local-stats-pixel fb-conv-api

Savāc nepieciešamos parakstus par krievu valodu !442

776 35

RAKSTS LABOTS un PACELTS !!

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) patlaban apkopojusi informāciju par vairāk nekā 180 tūkstošiem parakstu, kas mēneša laikā atdoti parakstu vākšanā par krievu valodu kā otru valsts valodu, Latvijas Radio pastāstīja CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Gatavojam pases :)

***********************************************

Atsaucoties uz Tvnet- paraksti it ka esot savakti ! emotion

P.S. Sim datoram, pie kura atrodos, nav garumzimes.

Citati, no Tvnet :

"Patlaban par likumprojekta „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē” ierosināšanu Latvijā parakstījušies 157 000 vēlētāji, liecina biedrības "Par dzimto valodu" apkopotā informācija. Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie rezultāti būs zināmi tikai rīt."

"Mēs esam uzvarējuši!" sajūsmu par parakstu vākšanas rezultātiem neslēpj biedrības pārstāvji.

Manuprat, vispar vajadzeja nevis referendumu PAR krievu valodu ierosinat, bet gan KRIMINALLIETU par Latvijas valsts ieksejo sagrausanu ! Latviesu un krievu attiecibas ir saasinajusas, pateicoties kaut kadam mistiskam referendumam ! Lidz sim, dzivojam , viens otram lieki netraucejot. Valsti vajadzetu musu latviesu un krievu attiecibas uzlabot, nevis speciali tas saspilet un tad vaimanat par to, cik nedraudzigi dzivojam. Man nekad nav bijusas pretenzijas pret krievvalodigajiem, protams, lidz sim bridim, kad vini cita valsti sak diktet savus noteikumus.

http://www.valstsvaloda.info/

Un tiem deputatiem, kuri liekot roku uz sirds zvereja, godat latviesu valodu ka vienigo un aizstavet utt. , tie kuri parakstijas PAR krievu valodu- CIETUMAA !

Cerams, tad, kad rikos otro referendumu, latviesi atceresies, no kuras vietas vini celusies, un par spiti kaut kadai valdibai, kura vinus neapmierina, atceresies- kur ir nolikusi savas pases, un ies parakstities PRET !

LATVIJU- LATVIESIEM !

P.S. Aicinu lieki vel neiespringt, to vai paraksti ir 100% savakti, officiali uzzinasim tikai rit ! Tapat aicinu, komentaros nelietot rupjibas!

atsauce : http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/401394-savac_nepieciesamos_parakstus_par_krievu_valodu



776 35 442 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 442

0/2000

Ļoti ceru,ka viņu prieki līdz ar parakstu savākšanu beigsies... savādāk būs ļoti, ĻOTI saspīlēta situācija. Un izrādās,ka šādas kampaņas notiek vēl citās bijušajās padomju savienības valstīs...

2 0 atbildēt

Es nevaru iellikt tev + :( Jo man beigušās reizes, kad varu likt ::(( emotion emotion

3 1 atbildēt

tak lai par krievu naudu dibina krievu liceju un maaca krievu beerneljus..nah par lavieshu nodoklumaksaataaju naudu buutu jataisa skolu restrukturizaacija, skolotaaju parkvalifikaacija un visas citas dabas katastrofas? kam tas ir izdeviigi?

2 0 atbildēt

Eiii tu nost :D tā bilde tik veca, sevi atradu :D

2 0 atbildēt

Tagad lai kož pirkstos tie tirliņi, kas neaizgāja nobalsot, kad VL taisīja referendumu, bet neko padarīt.. tas jau bija zināms pirms parakstu vākšanas pa otro valts valodu, ka krievvalodīgie ir saliedētāki nekā latviski runājošie un tie, kas domā, ka Latvijā vienīgai valsts valoda jābūt latviešu valodai.. :)

  Kauns, ka krietni lielāks dzīvo latviski runājošie nespēja savākt nepieciešamo skaitu, kā to izdarīja tie, kas balsoja pa krievvalodu ;)

 

 Tad jau lai Latviju pievieno atpakaļ Krievijas tēvijai, jo kāda šķirba brīva Latvija vai zem Krievijas karoga, ja letiņi nespēj panākt to lai Latvija būt latviska valsts.

6 4 atbildēt

Par tiem deputātiem - būs mazliet problemātiskāk - pēc saeimas ruļļa nav noteikts, kāda ir rīcība, ja deputāts rīkojas klaji pret to, ko zvērējis stājoties amatā. Sanāk, ka pat atlaist nav iespējams...

2 0 atbildēt

Nu labi parakstus viņi tad savāca bet referendumā domāju ka izredžu nav nekādu. Neviens Latviešu iedzīvotājs kas ir tīrs latvietis neko tādu nekad dzīvē nepieļaus. Tad jau tie latvieši kas dzīvo Īrijā arī var ierosināt parakstu vākšanu par latviešu valodas ieviešanu kā otro valsts valodu jo tur tak letiņu netrūkst.  Bet skaidri zināms ka nekad nekas tāds netiks pieļauts.

Es personīgi esmu tikai par vienu valodu - LATVIEŠU.

5 3 atbildēt

Es domaju ka dzivoju Latvija kur runa latviski nevis Krievija! Man tas viss sak atgadinat PSRS!

2 0 atbildēt

Nu ko - pēc šiem skaitļiem jau var sākt pamazām rēķināt, cik lopu vagoni būs nepieciešami... ;)

2 0 atbildēt

ehh. visi sadzīvoja kkā līdz šim. bet šī parakstu vākšana tagat tiešām sakurināja naidu starp latviešiem un krievvalodīgajiem. es ar viņiem runāju latviski viņi man atbild krieviski. un ja viens otru saprotam tad ir o.k.

problēmas rodās kad sakot latviski neko nesaprot. bet tie ir atsevišķi gadījumi un indivīdi....

+ padomājiet tālāk nākotnē. omes un onkas kas te nerunā latviski un uzskata ka latvija ir krievijas sastāvdaļa aizies aizsaulē. nākmā paaudze jau + - kko sapot latviski. un nākamie jau runās tīrāk latviski. tas ir laika jautājums kad viss nostāsies savās vietās cietumos un pārējās vietās kur vajag. emotion

lieka cepšanās. ja arī šiem kkas izdosies. tad nekas nemainīsies. vnk viņiem nepielec ka latviešu valodu tikuntā būs jamācās. tāka viss šis vnk priekš kaķiem.....

2 0 atbildēt

nabaga Kabanovu izkastres par klaju melošanu nododot zvērestu...ai ai ai

2 0 atbildēt

Ko tas tagad nozīmē? KAPĒC man Latvijas republikā būtu jārunā krieviski??

Man ir pilnīgi vienalga, ka otra valsts valoda ir krievu! PAR SPĪTI RUNĀŠU LATVISKI!!!!

Dievs svētī Latviju!

3 1 atbildēt

Ko visi var cepties ? 

1) Krievu valoda visiem var noderēt

2) neviens nevienu nespiež runat krieviski, tā ir paša brīva izvēlē 

3) Kapēc visiem tāds uzskats ka krievu valoda ir kas slikts ? 

 

Ahh Cilvēki , nolaižaties uz zemes lūdzu 

2 0 atbildēt

Nu tas tagad norāda tikai uz to, ka uz referendumu būs jāiet un jābalso PAR.... emotion

2 0 atbildēt

Ja kaut kas tāds arī būs tad tā būs tikai un vienīgi otrā valsts valoda. Pirmā ir  bijusi, ir un paliks Latviešu. Un man vienalga,jo man būs izvēle kurā no abām runāt un es protams runāšu pirmajā un pašā galvenajā Latviešu valodā,jo šī ir brīva valsts. ^^

1 0 atbildēt

Mošk uzreiz ķīniešu valodu Latvijā?

1 0 atbildēt
CDR avatarsCDR

blje krievija jau taa aiznem puseiraaziju un blje pie mums veel lien :@ :@ lai izmet taas smirdiigaas urlas !

1 0 atbildēt

Ja tā tiešām būs,Latvijā gaidāma pārkrievošanās..emotion

Esmu pret otro valsts valodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 0 atbildēt

interesanti zināt, kamdēļ krievu valodai nepieciešams valsts statuss? tāpat lrieviem te ir pieejami, laikraksti, žurnāli krievu valodā, daudzas filmas un seriāli ir krieviski, paši varat savā starpā krieviski runāt, viss jau jums ir, lai varētu būt tik neattīstīti un nemācēt valsts valodu, kurā dzīvojat. tas man liekas ir tikai principa pēc, tas valodas statuss. 

un tiem, kas sūta viņu atpakaļ uz krieviju - krievijā dzīvojošie krievi ir daudz savādāki, viņiem nav vajadzīgi tie viņu tautas šmurguļi, kuri te degradējas. vsp, arī mums neesat vajadzīgi, daudz vietas aizņemtat.( tas gan vērst uz tiem pārgudrajiem dirsējiem, kuri nicina mūs - latviešus). pārējie, kuri nevienam neko sliktu nedara, virsū nedirš un valodu māka - droši palieciet.

1 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »