local-stats-pixel fb-conv-api

Savāc nepieciešamos parakstus par krievu valodu !442

776 35

RAKSTS LABOTS un PACELTS !!

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) patlaban apkopojusi informāciju par vairāk nekā 180 tūkstošiem parakstu, kas mēneša laikā atdoti parakstu vākšanā par krievu valodu kā otru valsts valodu, Latvijas Radio pastāstīja CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Gatavojam pases :)

***********************************************

Atsaucoties uz Tvnet- paraksti it ka esot savakti ! emotion

P.S. Sim datoram, pie kura atrodos, nav garumzimes.

Citati, no Tvnet :

"Patlaban par likumprojekta „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē” ierosināšanu Latvijā parakstījušies 157 000 vēlētāji, liecina biedrības "Par dzimto valodu" apkopotā informācija. Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie rezultāti būs zināmi tikai rīt."

"Mēs esam uzvarējuši!" sajūsmu par parakstu vākšanas rezultātiem neslēpj biedrības pārstāvji.

Manuprat, vispar vajadzeja nevis referendumu PAR krievu valodu ierosinat, bet gan KRIMINALLIETU par Latvijas valsts ieksejo sagrausanu ! Latviesu un krievu attiecibas ir saasinajusas, pateicoties kaut kadam mistiskam referendumam ! Lidz sim, dzivojam , viens otram lieki netraucejot. Valsti vajadzetu musu latviesu un krievu attiecibas uzlabot, nevis speciali tas saspilet un tad vaimanat par to, cik nedraudzigi dzivojam. Man nekad nav bijusas pretenzijas pret krievvalodigajiem, protams, lidz sim bridim, kad vini cita valsti sak diktet savus noteikumus.

http://www.valstsvaloda.info/

Un tiem deputatiem, kuri liekot roku uz sirds zvereja, godat latviesu valodu ka vienigo un aizstavet utt. , tie kuri parakstijas PAR krievu valodu- CIETUMAA !

Cerams, tad, kad rikos otro referendumu, latviesi atceresies, no kuras vietas vini celusies, un par spiti kaut kadai valdibai, kura vinus neapmierina, atceresies- kur ir nolikusi savas pases, un ies parakstities PRET !

LATVIJU- LATVIESIEM !

P.S. Aicinu lieki vel neiespringt, to vai paraksti ir 100% savakti, officiali uzzinasim tikai rit ! Tapat aicinu, komentaros nelietot rupjibas!

atsauce : http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/401394-savac_nepieciesamos_parakstus_par_krievu_valodu



776 35 442 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 442

0/2000

Es tieši skatījos filmu "Pūt vējiņi".Tik skaista un patriotiska filma.Un filmas beigās pasaka māsa, ka savāca parakstus.Pilnīgi kamols kaklā parādījās.

Latviju latviešiem!!!

5 0 atbildēt

Viņus visus lopu vagonos un uz sibīriju tāpat kā latviešus agrāk!

8 3 atbildēt

Un kad latvieši vāca parakstus, tad visiem bija pie kājas.  Visi bija tik aizņemti, citi atkal atrunajās, ka negribot kaitināt krievus, citi uzskatīja ka šāda parakstu vakšana nav korekta, citi domaja ka tas ir speciāls pasākums lai sašķeltu tautu.  Nu ko mīksto bars- šitas gan ir korekti ne? Turpināsim līst dirsā un pinkšķēt ka mūs apbižo emotion

5 0 atbildēt

Es cienu krievu valodu. Es to māku, nedzīvojot Krievijā. Taču šī ir mana valsts, mana Latvija, mana valoda - vienīgā - CIENI!

6 1 atbildēt

ko ja viņi aizbrauktu uz angliju un tur arī tad pieprasītu otro dzimto valodu krievu? tas ir debīli. ja esi svešā valoda tad tev jasaprot, ka tev ir jāmācās tās valsts valodu. Ķīnā tad jau arī ir krievu valoda nevis ķiņķuņķaņ :D 

stulbie krievi 

:D

5 0 atbildēt

To ko jūs tagad sakat atceraties arī tad kad būs jājiet balsot un pierādat ,ka varat arī kājas kustināt ne tikai rokas!

6 1 atbildēt

Un ja referendumā nobalsos pret, tad lai Lindermans atmaksā valstij tos divus ļimonus par referenduma rīkošanu!!! Lieka naudas izšķērdēšana!

6 1 atbildēt

LATVIJA IR LABĀKĀ UN NEVIENS MUMS NEVARĒS ATŅEMT MŪSU GODU!!!!

12 7 atbildēt

bet kkas nav kārtībā ar tām balsīm.... pagājušonedēļ pat īsti puse nebija savākta. tagat ir skaits dubultā... kkas ož atkal pēc mahinācijām....

5 0 atbildēt

Ar ko Latvija ir tik īpaša, lai vispār kaut kas tāds notiktu kā otrās valsts valodas ieviešana??! Labi man jau itkā nav nekādu problēmu ar krievu valodu, bet tas ir kautkāds absurds. Tieši tāpēc tā ir Latvija, lai, te, visi varētu runāt latviešu valodā. Daudzi cilvēki, gan no latviešiem gan no krievu tautības cilvēkiem, pat neaptver, ka notiek vis tiešākā okupācija, pietam ar valdības atbalstu. Tos ierēdņus kuri balso PAR krievu valodas ieviešanu kā otro valsts valodu, uz cietumu par valsts nodevību.

Oīī, man reāli šķiet ka drīz sāksies jauni "13. janvāra nemieri"!

15 10 atbildēt

es principa pēc nelietošu to urlu valodu!!! ESMU LATVIETIS NEVIS KKAADS KREIVS!!!!!!!!!!! emotion

8 3 atbildēt

Latvijā nerunāšu krieviski, neklausīšos krievu valodu, nerakstīšu krieviski ārpus krievu valodas stundas. Iepūtiet man krievu valodas fanātiķi...

5 1 atbildēt

Ja jau šobrīd ir šāds rezultāts, būtu jauki, ja latvieši nesēdētu mājās un nečīkstētu, bet izkustētos un aizietu nobalsot PRET krievu valodu kā oficiālo valodu Latvijā, kad tas būs jādara.

4 0 atbildēt

Es par Latviešu valodu Latvijā. emotion tāpēc. ++

4 0 atbildēt

pizdu krievu valodu tak riktigi iesuka! :D

10 6 atbildēt

Nemaz neeksistēja iespēja parakstīties ''pret''. Ja parakstījies, tad tas nozīmēja ''par''. Tādā veidā tika apmuļķoti daudzi cilvēki.

4 0 atbildēt

Laikam dažiem piemirsies, ka dzīvo Latvijā.

6 2 atbildēt

Te man nāk pratā mūsu sentēvu anekdote:

Iet pa ielu tantiņa un ierauga, ka puisitis dzer netīru udeni no peļķes un saka: ''Nedzer to ūdeni, saindēsies!" puisītis atbild: ''Cho ti skazal?", tantiņa: "Ar abām rokām, ar abām rokām jadzer ūdens!"

Šo es novēlu visiem, kas nesaprot latviešu valodu.

6 2 atbildēt

Žēl, ka izjauca daudz maz normālas (cik nu vien mentalitātes atļauj) attiecības krievu un latviešu starpā.... Žēl...

4 0 atbildēt

jēga no krieviem Latvijā? ja tepat 300km tālāk ir robeža uz krieviju, lai brauc tur un priecājās par savu krievu valodu.

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »