas...

2 0 atbildēt

tagat japaliek nomodā varbūt manā mājā ēnu cilvēks pa nakti nāk un tas va būt Slendermēns Fantastisks raksts +

2 0 atbildēt

HUG ME emotion

2 0 atbildēt
Šķiet, ka neliels izskaidrojums šim ir gan. Pa planētu sen jau skan versija, ka ģeotermālo vietu lūzumos Zemes garozā, veidojās sava veida matērijas izkropļojumi, durvis uz citu pasauli, tikai mēs caur šīm durvīm iziet nevaram, jo nemākam. Tomēr daži cilvēki, pašiem to neapzinoties, ir izdevies aiziet otrpus priekškaram - cilvēki, kuri vienārši pagaist acu priekšā. Tā.. Atkal es par daudz aizbuldurējos... Runājot par šiem "portāliem" ( ģeotermālajiem lūzumiem ), ir teorija, ka cilvēku negativitāte un naids "baro" šo "portālu" un IESPĒJAMĀS ( izcēlu, lai sīkie neķērktu, ka tas ir apgalvojums ) radības viņpus "portāla". Šeit nu arī rodās milzīgi enerģijas izmetumi, kuri bieži nāk no ģeotermālajiem lūzumiem. Ne velti cilvēkiem šajās vietās ir panika, stress, galvassāpes un izdodas ieraudzīt dažādas parādības ( entuziastiem par visu šo penteri info meklēt Krievijā, jo tā atrodas vienā no lielākajiem ģeotermālajām lūzuma zonām, kur var redzēt un piedzīvot viss kaut ko ). Atkal aizmuldējos... Tad lūk, kad notiek enerģinas izmetumi, tad bieži pasaulē pastiprinās paronarmālās un anomālās parādības. Tad lūk, ir teorija, ka tieši ēnu cilvēki ir šo enerģijas izmetumu radīti, iespējams, ka tie ir radījumi, kuri sastāv no visas negatīvās enerģijas uz Zemes, kura nevis samazināsies, bet pastiprināsies, radot jaunus enerģijas uzplūdus, kas savukār pazudinās atkal cilvēkus, radīs matērijas izkropļojumus un atvērs durvis viņpus priekškara. Tur, draugi, notiek lietas, kuras pat mums nav pa spēkam pieredzēt.
2 0 atbildēt

ps: esmu jutusi arii tiiri fizisku pieskaarienu, kas nenaak no shiis pasaules (situaacijaa, kad esmu viena maajas, un nav maajdziivnieku vai tml, kas to buutu vareejushi izraisiit), kaa arii diivainiibas, piemeeram, peekshnji pazuud maajaas mantas, kuras labi zini, ka jaastaav tur, kur nolikts, un peec kaada laika peekshnji atrodas pilniigi citaa vietaa, kur nekad nav staaveejushas. vistrakaak bija pirms dazhiem gadiem, kad devos no riita uz darbu un atnaakot maajaa gulta bija izvandiita, kaut gan zinu, ka gultu biju saklaajusi un neparedzeeti cieminji nav bijushi.haha

2 0 atbildēt

Nebūtu beigās tā bilde dažs labs vispār gultā nelīstu :D

2 0 atbildēt

fascinējoši

2 0 atbildēt

Yess es esmu redzējusi un es tiešām nevarēju pakustēties un biju kā paralizēta :D 

2 0 atbildēt

esu redzejisemotion

2 0 atbildēt

Es esmu redzējis ēnu cilvēku un tā bija mana ēna emotion

2 0 atbildēt

Fakinie ēnu cilvēki,viens perversulis mani vēroja,kamēr gulēju  Lasi te 

2 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »