local-stats-pixel fb-conv-api

Ēnu cilvēki - kas viņi ir?257

1578 8

Izrādās, ka parādība, no kuras es bērnībā tik dikti baidījos, ir vispasaules fenomens.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1578 8 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 257

0/2000

Labs raksts, un beidzamā bilde..mm smexīga. Likeu +

2 0 atbildēt

Mani ēnu cilvēks biedē... UN MĒĢINA NOGALINĀT....

2 0 atbildēt

Man parasti viņi parādās pirms piemetas kāda slimība man vai radiniekiem....

2 0 atbildēt

bērnībā kad skatījos tumšākajos stūros pirms miega,visu laiku likās ka kāds skatās,viss ko redzēju,bija 2sarkani punktiņi.

2 0 atbildēt

Es esmu vienreiz redzējusi ēnu cilvēku tas kad biju labākās draudzenes mājās.Mēs ar viņu sēdējām pie datora.Kad viņa aigāja uz toleti es joprojām sēdēju pie draugos.lv un sāku just ka, mani kāds vēro nepārtraukti kad pagriezos neviena nebijaun tā jau pie viņas bija noticis arī ar citiem kas bijuši pie viņas.Nākamajā reizē biju pie viņas ar savu klasesbiedreni un tad mēs visas ieraudzijām ka pa griestiem kaut kas melns ātri slīd un tad pēkšņi izgaist.Par laimi mājas nēesmu nekad kaut ko tādu piedzīvojusi vai jutusi ka kāds mani novēro un arī neviens cits mājinieks nav. :)

2 0 atbildēt

Tad jau es arī esmu bijusi starp "laimīgajiem", kuri ir redzējuši. Vasarā, kad biju laukos (tur ir diezgan veca lauku māja) redzēju kaut ko tādu, kad gāju cauri visai mājai uz tualeti. Patiesībā par to neviens nezina, jo tāpat neticētu. Gāju cauri virtuvei un ar acs kaktiņu paskatījos uz izlietnes pusi, un tur bija tāds kā melns stāvs, garā, platā mētelī, cepure gan nebija, un acis tā kā spīdēja, bet nebija sarkanas. Drīzāk dzeltenīgi zaļas. Pirms gāju no istabas ārā mani pārņēma tāda kā panikas sajūta. Lieki piebilst, ka līdz tualetei es netiku, jo momentā skrēju atpakaļ uz gultu, jo esmu milzīgi bailīga. Pēc tam vairākas reizes modos no tā, ka likās, ka kāds guļ blakus gultā, lai gan manā istabā laukos neviens cits bez manis neguļ, un blakus gulta ir sastumta kopā ar manu. Vairākas reizes likās, ka kāds velk segu nost, nāk tuvāk. Ja man tajā laikā jau būtu bijis kaķis, tad vainu par nākšanu tuvāk varētu uzlikt uz viņu. emotion  Tā arī bijusi vienīgā reize un ceru, ka tā paliks.

2 0 atbildēt

varbus spoki? :O SPOKIlv :DDDD

2 0 atbildēt

Man sitas viss atgadina Enderman no minecraft :D

2 0 atbildēt

es arīble šitos redzējis esmu un pat diezgan bieži

2 0 atbildēt

Ne tas vien ir redzēts. Varu padalīties privātā sarunā, jo negribu lai mani te masveidā sāk uzskatīt par kaut kādu ķerto vai šizofrēniķi ^^

2 0 atbildēt

Biju ciemos aizbraukusi pie vecmammas.Viņas māja atrodas pļavā un paris simt metru  atālumā atrodas mežs.Mana istaba ir ļoti liela,tāpec reizem viņu apkrauj ar dažādām mantām.

Naktī tur guļot parasti liekas kad zem galda kāds seež,un paskatoties uz to pusi es redzu  vīrieti (viņa siluets) ar balti blāvām šaurām acīm.es apklāju galvu ar segu un ludzu klusām lai iet projam,un kad nonemu segu viņš jau ir prom....Viņš sež un mani peta vienmer  kad aizbraucu uz laukiem..

Sāk likties ka viņš gaida mirkli kad varetu man ko nodarīt ... Brrrrrrrrrrr

2 0 atbildēt

man ir brilles :D un vienu nakti guljot brilles bija protams novilktas es peeksni vnk  wild uzceelos itkaa no nekaa...peec kaadaam 10 sec.jau guleeju mieriigi nekustiigi kad peeksni garaam visai istabai pagaaja garaam viens no shitiem suudiem kkadas 20 sekundes ljoti leeni caur visai izstabai unpazuda caur logu.nez vai gljuki vai kas :D

2 0 atbildēt

tads ir bijis supernatural

2 0 atbildēt

Es sitos redzu kad appīpējos :D

2 0 atbildēt

Bērnībā bij gadijies sastapties ar šādām parādībām , protams mazam būdamam tas izraisija bailes , bet nebija īpaša sajūta ka plūstu ļaunums . 

2 0 atbildēt

jā, būtu labāk ja viņi nāktu ar tadu izskatu emotion

2 0 atbildēt

HUG ME emotion

2 0 atbildēt

bļin man no savas istabas bail iziet;DD

2 0 atbildēt

esmu redzējis

2 0 atbildēt

Nez, pirms gada es redzēju savā istabā savādu ēnu CILVĒKA formā, taču 100% biju pārliecināta, ka pārējie guļ... Man bail.

2 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »