local-stats-pixel fb-conv-api

Savāc nepieciešamos parakstus par krievu valodu !442

776 35

RAKSTS LABOTS un PACELTS !!

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) patlaban apkopojusi informāciju par vairāk nekā 180 tūkstošiem parakstu, kas mēneša laikā atdoti parakstu vākšanā par krievu valodu kā otru valsts valodu, Latvijas Radio pastāstīja CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Gatavojam pases :)

***********************************************

Atsaucoties uz Tvnet- paraksti it ka esot savakti ! emotion

P.S. Sim datoram, pie kura atrodos, nav garumzimes.

Citati, no Tvnet :

"Patlaban par likumprojekta „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē” ierosināšanu Latvijā parakstījušies 157 000 vēlētāji, liecina biedrības "Par dzimto valodu" apkopotā informācija. Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie rezultāti būs zināmi tikai rīt."

"Mēs esam uzvarējuši!" sajūsmu par parakstu vākšanas rezultātiem neslēpj biedrības pārstāvji.

Manuprat, vispar vajadzeja nevis referendumu PAR krievu valodu ierosinat, bet gan KRIMINALLIETU par Latvijas valsts ieksejo sagrausanu ! Latviesu un krievu attiecibas ir saasinajusas, pateicoties kaut kadam mistiskam referendumam ! Lidz sim, dzivojam , viens otram lieki netraucejot. Valsti vajadzetu musu latviesu un krievu attiecibas uzlabot, nevis speciali tas saspilet un tad vaimanat par to, cik nedraudzigi dzivojam. Man nekad nav bijusas pretenzijas pret krievvalodigajiem, protams, lidz sim bridim, kad vini cita valsti sak diktet savus noteikumus.

http://www.valstsvaloda.info/

Un tiem deputatiem, kuri liekot roku uz sirds zvereja, godat latviesu valodu ka vienigo un aizstavet utt. , tie kuri parakstijas PAR krievu valodu- CIETUMAA !

Cerams, tad, kad rikos otro referendumu, latviesi atceresies, no kuras vietas vini celusies, un par spiti kaut kadai valdibai, kura vinus neapmierina, atceresies- kur ir nolikusi savas pases, un ies parakstities PRET !

LATVIJU- LATVIESIEM !

P.S. Aicinu lieki vel neiespringt, to vai paraksti ir 100% savakti, officiali uzzinasim tikai rit ! Tapat aicinu, komentaros nelietot rupjibas!

atsauce : http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/401394-savac_nepieciesamos_parakstus_par_krievu_valodu

Reklāma


776 35 442 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 442

0/2000

baigā māksla savākt 157 000 latviski runāt nemācētāju un negribētāju parakstus . Referendumā uzvaru viņiem neredzēt kā savas ausis

0 0 atbildēt

ee a kaut kur war parakstiities pret??emotion

1 1 atbildēt

Tie kas neies balsot, būs totāli mudaki. Es gribētu, lai man būtu iespēja nobalsot, diemž vēl ir jāpagaida. Nesaprotu kāpēc Lindermans vispār nav izraidīts no valsts vēl ? Viņš kurina naidu latviešu un krievu starpā, pirmstam kko varējām sadzīvot. 

Vispār runājot par politiku, šajos pēdējos mēnešos daudzkas ir atklājies.. un daudzi runātāji izrādās ir meļu un divkošu bars, piemēram, Zatler un Ušakovs. 

Man ir tāda sajūta ka Lietuieši un Igauņi mūs izsmej, pie viņiem tādu problēmu nav.

1 1 atbildēt

dzīvosim redzēsim.... un cerēsim. emotion

0 0 atbildēt

nu to tak nepieņems.

0 0 atbildēt

Tā kā mans pirmais komentārs tika uzbalsots uz pēdējo lapu un atzīmēts kā nepieņemams tad droši apgalvoju, ka raksts saņem  - no manis emotion

0 0 atbildēt

Kāds pamanīja ka visnegatīvākie posti ir lamāšanās par Latviju, latviešiem un tās valodu krieviski? Tik kulturāli es teikšu... emotion

0 0 atbildēt

Kāds sakars lai krievi paliek savā terektorija nevis bāž savu degunu kur nevajag!!! Tas būs tas pats kad tagad Anglijā latvieši pieprasītu otro valodu par Latviešu valodu!!!

PAR LATVIEŠU VALODU!!!!

2 2 atbildēt

p.s. visiem datoriem ir garumziimes. Valoda jānomaina uz LV un garumzīmēm jāizmanto labais AltGr(jaatur). Man pasham arii slinkums to lietot, bet kad veido rakstus tad noder. 

Lai dzīvo Latvija un visa latvju tauta!!!  

0 0 atbildēt

LATVIJA emotion  krievija

pat smaidiņi zin kam uzvemt :D

0 0 atbildēt

"Mēs esam uzvarējuši!"

to viņi varēs teikt, kad ieviesīs to otro valodu... bet tas nenotiks...

 

1 1 atbildēt

Tā kā Latvija ir Latviešu dzimtene, te ir jārunā latviski un TIKAI LATVISKI. Ja kādam rodas pretenzijas, var doties prom. Jo es negribu dzirdet savā dzivē šādu frāzi no krievu puses, kādu dzirdēja mana māte- Es tava suņa valodā nerunāšu. Nevienā citā valstī, citas valsts valodā runājošie nerīko referendumus. Krievvalodīgajiem būtu jāsaprot, ka būtu laiks ņemt rokās grāmatas un mācīties valsts valodu, ja viņi MŪSU VALSTI skaita par savām mājām un dzimetni. Tad lai arī ieviero cieņu pret valsts vērtībām un kūltūru. Lai Dievs svētī Latviju.

0 0 atbildēt

Krievi ejiet nah zb jau visur ielienat naw tak jusu valsts maitas!!!!!emotion

0 0 atbildēt

 

Viss mans viedoklis, tātad nekad es nēesmu atbalstījis krievus un krievu valodu, un uzkatu ka visiem kas ir pret Latviešu valodu un valsti kopumā lai vācās uz savu Krieviju, vini nevar piespiest mums runat un mācīties krievu valodu, un tagad šitā ņirgāšanās par latviešu tautu, lai tak viņi iet dir**,un arī tie, kuri ir pārāk slinki lai paceltu savas resnās dir*** un aizietu uz referendumu nobalsot PRET krievu valodu, lai mēs latvieši tagad savu valsti atdotu krieviem, kuru mūsu senči, varoņi ar lielām pūlēm atguva valstiko neatkarību un cīnijās līdz nāvei brīvības cīņās, un neviens no šiem valsts varoņiem, neiedomājās ka mēs tagadējie Latvieši tik viegli atdodam krieviem. Vakar klausijos LTV1 raidījumu Preses klubs, dzirdēju kā kāda MAITA krivene kura nemāk runat latviski pateica ka Latvijas neatkaribu atjaunoja pateicoties "Abām tautām" nu piedošanu es tur sakatu tikai Tautas fronti un latvijas saeimu kuru tautas miljonu atbalstīta ieguva neatkarību un nevis kada krievu vaj vāciešu vaj angļu tauta. Ja arī Krievu valoda būs otra valsts valoda (lai Dievs stāv klāt krieviem), es netaisos mācīties krievu valodu mani varat kaut nošaut!!   
0 0 atbildēt

Viss tagad pārvērtīsimies par urlām.emotion

4 5 atbildēt

ks tā par skolu 3. bildē?

0 1 atbildēt

Salasīja parakstus un priecājas. xD Tāpat Latvijā krievu valodai nekad nebūs valsts valodas status, tas nu ir fakts.

Par ko jūs te, maskāļi, priecājaties? xD 

1 2 atbildēt

aizbraucam visi un Krieviju un pieprasam tur latviešu valodu kā otru valsts valodu.. Redzēsim kā viņi protestēs. Takā VISI KRIEVI MUTES CIET!

0 1 atbildēt

Nu referenduma tpt balsis nesavaaks...vaig 800 000 vismaz PAR....

Un no shi te vinjus tpt vairak necienis...

Ja kads ar mani runas krieviski es tpt kaa lidz shim atbildeshu latviski..KADA SUUDA PEEC MAN BUUTU JAPIEKAPJAS UN JAATBILD KRIEVISKI ?:D

0 1 atbildēt

Tātad, viņi vēl skaitīts, cik daudzi ir parakstījušies divreiz, cik ir voltoti apraksti un cik vispār no tiem, aks rakstījās ir pilsoņi, zinot ka liela daļa krievu ir nepilsoņi, tad es saku, ka nifiga nebūs tik cik vajag. Un ja arī būs, referendumā būs jāsavāc vismaz 700k balsis, lai ieviestu Krievu val. kā otro, tā kā atslābstam! P.S. Visi tizilie krieveļi, kas ir spokos un tagad aktīvi drukās savā kirilicā - nekas vēl oficiāli nav pieņemts, variet drošo šālēt dillēs!

0 1 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »