local-stats-pixel fb-conv-api

Savāc nepieciešamos parakstus par krievu valodu !442

776 35

RAKSTS LABOTS un PACELTS !!

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) patlaban apkopojusi informāciju par vairāk nekā 180 tūkstošiem parakstu, kas mēneša laikā atdoti parakstu vākšanā par krievu valodu kā otru valsts valodu, Latvijas Radio pastāstīja CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Gatavojam pases :)

***********************************************

Atsaucoties uz Tvnet- paraksti it ka esot savakti ! emotion

P.S. Sim datoram, pie kura atrodos, nav garumzimes.

Citati, no Tvnet :

"Patlaban par likumprojekta „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē” ierosināšanu Latvijā parakstījušies 157 000 vēlētāji, liecina biedrības "Par dzimto valodu" apkopotā informācija. Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie rezultāti būs zināmi tikai rīt."

"Mēs esam uzvarējuši!" sajūsmu par parakstu vākšanas rezultātiem neslēpj biedrības pārstāvji.

Manuprat, vispar vajadzeja nevis referendumu PAR krievu valodu ierosinat, bet gan KRIMINALLIETU par Latvijas valsts ieksejo sagrausanu ! Latviesu un krievu attiecibas ir saasinajusas, pateicoties kaut kadam mistiskam referendumam ! Lidz sim, dzivojam , viens otram lieki netraucejot. Valsti vajadzetu musu latviesu un krievu attiecibas uzlabot, nevis speciali tas saspilet un tad vaimanat par to, cik nedraudzigi dzivojam. Man nekad nav bijusas pretenzijas pret krievvalodigajiem, protams, lidz sim bridim, kad vini cita valsti sak diktet savus noteikumus.

http://www.valstsvaloda.info/

Un tiem deputatiem, kuri liekot roku uz sirds zvereja, godat latviesu valodu ka vienigo un aizstavet utt. , tie kuri parakstijas PAR krievu valodu- CIETUMAA !

Cerams, tad, kad rikos otro referendumu, latviesi atceresies, no kuras vietas vini celusies, un par spiti kaut kadai valdibai, kura vinus neapmierina, atceresies- kur ir nolikusi savas pases, un ies parakstities PRET !

LATVIJU- LATVIESIEM !

P.S. Aicinu lieki vel neiespringt, to vai paraksti ir 100% savakti, officiali uzzinasim tikai rit ! Tapat aicinu, komentaros nelietot rupjibas!

atsauce : http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/401394-savac_nepieciesamos_parakstus_par_krievu_valodu



776 35 442 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 442

0/2000

Krieviem sava valoda Krievijā emotion Vācās prom, ja kaut kas nepatik

18 3 atbildēt

Krievi ir parazīti un bojā mūsu valsti un mūsu valodu !

16 2 atbildēt

nu bet camoon viņiem vel nepietiek ka ir viskkas urlu valodā? pie tam ar viņiem vel visi runā krievu valodā :@@@@@@@@@@@@

15 1 atbildēt

Lai gan pazītstu daudzus labus krievvalodīgos, bet tie kas domā ka Latvijā otrai valodai ir jābūt krievu lai IET DIR*T!

14 1 atbildēt

Pie parakstu vākšanas pašreizējās vajadzēja vienvirziena biļeti Rīga - Maskava katram, kas parakstās un bez iespējas atbraukt atpakaļ...

14 1 atbildēt

Ļoti ceru ,ka latvieši paņems pasītes un čapos uz balsošanas iecirknīšiem!  Neatstāj Latviju novārtā ... Paskatieties kādus video viņi ir taisijusi ,lai tik vinnētu ...Mēs redz viņus apspiežot..

14 2 atbildēt

Poh referendumā viņiem nav izredžu

14 3 atbildēt

es tagad bez problēmām runāju krieviski. ja notiks brīnums un viņiem izdosies krievu valodu ievilkt kā otro oficiālo, nu sorry, es laikam tēlošu ka neko nesaprotu. :D

10 0 atbildēt

un tas viss notika zemiskaa veidaa. un kursh paskaidros no kurienes njemts pikjis reklaamas kampanjai? Kura starpcitu nebij tiira un iisti likumiiga. peec buutiibas tie paraksti ir jaaanulee un lai jamie veelreiz vaac.

11 1 atbildēt

stulbie krievi!

tā besī, ka krievi grib, lai otrā valsts valoda būtu krievu valoda!

ja viņi šeit dzīvo, tad lai arī mācās latviešu valodu, bet ja negrib, tad lai brauc uz savu dzimteni!!!!!!

11 1 atbildēt

nav gan viņi uzvarējuši, vel tak būs referendums

10 1 atbildēt

Iemetu mīnusu krieviem,iemetu plusu komentāriem kuriem piekrītu un ieguvu brīdinājumu...Da labi,tāda sajūta,ka pašam jāsāk krieviski rakstīt,tie vismaz brīdinājumus nedabūn :@

12 3 atbildēt

Nu un, it kā referendumu vinnēs ?

9 1 atbildēt

simt punkti kkam kko iemaksaaja...pirms divaam dienaam truuka 20 tuukstosh paraxtu...nereaali

8 1 atbildēt

man kursā ir viena meitene - krieviete.

viņa šo referendumu neatbalsta. uzskata, ka katrā valstī jābūt vienai valodai. Latvijā - latviešu, Krievijā - krievu.

paiešām prieks par šādiem cilvēkiem.

7 0 atbildēt

Ej dirst, kapēc nevar vākt parakstus PRET krievu valodu? emotion

7 1 atbildēt

Un vēlreiz! 

NĀVI OKUPANTIEM!

9 3 atbildēt

Un kad latvieši vāca parakstus, tad visiem bija pie kājas.  Visi bija tik aizņemti, citi atkal atrunajās, ka negribot kaitināt krievus, citi uzskatīja ka šāda parakstu vakšana nav korekta, citi domaja ka tas ir speciāls pasākums lai sašķeltu tautu.  Nu ko mīksto bars- šitas gan ir korekti ne? Turpināsim līst dirsā un pinkšķēt ka mūs apbižo emotion

5 0 atbildēt

Es cienu krievu valodu. Es to māku, nedzīvojot Krievijā. Taču šī ir mana valsts, mana Latvija, mana valoda - vienīgā - CIENI!

6 1 atbildēt

Ar ko Latvija ir tik īpaša, lai vispār kaut kas tāds notiktu kā otrās valsts valodas ieviešana??! Labi man jau itkā nav nekādu problēmu ar krievu valodu, bet tas ir kautkāds absurds. Tieši tāpēc tā ir Latvija, lai, te, visi varētu runāt latviešu valodā. Daudzi cilvēki, gan no latviešiem gan no krievu tautības cilvēkiem, pat neaptver, ka notiek vis tiešākā okupācija, pietam ar valdības atbalstu. Tos ierēdņus kuri balso PAR krievu valodas ieviešanu kā otro valsts valodu, uz cietumu par valsts nodevību.

Oīī, man reāli šķiet ka drīz sāksies jauni "13. janvāra nemieri"!

15 10 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »