local-stats-pixel fb-conv-api

Maziņās - kas viņas ir un ko viņas dara?214

2871 43

Palīdziet man risināt problēmas emotion

2. daļa!

Jailbait jeb maziņās, kas viņas tādas ir un ko viņas dara ? 1. daļa

Gribu teikt, kad šis rakstā ir manas un vienīgi manas domas, un nerakstu par nevienu cilvēku konkrēti, tākā šo rakstu vairāk var uztvert par subjektīvu, bet cerams, ka jums lasītāji patiks.

Nu tad sākam:

Ilgu laiku jau mēģinu saņemties, lai izveidotu rakstu, par šo meiteņu slāni, kas pēdējā laikā pieņemas daudzumā, veicinot daudzas negatīvas lietas sabiedrības domāšanas veidā.

Jailbait is slang for a person who is younger than the legal age of consent for sexual activity, but physically mature enough to be mistaken for an adult and be considered sexually desirable.

Latviešu valodā apzīmējums šai šķirai vēl nav piešķirts, bet lielākoties cilvēki izmanto vārdus- mazā vai maziņā.

Protams rodas jautājums, kāpēc es par to rakstu ?

Galvenie iemesli:

1) Dēļ šī faktora daudzas meitenes neizaug normālas, jo viņas grib līdzināties šīm "skaistajām un populārajām ballīšu karalienēm".

2) Arvien vairāk cilvēki uzskata, kad vecumam nav nozīmes, un ja 16 gadus vecai meitenei ir 25 gadus vecs draugs, tad tas ir normāli, jo viņa izskatās uz 18 gadiem.

Gribu piebilst, kad tas ir nelikumīgi , bet ar katru gadu tas tiek piemirsts arvien vairāk.

3) Jaunatne tiek arvien vairāk degradēta, jo jaunieši alkoholu sāk lietot jau no 13. gadu vecuma, lai tikai būtu "kruti" un spētu iejusties pie saviem vienaudžiem.

Tie ir tikai daži iemesli, kāpēc es to rakstu.

Ja kāds vēlaizprojām nesaprot par ko ir raksts. tad -

Ieskaties šeit!

Manuprāt, tas viss aizsākās aptuveni 2004. gadā, kad internets mājās jau bija pieejams praktiski jebkuram no mums, un tajā laikā kļuva ļoti populārs tāds portāls kā face.lv

Ar ko aizsākās daudzas lietas, kuras ir jādara katrai 15 gadus vecai meitenei, ja viņa grib būtu foršākā starp saviem vienaudžiem:

1) Tev melojot saviem vecakiem ir jādodas uz pirtīm, kur vidējais apmeklētāju vecums ir 14-16 gadi.

2) Tev ir jāmēģina nopirkt alkohols un cigaretes, lai iejustos barā, vislabāk noder viltotie ISIC dokumenti, vai vecākās māsas baltās tiesības, ja nē, tad vienmēr var cilvēkiem pie veikala prasīt lai kaut ko nopērk, bet tas parasti aizņem laiku.

3) Atrast sev draugu, kuram ir 19 vai 20 gadi un mašīna, lai visām tavām draudzenēm skauž un Tu vari sajusties gudrāka un smukāka par savām vienaudzēm.

4) Staigāt pa klubiem un iepazīties ar tūristiem, vai puišiem, kuri izmaksā dzērienus.

5) Publicēt bildes internetā, kas izpauž tavu sexapīlu!, ļoti nepieciešama lieta.

6) Strīdā ar vecākiem izspļaut frāzi:"Bet visi tā dara."

7) Jādraudzējās ar sev līdzīgajām un jābūt iedomīgām pret citiem cilvēkiem, nedrīkst pat pieļaut domu par draugu, kuram nav 18 gadi.

8) Ejot uz skolu, jāģērbjas kā dodoties uz klubu, un jādraudzējās ar puišiem kuri ir 4-5 gadus vecāki par pašu, jo visi viņas vecuma zēni ir nūgi un nav izauguši.

Un jādzīvo uzskatot:"Es esmu ļoti skaista meitene, jo mani manos 15 gados, pat grib 20 gadus veci vīrieši, jo meitenes attīstās ātrāk, tāpēc tas ir normāli."

Ar šo arī pirmo daļu pabeigsim, un skatīsimies kas notiks tālāk emotion

Paldies par uzmanību.

Raksts ņemts no mana bloga

Ja būs vēlme, tiks veidota arī otrā daļa emotion

PIemēri: http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-Do-Some-Jailbait-6/270498

http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-Do-Some-Jailbait-4/269093

http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-do-some-jailbait/263940

2871 43 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 214

0/2000

visi viņas vecuma zēni ir nūgi un nav izauguši

Diemžēl jāpiekrīt :< Man ir 15 gadi un 90% mana vecuma puišu ir pilnīgi muļķi.

Nedaudz gan tracina,ka lielākā daļa domā,ka visas mazās padsmitnieces tikai vazājās pa ballītēm,dzer,pīpē utt.  >_<  + ielikšu,jo raksts interesants ;)

 

2 0 atbildēt
2 0 atbildēt

Dīvaina lieta tas vecums - kad biju jaunāka, man deva 25 gadus, tagad, kad 23 - prasa, vai ir 18 emotion

Man ar tādas mazās-netīrās (tā dažs labs draugs viņas dēvē) šķiet smieklīgas, bet es apzinos, ka jaunībā cilvēks uz dzīvi raugās citām acīm, tāpēc jāsaprot, ka ar nosodījumu pie prāta vest neizdosies. Drīzāk - lai iztrakojas, apzinoties sekas. Lai ir izglītotas gan par grūtniecību, gan sts utml.

Un p.s. vēl nesen tepat spokos lasīju, ka zinātnieki atklājuši - ar katru paaudzi jaunieši attīstas nedaudz ātrāk. Varu tam tikai piekrist (lai gan tas ir domāts - fizioloģiski, ne jau psiholoģiski)

2 0 atbildēt

man baigais slinkums lasīt.

bet domāju ka vismaz pupus varēs redzēt x(

2 0 atbildēt

Tātad viņas ātrāk novecoemotion

2 0 atbildēt

es zinu vienu mazo kurai ir 15 un ir kopaa ar 29 gadiigu :D

vot to es nesaprotu :D laikam vinai tas liekas kruta :D

2 0 atbildēt

Es arī esmu tājā vecumā, un man tādas domas pat prātā vairs nenāk,esmu dažas reizes uzsmēķējusi vai lietojusi alkoholu,bet tad es sapratu,to ka ar to es neko neiegūšu,sabojāšu savu nākotni un priekštatu par sevi.Tā uzvedoties mēs izrādam necieņu pret saviem vecākiem, kuri mūs grib izaudzināt par labiem cilvēkiem, bet redziet daži to nesaprot jo viņiem domas klejo tālu prom no realitātes.

2 0 atbildēt

meičai zem 16, pašam ap 15 (in jail) :D

2 0 atbildēt

hmm, es patiesībā draudzējos ar vairākiem +/- 5 gadus vecākiem cilvēkiem. man patīk, viņi man dod dažādus padomus, ar viņiem ir vieglāk runāt, nekā ar vienaudžiem, jo viņi ir gājuši cauri tam, kam pašlaik ejam cauri mēs savos gados. emotion

2 0 atbildēt

Am...Tas ir kā kura. nejau visas tādas ir.. Okey man viena draudzene tāda ir. Bet viņa nekrāsojas un neģērbjas kā tusiņos. Viņa ģērbjas normāli, bet viņāi patīk +18 vecuma zēni.

Man pashai patīk sava vecuma džeki tā pat ir arī lielākajai daļai manu draudzeņu.

Tas, ka tu redzi kkādas 12 gadīgās, kas tēlo vecākas nenozīmē, ka uzreiz visas meitenes tādas ir.. O_o

2 0 atbildēt

Viss ir galvā. Dažreiz vecums nav noteicošais pēc kura var spriest par cilvēku. Ar to gribēju teikt, ka ne jau vienmēr tas, ka puisis ir pilngadīgs un vecāks par draudzeni, nozīmē, ka vienam no viņiem kaut kas nav kārtībā...

2 0 atbildēt

Taikšu godīgi ... es atnācu dēļ Topic bildes ...

Bet runājot par mūsdienu aktualitātēm vairākums mani nepiesaista tas ir Dzeršana/Pīpēšana/Tusēšana(Nu lab drusciņ)/Kompensēt dzīvē sev trūkstošās īpašības pēc kurām tiecies ar jebkāda veida uzvedību ... Ir man klasē viens čalis un pēc uzvedības var secināt ka bērnība cietis no uzmanības deficīta ... un smaga pie tam

2 0 atbildēt

Nu taka Tev ir gadini 17, tad jau Tev patik meitenites, kkvai tur videjais vecums ir 14-15gadi. Butu tev 25-30 noteikti par pedofilu sauktu!

2 0 atbildēt

Man tadām meitenēm ir apzīmējums :D "Šaurās"

2 0 atbildēt

ahh jā šitās mazās minkas jau sen ir tā pieriebušās. parasti kāda tāda 12 gadīgā samālējusies nāk pretī un noskatās ar tādu skatienu ka būtu jāpadomā ka es esmu kāda zemāka persona kā viņa. parasti tā vien gribas pa seju ievilkt. bet nu īpaši kompleksos no tiem skatieniem neiebraucu jo zinu ka tik zemu nekad neesmu nolaidusies un nenolaidīšos, lai staigātu apkārt kā maza m****.!

2 0 atbildēt

so what? 

pajautājiet tām meitenēm vai viņas ir nelaimīgas, tādas būdamas.

3 1 atbildēt

man ir 15, bet es lieku + jo es to visu neatbalstu! :D Tas ir normāli,ka esmu viena no retajām,kas manā klasē nepīpē un nedzer? :D

1 0 atbildēt
Tagad jau vairak ir tadas kuram ir 18-19 bet izskatas ka 25-26 ja pat ne visi 27 jo pats izskats ir maldinoš.
1 0 atbildēt

Tā tas ir, bet arī arguments "visi tā dara" , tas kaut kā izklausās, ja vajag vienam vajag visiem tā darīt, bet katrs cilvēks var taču pats izvēlēties ko ar savu dzīvi iesākt, nevis klausīt bara instinktam. 

1 0 atbildēt

NR.2 patiesībā i legāli,ja ir kā tur rakstīts 16,jo pēc LR krimināllikums tas nav pārkāpums un ir pieļaujams ar noteikumu,ka nepilngadīgā persona nav materiāli atkarīga no pilngadīgā.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »