local-stats-pixel fb-conv-api

Savāc nepieciešamos parakstus par krievu valodu !442

776 35

RAKSTS LABOTS un PACELTS !!

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) patlaban apkopojusi informāciju par vairāk nekā 180 tūkstošiem parakstu, kas mēneša laikā atdoti parakstu vākšanā par krievu valodu kā otru valsts valodu, Latvijas Radio pastāstīja CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Gatavojam pases :)

***********************************************

Atsaucoties uz Tvnet- paraksti it ka esot savakti ! emotion

P.S. Sim datoram, pie kura atrodos, nav garumzimes.

Citati, no Tvnet :

"Patlaban par likumprojekta „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē” ierosināšanu Latvijā parakstījušies 157 000 vēlētāji, liecina biedrības "Par dzimto valodu" apkopotā informācija. Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie rezultāti būs zināmi tikai rīt."

"Mēs esam uzvarējuši!" sajūsmu par parakstu vākšanas rezultātiem neslēpj biedrības pārstāvji.

Manuprat, vispar vajadzeja nevis referendumu PAR krievu valodu ierosinat, bet gan KRIMINALLIETU par Latvijas valsts ieksejo sagrausanu ! Latviesu un krievu attiecibas ir saasinajusas, pateicoties kaut kadam mistiskam referendumam ! Lidz sim, dzivojam , viens otram lieki netraucejot. Valsti vajadzetu musu latviesu un krievu attiecibas uzlabot, nevis speciali tas saspilet un tad vaimanat par to, cik nedraudzigi dzivojam. Man nekad nav bijusas pretenzijas pret krievvalodigajiem, protams, lidz sim bridim, kad vini cita valsti sak diktet savus noteikumus.

http://www.valstsvaloda.info/

Un tiem deputatiem, kuri liekot roku uz sirds zvereja, godat latviesu valodu ka vienigo un aizstavet utt. , tie kuri parakstijas PAR krievu valodu- CIETUMAA !

Cerams, tad, kad rikos otro referendumu, latviesi atceresies, no kuras vietas vini celusies, un par spiti kaut kadai valdibai, kura vinus neapmierina, atceresies- kur ir nolikusi savas pases, un ies parakstities PRET !

LATVIJU- LATVIESIEM !

P.S. Aicinu lieki vel neiespringt, to vai paraksti ir 100% savakti, officiali uzzinasim tikai rit ! Tapat aicinu, komentaros nelietot rupjibas!

atsauce : http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/401394-savac_nepieciesamos_parakstus_par_krievu_valodu



776 35 442 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 442

0/2000

Es par Latviešu valodu Latvijā. emotion tāpēc. ++

4 0 atbildēt

Žēl, ka izjauca daudz maz normālas (cik nu vien mentalitātes atļauj) attiecības krievu un latviešu starpā.... Žēl...

4 0 atbildēt

Te man nāk pratā mūsu sentēvu anekdote:

Iet pa ielu tantiņa un ierauga, ka puisitis dzer netīru udeni no peļķes un saka: ''Nedzer to ūdeni, saindēsies!" puisītis atbild: ''Cho ti skazal?", tantiņa: "Ar abām rokām, ar abām rokām jadzer ūdens!"

Šo es novēlu visiem, kas nesaprot latviešu valodu.

6 2 atbildēt

Es vnk nesaprotu kāpēc gan krievi, gan latvieši ir tik aprobežoti, ka neredz lietas īsto būtību! Krievi grib, lai viņus ciena, bet paši citus cienīt negrib! Tur visa problēma sākās! Es arī neesmu krievu fans, jo man tas saistās ar PSRS un Komunismu, bet ja man uz ielas kaut vai to pašu cigareti normāli paprasītu latviešu valodā, lai cik lauzīti tas varbūt skanētu, man jau būtu mazāks naids pret to cilvēku. Darba dēļ, nācās saskarieties diendienā ar krievvalodīgajiem un man ļoti patika, ka bija daudz tādu cilvēku, kas uz jautājumu - Kādā valodā Jums būtu labāk? - atbildēja, ka vienalga, un nebija problēmas ar to kā komunicēt, es - lauzīti krieviski, man pretī - lauzīti, bet latviski, un tādi krievi man izraisa cieņu, jo viņi ir iemācījušies valsts valodu, varbūt nelielā, bet tomēr kaut kādā mērā, tas parāda, ka viņi ciena šo valsti un valodu! Ja visi krievi tā darītu, tad šādu masveida nesaskaņu starp mums nebūtu, jo būsim reāli, krievs tu, vai latvietis, pēc ādas krāsas balts un tāds pats kā citi, arī jūti, arī mācies un dzīvo kā vari. Paldies, ja šo izlasīji, varbūt aizdomāsies par to, kā viss ir patiesībā, tikai jāgrib saskatīt lietas būtību!

4 0 atbildēt

Es esmu krievs ber zinu ka ja otra valoda bus Krievu , Rigai bus dirsa tapec ka 90% no Latvijas Krievu iedzivotajiem ir veacie alkoholiki kuri staigas pa ielam un kliegs ka vini ir **** karali....

4 0 atbildēt

Latvijā nerunāšu krieviski, neklausīšos krievu valodu, nerakstīšu krieviski ārpus krievu valodas stundas. Iepūtiet man krievu valodas fanātiķi...

5 1 atbildēt

LATVIJAI LATVIJU! 

3 0 atbildēt

nu ja kreivi jau visu pasauli ir piedirsusi..... braucat uz savu krieviju un dzivojat tur..... urlas busiet un ka urlas nomirsiet...

3 0 atbildēt

Ušakovs bija jāglābj lai taisītu šitādus sūdus??

5 2 atbildēt

ja sabalsos, tad latviešu valodai kā tādai ir beigas. neviens vairs drīz latviski nerunās, jo jau līdz šim krievi ir uzskatījuši, ka visiem šeit,Latvijā, ir pienākums zināt viņu valodu un runāt ar viņiem tajā. 

3 0 atbildēt

Nu un?

Būs referendums, sabalsosim tā, ka viņi uz atlikušo dzīvi aizvērs savas (tematiski izskatoties) ž**as.

3 0 atbildēt

Es jūtu, ka briest sūdi.. starp latviešiem un krieviem būs karš. :D

4 1 atbildēt

iedosim tiem krieviem semkas lai tinas prom

4 1 atbildēt

Drusku jau sāk besī tie tupie krievu pajoļiņi, kuri balsoja.  Viņus neviens necieš, visas nācijas vinjus nopietni neņem, jo visu ko vinji var izdarīt- kko nošpikot, vai kādu pakļaut ar varu, bet nejau kko izgudrot, vai kko tādā zinjā. 

 

Un latvijas krievus pat pati krievija atpakaļ nepieņem, jo tādus slinkus neaptēstus pajolus reti kurš grib redzēt savā valstī, bet nu tas tik tā. Protams, ir jau normāli krievu tautības cilvēki, bet tie negāja balsot, jo ciena un mīl Latviju, tās likumus emotion

3 0 atbildēt

Pietiks cepties, krievu iespējas uzvarēt referendumā ir 0.000001 % lielas. Un jautājums autoram, kā to saprast iet parakstīties pret, tu domāji šo parakstu vākšanu vai reālo referendumu?

4 1 atbildēt

Teikshu taa es cienu krievu valodu un krievu tautu, bet es NEKAD Latvijaa nerunaashu krieviski ar citu latvijas pilsoni, un neatdziishu krievu valodu ka otru valsts valodu. Un sen butu laiks visiem krieviem iemaaciities valsts valodu. + Uzvaras piemineklim arii nau vietas Latvijaa

3 0 atbildēt

Es vēlētos palūgt krievus, nu tā lai viņiem vieglāk saprast, braucat maize atpakaļ uz Krieviju ja kautkas nepatīk.

3 0 atbildēt

Ejam ielās protestēt ;P

4 1 atbildēt

Vai tiešām latviešiem būs jānokrīt tik pat zemu cik krieviem un jāsāk sekot viņu piemēram? Kā viņi kazahstāniešus uz ielām galina, izsit - bērnus, sievietes - pilnīgi vienalga. Un tas notiek mūsdienās...mums jāsāk tā pat rīkoties, lai tās samazgas saprastu, kur ir viņu vieta? 

Tas ir vairāk kā skaidrs, ka nesavāks parakstus - bet ZB viņi!

3 0 atbildēt

Būtu man daudz nauda, tad šos balsotājus sagaidītu pie vēlēšanu iecirkņa un ar dāvanu-Vienvirziena ceļojums uz Maskavu vai Sibīriju!

3 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »