local-stats-pixel fb-conv-api

Ēnu cilvēki - kas viņi ir?257

1578 8

Izrādās, ka parādība, no kuras es bērnībā tik dikti baidījos, ir vispasaules fenomens.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1578 8 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 257

0/2000

tagat japaliek nomodā varbūt manā mājā ēnu cilvēks pa nakti nāk un tas va būt Slendermēns Fantastisks raksts +

2 0 atbildēt

Arī biju redzējusi pāris reizes ēnveida būtnes. Un arī biju nakts vidū pamodusies no tā, ka kāds man pieskārās pie vaiga kaut arī istabā biju viena. Tas bija diez gan baisi, vai tas varētu būt ēnu cilvēks kas man pieskārās?

2 0 atbildēt

Sen esi licis rakstu, bet arī tieši no bērnības atceros momentu, kad gultas kājgalī bija ēna, nu, neatceros, vai bija acis vai ne, bet sajūtas - baisas. Tolaik norakstīju uz bērnības fantāzijām, nevienam jau arī neiešu stāstīt. Tomēr zinu, ka biju pamodusies, kad sāku taustīties pēc naktslampiņas slēdža, ēna vienkārši aizgāja.

Pēc informācijas meklēšanas šķiet, ka tās nav nekādas bērnu fantāzijas...

2 0 atbildēt
Šķiet, ka neliels izskaidrojums šim ir gan. Pa planētu sen jau skan versija, ka ģeotermālo vietu lūzumos Zemes garozā, veidojās sava veida matērijas izkropļojumi, durvis uz citu pasauli, tikai mēs caur šīm durvīm iziet nevaram, jo nemākam. Tomēr daži cilvēki, pašiem to neapzinoties, ir izdevies aiziet otrpus priekškaram - cilvēki, kuri vienārši pagaist acu priekšā. Tā.. Atkal es par daudz aizbuldurējos... Runājot par šiem "portāliem" ( ģeotermālajiem lūzumiem ), ir teorija, ka cilvēku negativitāte un naids "baro" šo "portālu" un IESPĒJAMĀS ( izcēlu, lai sīkie neķērktu, ka tas ir apgalvojums ) radības viņpus "portāla". Šeit nu arī rodās milzīgi enerģijas izmetumi, kuri bieži nāk no ģeotermālajiem lūzumiem. Ne velti cilvēkiem šajās vietās ir panika, stress, galvassāpes un izdodas ieraudzīt dažādas parādības ( entuziastiem par visu šo penteri info meklēt Krievijā, jo tā atrodas vienā no lielākajiem ģeotermālajām lūzuma zonām, kur var redzēt un piedzīvot viss kaut ko ). Atkal aizmuldējos... Tad lūk, kad notiek enerģinas izmetumi, tad bieži pasaulē pastiprinās paronarmālās un anomālās parādības. Tad lūk, ir teorija, ka tieši ēnu cilvēki ir šo enerģijas izmetumu radīti, iespējams, ka tie ir radījumi, kuri sastāv no visas negatīvās enerģijas uz Zemes, kura nevis samazināsies, bet pastiprināsies, radot jaunus enerģijas uzplūdus, kas savukār pazudinās atkal cilvēkus, radīs matērijas izkropļojumus un atvērs durvis viņpus priekškara. Tur, draugi, notiek lietas, kuras pat mums nav pa spēkam pieredzēt.
2 0 atbildēt

Ļoti slikti atceros, bet bērnībā šie te mani ir baidījuši..

Ā, agrāk daudz pa stroikām vandījos, dažreiz gadījās, ka tādas ēnas kur paskrien garām.

1 0 atbildēt

es tagad noteikti kādu laiku atkal nevarēšu mierīgi vakaros pastrādāt

1 0 atbildēt

9. - Un ko tad tu darītu? :D:D

1 0 atbildēt

kad biju mazs ( neatceros 3 vai 4 gadi) redzēju to tumsā bet tas bija tumšāks par tumsu

es pasaucu tēti un viņš skatijās bet ēna parādijās viņam aiz muguras

viņš pagriezās un tā atkal mainīja vietu un tad tā pazuda

3 2 atbildēt

arī es esmu redzējis ēnu cilvēkus.. kad biju maziņš, bieži vien kad gāju gulēt, gaismas tika izslēgtas, un pēc kada laika paskatoties uz vienu istabas stūri, redzēju ēnu, uz kuru paskatoties tā man nāca virsū, es palīdu zem segas, un tā pazuda.. un tā vairākas reizes... (gaismas atspulgi tie nevarēja būt, jo no loga nekas iekšā nespīdēja vai kas tml.)

1 0 atbildēt

Vienreiz, šķiet, ka pat šogad, bija mans pirmais miega paralīzes gadījums, pati miega paralīze jau ir ļoti dīvaina un nepatīkama, bet varu apzvērēt, ka tad, kad atvēru acis un nevarēju pakustēties, man gar gultu nogāja melns tēls, tāds kā vīrietis ar cepuri, un nostājās gultas galā, lai gan acis neredzēju, nebija ne sarkanas, nedz īsti saskatāmas, šķita, ka viņš skatījās man virsū, tieši virsū. Un viņš tur stāvēja tik ilgi, kamēr es atguvos un varēju pakustēties. Līdz šim biju to definējusi kā halucinācijas miega paralīzes laikā, taču, izlasot rakstu, šķiet pavisam citādi.. Kā arī tā panika un bailes..nekad neaizmirsīšu..

1 0 atbildēt

Esmu redzējis , bet ne tādus... bez nekādām cepurēm , bet vienkāršas sejas...

1 0 atbildēt

Ir redzētas gan sejas, gan cilvēku silueti, pats interesantākais, ka viņi izraisa bailes... Jo kad redzēju seju no sienas, kas lūkojās uz mani, sirds sāka ļoti ātri sisties, bet tās nebija manas bailes, es no tās nebaidījos, bet sirds ritmu un šermuļus es nevarēju kontrolēt.

Iespējams, ka šie ēnu cilvēki barojās no mūsu bailēm vai vienkārši ir vērotāji un bailes tiek izraisītas no tā, ka mēs nezinam, kas tas īsti ir.

Bet viņi pastāv, tik jautājums priekš kam?

1 0 atbildēt

jaa, es arii esmu piedziivojusi dazhus labus gadiijumus, sevishkji jau beerniibaa. bet tagad nevaru saprast, vai taa bija mana paarspiileetaa fantaazija tolaik, vai arii tieshaam eenu cilveeks? nezinu, bet ticu taadaam lietaam, jo naaku no ekstrasensu gjimenes, un mees reizeem juutam un redzam to, ko citi neredz, kaut arii tas ne vienmeer ir patiikami.

1 0 atbildēt

Mīļie cilvēki, jums ar tik dzīvu fantāziju vajadzētu, nevis spokos sēdēt, bet šausmu stāstu grāmatas rakstīt... :D :)

2 1 atbildēt

Šo ceturtdien braucu ar stopiem Talsi-Rīga. Laimīgs izkāpu no mašīnas,kura mani izlaida netālu no meža. Eju pa to ceļu,visapkārt mežš,klusums,mašiņu nebrauc,tad pēkšņi- WTF,ar acs kaktiņu redzu,ka kāds starp tiem kokiem noskrien,pagriežos,neviena nav. Eju tālāk,un atkal tas pats,kāds tur aizskrien.Sirds lec pa muti ārā. Iedomājaties to skatu-kjipa kā šausmenēs,ātras ēnas paskrien garām or smth. Pārbijos ne pa jokam. :D

1 0 atbildēt

jau lasot gandrīz apčurājos

1 0 atbildēt

kaut es vareetu pagriezt laiku apkalaj par 10 min, un nebuutu shito izlasiijusi...:/ bet tad nu luuk atbilde visaam manaam bailiibaam. piem. parasti wiikendos parasti sanaak vienai palikt, visaa maajaa, un kaa jau normaals cilveeks palieku liidz 7.riitaa augshaa (vienmeer) un ar sevi tuseeju.:D Bet man taas maajas istabu izkaartojums taads pabaiss, divi gari koridori, virtuvee milziigs logs kuram nav aizkara kuraa man jau miiziens kaut vai uz sekundi ieskatiities uu tee tee..krch jauki. un pat ja es esmu savaa istabaa, man skan muuzika un es kaut pie mazas gaisminjas kaartoju sev matus spogulii or whatever, vienmeer ir taada sajuuta ka neesmu viena...vnk ta neomoliigi paliek...un es vnk vienmeer dabiski sajuutu un zinu, ja kaads aiz maniim staav vai ir manaa klaatbuutnee, nopietni, nepatiik, un ja jaatiek uz virtuvi pa arii garaam neforshaam trepeem uz leju, tad vispaar liekas ka apmiiziishos...citreiz arii ir licies ka aatri kko diivainu ieraugu, tachu nevaru garanteet ka taa ir bijis ar shiem. pat nezinu vai gribeetu atklaatu pieredzi ar shiem gariem...bet es tikai zinu ka paranormaalaam lietaam es patiiku -_-, viss saakaas jau no pashas mazotnes, un ja es meegjinaatu visus kurus atceros izstaastiit, paietu vismaz stunda..

"bet nu vieglaak shodien guleet buus gan!"

1 0 atbildēt

par laimi mūsējais nav ļauns. tikai izraisa to maindfaka sajūtu- pa logu redzi - kāds nāk, ej atvērt durvis , bet tur neviena nav. bet ļauns viņš nav un nekādas baisas emocijas neraisa. laika ceļotājs... var jau būt- bet tad viņš nelaimīgais manā pagalmā iesprūdis laikam ... vai arī- te viņiem kaut kāda caurskrietuve vai emotion

1 0 atbildēt

Es tam nebiju pievērsis uzmanības nekad, bet tagad, kad tinu filmu atpakaļ ir bijuši tādi gadījumi, bet gan tikai ar acs kaktiņu ir licies, ka ir, nekad nav sanācis tieši redzēt. Darbā parasti, pa nakti jāstrādā viss decembris un es tur viens pats pa to ražošanu ņemos un reizēm var dzirdēt skaņas, kas nāk no otra gala. Tam gan lielu uzmanību nepievēršu, bet pats pretīgākais ir tas, ka viņi pa to galu mēdz noslīdēt garām, to gan redzu tikai ar tā saucamo perifēro redzi. Pats nepatīkamākais gadījums bija, kad darbā sēžu pie datora( man galds sanāk tākā pie sienas un pašas ieejas klāt, tā, ka ieeja ir redzama man pa kareisi) , kko rokos pa internetu un jūtu parādamies tādu ēnu, kas skatās uz manis, bet neko vairāk arī neredzēju, kā paskatījos tā tur vairs nekā nebija. Nekādas acis arī neredzēju. Pats pretīgākais ir tas, ka es tur viens strādāju :D Kaut gan īpaši nebaidos, bet neomulīgi paliek.

1 0 atbildēt

Labs raksts! Par tādām būtnēm neko pat nezināju emotion Akd, tagad nevarēšu normāli pagulēt, bet bija tā vērts emotion

1 0 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »