local-stats-pixel fb-conv-api

Savāc nepieciešamos parakstus par krievu valodu !442

776 35

RAKSTS LABOTS un PACELTS !!

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) patlaban apkopojusi informāciju par vairāk nekā 180 tūkstošiem parakstu, kas mēneša laikā atdoti parakstu vākšanā par krievu valodu kā otru valsts valodu, Latvijas Radio pastāstīja CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Gatavojam pases :)

***********************************************

Atsaucoties uz Tvnet- paraksti it ka esot savakti ! emotion

P.S. Sim datoram, pie kura atrodos, nav garumzimes.

Citati, no Tvnet :

"Patlaban par likumprojekta „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē” ierosināšanu Latvijā parakstījušies 157 000 vēlētāji, liecina biedrības "Par dzimto valodu" apkopotā informācija. Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie rezultāti būs zināmi tikai rīt."

"Mēs esam uzvarējuši!" sajūsmu par parakstu vākšanas rezultātiem neslēpj biedrības pārstāvji.

Manuprat, vispar vajadzeja nevis referendumu PAR krievu valodu ierosinat, bet gan KRIMINALLIETU par Latvijas valsts ieksejo sagrausanu ! Latviesu un krievu attiecibas ir saasinajusas, pateicoties kaut kadam mistiskam referendumam ! Lidz sim, dzivojam , viens otram lieki netraucejot. Valsti vajadzetu musu latviesu un krievu attiecibas uzlabot, nevis speciali tas saspilet un tad vaimanat par to, cik nedraudzigi dzivojam. Man nekad nav bijusas pretenzijas pret krievvalodigajiem, protams, lidz sim bridim, kad vini cita valsti sak diktet savus noteikumus.

http://www.valstsvaloda.info/

Un tiem deputatiem, kuri liekot roku uz sirds zvereja, godat latviesu valodu ka vienigo un aizstavet utt. , tie kuri parakstijas PAR krievu valodu- CIETUMAA !

Cerams, tad, kad rikos otro referendumu, latviesi atceresies, no kuras vietas vini celusies, un par spiti kaut kadai valdibai, kura vinus neapmierina, atceresies- kur ir nolikusi savas pases, un ies parakstities PRET !

LATVIJU- LATVIESIEM !

P.S. Aicinu lieki vel neiespringt, to vai paraksti ir 100% savakti, officiali uzzinasim tikai rit ! Tapat aicinu, komentaros nelietot rupjibas!

atsauce : http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/401394-savac_nepieciesamos_parakstus_par_krievu_valodu



776 35 442 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 442

0/2000

būtu labāk Angļu val. uzlikuši kā otro, un bez nekāda vēlēšanām, labāk zināt angļu val nekā krievu, kura vispār nav vajadzīga šeit.

1 3 atbildēt

nu man vienalga, es krieviski nerunaashu emotion

0 2 atbildēt

ха ха ха мы победим

0 2 atbildēt

Nekur tālāk arī viņi netiks! Saeimā ja ZRP un ZZS neuztaisīs sūdus, tad tā arī viss paliks! Latvieši sadumposies un brauks uz Rīgu par savu dzimto un vienīgo valsts valodu cīnīties! Lai aizmirst par krievu valodu! Par latvisku Latviju!

6 9 atbildēt

Es nespēju aturēties šeit kaut ko neuzrakstīt. Palasot kommentārus pēdējā lspā, es katru noviņiem personīgi gribētu piekaut lidz asinīm un piesiet pie trans-sibīrijas vilciena. 

Patika autora raksta noformējums.

0 3 atbildēt

Krievu valoda, bus!!! tas par labu tikaj!!!

0 10 atbildēt

Labāk vien ir, jo ja krievi nebūtu uzverējuši, tad saceltu vēl lielāku traci, nekā ir tagad. Tā pat būs referendums tagad, kur saeima izlems -  būt krievu valodai par otru valsts valodu - vai nē. Un es ļoti šaubos ka saeima pieļaus ko tādu.

3 15 atbildēt

Латышня соснула.

1 16 atbildēt

Ā un starp citu, pēc pieredzes zinu, ka krievi prot gan savu valodu, gan latviešu gan angļu u.t.t..bet latvieši nu gan principiāli nemācās neko, jo redz dzīvoju Latvijā,galvenais,ka savu valodu zinu un vienalga!...... Paši sevi tikai aprobežojat.................?

0 15 atbildēt

laikam zinasu par vienu valodu vairāk.. :D

5 33 atbildēt

Россия - священная наша держава! Россия - любимая наша страна! Могучая воля, великая слава - Твое достоянье на все времена. Славься, Отечество наше свободное - Братских народов союз вековой. Предками данная мудрость народная. Славься, страна! Мы гордимся тобой! От южных морей до полярного края Раскинулись наши леса и поля. Одна ты на свете! Одна ты такая! Хранимая Богом родная земля. Славься, Отечество наше свободное - Братских народов союз вековой. Предками данная мудрость народная. Славься, страна! Мы гордимся тобой! Широкий простор для мечты и для жизни, Грядущие нам открывают года. Нам силу дает наша верность Отчизне. Так было, так есть и так будет всегда! Славься, Отечество наше свободное - Братских народов союз вековой. Предками данная мудрость народная. Славься, страна! Мы гордимся тобой!

1 29 atbildēt

"Lidz sim, dzivojam , viens otram lieki netraucejot. Valsti vajadzetu musu latviesu un krievu attiecibas uzlabot, nevis speciali tas saspilet"

Viss jau sākās ar to ka slēdza ciet krievu skolas! Un kā var uzturēt normālas attiecības ja man uz ielas pienāk 7 latvieši un sāk pie....ies par to ka es runāju krievu val. Ja es gribu runāt krievu valodā es arī runāšu.

13 49 atbildēt

Лабатые дибилоиды разнылись

1 43 atbildēt

Jūs latvieši gan esat cūkas..

6 60 atbildēt

Citējot Nelsonu no The Simpsons: "HA - HA " emotion

3 59 atbildēt

Man patiešām , sāk krist uz nerviem to cilvēku kuri raksta par tiem vilcieniem Rīga- Maskava . Man tiešām ir vienalga par tām divām valodām , manis pēc viņas varētu būt un nebūt , iespējams tā pat būs labak ,  kad Krievu valodu ieviesīs . 

9 71 atbildēt

Да что б вы подавились ЛАБУСЫ !!!!

4 98 atbildēt

ES PA KRIEVIEM 

4 101 atbildēt

Лаботня отдыхает !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 106 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »