local-stats-pixel fb-conv-api

Maziņās. Tēmas turpinājums.66

366 12

Šajā gabalā es vēlētos pavērts diskusiju par vecuma nozīmi un par to vai meitenes patiešām attīstās ātrāk, analizējot cilvēku atstātos komentāru.

Kamēr top 2. daļa es izdomāju mierīgam vakaram pavērst tādu mazu diskusiju raksta veidā, lai neiznāk milzum daudz komentāru un novirzīšanās no temata.

Tātad gribu piebilst, kad viss ko es šeit rakstu ir tikai mans un vienīgi mans viedoklis, tāpēc nevajag lietas vispārināt.

Pats raksts , uzreiz gribu piebilst, kad protams tas viss tika rakstīts vispārinoši un pārspīlējot, jo lai iedziļinātos un visu spētu definēt sīkāk ir nepieciešams liels darba apjoms, ko plānoju darīt nākamajā reizē.

Lūdzu visus izteikt savu viedokli.

"Tu jau tur esi aprakstījis vieglo variantu. Un man šķiet, ka tas viss aizsākās jau stipri agrāk. Bet tas ir mazliet baisi, ka lielākā daļa meiteņu izskatās tik stipri vecākas par saviem gadiem... "

http://www.youtube.com/watch?v=OYpwAtnywTk&feature=related

Es: Es varbūt esmu vecmodīgs, bet neuzskatu, kad meitenes tik ļoti izskatās vecakas par saviem gadiem, jo samākslotaka, jo jaunāka izskatās, manliekas šis priekšstats ir izveidojies, ir ir tik ļoti krasa atšķirība starp meitenēm, kas lieto kosmētiku vairāk nekā vajag un ģērbjas atklātāk ar dziļākiem dekoltē un meitenēm kas ģērbjās lai justos ērti un pašas sev patiktu. Tas ir tikai mans minējums.

... sviests jau ir tāds, ka tas sākas stipri nevainīgi, ar vēlmi būt labākam vai savādākam kā pārējaiem (tipiska tīņu un puberitātes vecuma uzvedība), bet var neapzināti beigties stipri bēdīgi! Kā jau iepriekš minēja - šādas meitenes varētu slēpt vecumu no čaļiem, lai tikai izliktos "krutākas". Tas tālāk varētu novest līdz "horizontālās" izklaides priekiem (seksa kults - tu tak esi stilīgs, ja jaunavību pazaudē pirms 18, bet atkritējs, ja ne)! Un tālākais jau ir "random" efekts, kas tieši proporcionāls nezināšanu un melu reizinājumam...

Es: tas ir ļoti plašs temats, un atkarīgs no tā cik cilvēkam ir stipra personība un no tā, kāda ir viņu draudzeņu attiecība pret to, ka noteiktā meitene vēl ir nevainīga, bet diemžēl jāatzīst, ka tas spēlē ļoti lielu lomu.


Man ar 13 gados bijis 19gadīgs draugs. Kopā bijām 4 gadus un uzturam draudzīgas attiecības vēl joprojām. Jā, vizinājāmies ar viņa mašīnu, jā veda uz klubu, jā cienāja ar kokčikiem. Un jā, toreiz man puiši-vienaudži likušies pretīgi - stulbie jociņi, pumpas utt. Nesaskatu tajā neko sliktu. Manuprāt tas ir normāli, parasti tak mazās meitenes iemīlās vecākos puišos - vienkārši viņi jau zin, kā apieties ar meiteni, viņiem jau izveidojies raksturs, viņi ir daudz vīrišķīgāki pēc skata.

Mans viedoklis: 1. Tas ir nelikumīgi. 2. Vai man ir tasnība, ka attiecības balstijās tikai un vienīgi uz seksu ? Kādas bija jūsu kopīgās intreses ? Tātad, ja matemātika mani neviļ, tad Tu gāji 7. klasē un viņš gāja universitātē 1. Kursā. Patiešām, par ko jūs varējāt parunāt, kādas kopīgas intreses ?

Nevaru iedomāties to, kā puisis raksta bakalaurdarbu un palīdz draudzenei gatavoties 9. klases valsts ieskaitēm ?

Vēl vairāk mani interesē, ko par to teica viņa draugi.


prasās tev iešaut pa purnu! jā, daļa tev ir taisnības tiešām, nu bet tas nenozīmē ka visi pusaudži tādi ir, un tas teikums ''lai justos kruti'' mani nogalina, ja godīgi tad lielākai daļai pusaudžiem ir pilnīgi pajāt (atvainojos par izteicienu) par to ko domā citi. ;) es necenšos nevienu aizstāvēt bet ja katrs būtu tik pareizs un neinteresants kā tu , tad tas būtu tiešām nožēlojami. nu un kas ka iedzer? es nerunāju par piedzeršanos, ja visu māk darīt ar skilu tad nav ne vainas un nav kam piekasīties.

mans viedoklsi: Ja Tu spētu iedziļināties rakstā, tad saprastu, kad runa iet tieši par samākslotajām meitenēm, kuras bez 3h solārijā, matu krāsošanas un kosmētikas nevar dzīvot.

Es to visu rakstu no savas dzīves, jo esmu pats tam visam gājis cauri, un lai nu kas, tad pareizs es neesmu, esmu 110% pārliecināts to, bija laiks, kad nedēļas laikā patērēju vairāk alkohola nekā Tu ar saviem draugiem kopā + nodarbojos ar daudz stulbām lietām.

Šo rakstu nebūtu rakstījis ja pašam nebūtu bijusi saskarsme ar to visu.

vispār katram sava galva uz pleciem un absolūti vienalga cik vecs ir čoms, kapēc gan ne vecāks? ko tu mēģini panākt ar viņu tas jau katram pašam jāzin, izklaidei vai kaut kam vairākam. tas ka kāds izskatās pēc bezgaumīgas padauzas tas jau nekas, ne vienmēr viss domāts vienam mērķim.

Tad kāpēc, ja puisim ir 13 gadi un viņa draudzenei ir pieņemsim 20 gadi, tas šķiet tik ļoti nereāli un tas nav normāli ?

Sievietes visu laiku cīnās par dzimuma līdztiesību tad lūdzu, kāpēc šādi gadījumi ir tik ļoti reti, vecumam taču nav nozīmes.

Ļoti interesē Jūsu visu viedoklis šajā jautājumā.

nē man riebjas ka tik pārspīlēti raksta, un es izsaku savu viedokli. Man personīgi arī tādas meitenes riebjas, bet ne vienmēr ja izskats ir labs tad galvā nekā nav.


Vispār šīs raksts ir laikam domāts nevis ''visām pusaudžu meitenēm'' bet cilvēkiem kuriem nav pietiekoši daudz smadzenes lai būtu īpaša personība nevis tā kā visi, vai kā ''tā tur no tā klipa''.

Raksta ideja jau bija tieši par tam meitenem, kas nespēj būt atšķirīgas un kurām galvā īpaši nekā daudz nav, tāpēc viņas cenšas to visu kompensēt ar savu izskatu, kurš tāpat nav dabīgs. Samēra tukši cilvēki.

366 12 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

es īstenībā ļoti piekrītu autoram... man ir 13gadīga māsīca, kura tiekas ar 19gadīgu čali.. viņa dzerstās, krasojas, iet pa klubiem, tgd ziemas laikā staigā miņuos, un čalis paspējis viņu izmantot kā vien var iedomāties... neskatoties uz to, ka viņa katru 5dienu pielej acis un 6dienu vakaros to apraxta savā twitter vai formspring profilā... man viņas patiešām ir žēl... jo čalis visiem zinot, guļ ar citām, sava vecuma meičām, a sīko atstāj izklaidē'm.. a tā domā-o mūža mīlest'ba, utt, nu tik būs... kāāmon, tādā vecumā ir bērnība, nevis iesim-nodzerties-un-bēgt-no-mentiem laiks...

šai jau 2 reizes par pīpēšamu bijušas nepatikšanas... tas tak vairs nav normāli, kas apkārt notiek!

48 1 atbildēt

nu 20 + gadīgi čaļi kur ar maloletkām tusē ir vienkārši lūzeri, kuri nevar normālu meiteni dabūt!!!  Tās' sīkās jau nav labākas!

32 0 atbildēt

ASV - jailbait, Latvijā - already  fucked. emotion

31 0 atbildēt

Man patīk, kad jaunieši saka:"Tak vienalga. Tā ir viņu dzīve, viņu izvēle. Vecāki neko nesaprot" bet vēlāk kad paaugas.. ierauga 14 gadīgu meiteni kopā ar 21 gadīgu puisi.. Pirmais, kas piemēram man ienāk prātā ko tādu redzot. Jomajo, tas čalis tiešām ir tik sekls, ka nevar nocopēt sava vecuma meiteni? Otrā lieta - aj kā viņai sprauž batonus ausīs.

Ehh, sajutos vecs :D

NĒ nu LĀBI. Ir reti izņēmumi, kad viss ir baigi feini un tā. Bet lielākā daļa...

19 0 atbildēt

Diezgan murgaini teksti , bet nu jā domu saprast var. Varbut agrāk vēl piedomaja pie tā ka dzert jau no 11 tu kļusi krutāks vai kkas tāds . Tagad jau tā skaitās norma , ja dzer no 12  un tev jau bijuši 10 draugi.Liela vaina jau ir audzināšana - Vecāki nemaz necenšas neko kontrolēt.

19 2 atbildēt
dea avatarsdea

Tāpēc 90-gadi pēc manas saprāsanas bija ideāls laika periods (vēl nesen spokos bija raksts).

Bērni nebija tik samaitāti. Tā vietā, lai truli sēdētu pie kompja viņi devās ārā spēlēja futbolu. Ja sanāca kāds strīdiņš Jānis ar Pēteri to nokārtoja zobs pret zobu un izlīga mieru. Tā bērni iemācījās sevi aizstāvēt, kļūt patstāvīgiem.

Bet šobrīd tieši pateicoties tām informācijas masām, kas ir pieejamas tām pašam mazajām meitenītēm, viņas aug paralēli tam visam marasmam, viņām tiek sabõjat aizpratne par realitāti.

Nevaru nepiekrist, ka vainīgi ir tie paši pārdevēji , kas mazgadīgajiem pārdot alko un cigaretes, protams arī vecāki, kuri neseko līdzi.

11 0 atbildēt

if theres grass on the field... play ball emotion

10 1 atbildēt

viņas vnk izauga, skatoties nepareizos seriālus !

9 0 atbildēt

piemetinu kā var saprasties vecāks čalis ar krietni jaunākas čiksas . lieta ir tāda ka praktiski viņas nerunā. Viss tikai notiekas:)

8 0 atbildēt

Meitieti ko tu te murgo,vēlies sacīt,ka,piemēram,ja Jānītim,kurš mācās 7. klasē ir nopietni uzskati par dzīvi,viņš cītīgi mācās,pilda mājasdarbus un palīdz mātei ravēt dārzu ir liela iespēja dabūt draudzeni,jo lūk viņām ''patīk'' nopietnība?Nesmīdini.Man nepatīk arī tas,ka absolūti subjektīvi centies atklāt kaut kādu ''patiesību'' kādēļ tad mazās meitenes lūk satiekas ar vecākiem puišiem.Esi taisījusi aptaujas un apkopojusi statistiku,ka nonāci pie šī rezultāta - NOPIETNĪBU ? Ej labāk palasi ''Dambo'' nevis atklāj te cilvēkiem no savas netīrās nabas izvilktas ''patiesības''.

Raksta autoram gan cepums,atbildes uz rakstā prezentētajiem komentāriem ir respektējamas.

8 0 atbildēt

Tad jau es esmu vēl juniors xD es esmu mēnesi vecāks nekā mana meitene un man tas šķiet normāli, ir par ko parunāt, nesaka kaut kādu murgainu bazaru, jo manuprāt ar daudz mazāku gados draudzeni nebūtu interesanti, nebūtu par ko parunāt + vēl tie bērnišķīgie jociņi, jāgaida kad viņa būs pilngadīga lai aizietu kopā patusēties uz kādu klubu un utt.

Tas ir mans viedoklis

7 0 atbildēt

Labākais ir tas, ka visas tās mazās kucītes velk sev līdzi arī normālos cilvēkus, kuri vēlāk tiek sabojāti.

6 0 atbildēt

Man klasē iet kādas 5 tādas :D

6 0 atbildēt

aj, katrs dara kā grib un kā zin

5 0 atbildēt

mjaa biski jau atiistaas jaunatne. bet it seviski siltajaas zemees, es piem redzeeju vienu meiteni kurai dotu 16 a vinai tik 8 bija :O

3 0 atbildēt

Es ta skriesus parlasiju rakstu, un galveno domu esmu uzkeris. Rakts labs, jo iet runa par diezgan aktualu temu.

ja tik tiesam pedeja laika medz but pagruti at6kirt malaletku no pilngadigas, it ipasi kad jau esi satusejies, iedzeris un tev tada lien klat.

Es ar laiku esmu sapratis, ka kad tuse ja pat ljoti gribas piedzerties - nedari to, jo var sanakt hujova. XDD

Es tadas Mazinjas atri at6uju ar vnk metodet.

Piemeram: Parasti tadam meitenem nu ka lai to saka attistibas limenis ir samera mazaks neka tev pasam, un ja tus saksi ar vinju runat par kadu nopietnaku temu, kuru tava vecuma pusaudzi parzin, bet malaletkas ..., nu jas sapratat tad ta mazinjai tev nebus ko teikt, jo, nu nezin vinja neko par 6o. Es ta daru parasti. Un tembolie nedod dievs pargulesi ar mazgadigo, nu lai cik vinja tur pievilciga nebutu, nevajag piemirst par iepejamo cietumsodu. 

2 0 atbildēt

un šajā gadījumā, manuprāt, šiem puišeļiem [jo nu prāta ziņā, viņus par vīriem nenosaukt, lai gan pase sen ko citu jau rāda] ir sava veida mazvērtības kompleksi, šķiet, ka viņiem nepieciešams kāds kas viņus visu laiku apbrīnol tīksminās, un lepojas ar viņiem.. diemžēl viņi to sasniegt savādāk nespēj.

un arī šīm dūdiņām ir savs labums, popularitāte savās aprindās, daudz kā jauna, aizliegta izzināšana, būšana līderos savā meiteņu bariņā, un sava veida apbrīns no pašiem puišeļiem.

 kad es biju tais gados, jā, varbūt puiši man interesēja, bet ne kā attiecības, tusiņi vai seks. par seksu tai laikā vsp nedomāju. tolaik bij "topā" sasmaidīties starpbrīdī ar to smuko puiku no citas klases, rakstīt zīmītes, pēc stundām līdz pieturai iet kopā..  par visu pārējo, neliela interese sāka rasties ap 15-16 gadiem tikai, kas tagad, šķiet, ka daudziem jau sen ir noiets etaps, ka 16gados jau viss ir izmēģināts. skumji.

bet savā ziņā arī vecākus nesaprotu. vai tiešām viņi ir tik akli? sociālo tīklu bildes tak ir pieejamas/redzamas teju ik vienam. un vai tiešām vecāki NEREDZ ka meita, vel bērns esot, lieto kosmēiku kā modele uz mēles izejot? man tai laikā no kosmētikas bij tikai viena nagulaka un garšīgi smaržīga caurspīdīgā lūpukrāsa. un neko citu es ar nekāroju. un man nemaz nebija tam pieejas. un rodas jautājums, kāpēc vecāki to pieļauj? vai nu viņi paši bērnam to sminķi pērk vai arī kabatas naudu dod tik neadekvāti lielu, ka mazās var to atļauties. jā, protams, ka var vienu, otru reizi pusdienas neapēst un nopirkt kosmētiku, bet ar vienu, divām krāsošanas reizēm jau nebūs līdzēts, lai tā lieta "aizietu" ir vajadzīgs laiks, un laiks ir nauda.. bet kur tie sīkie to naudu dabon?

5 3 atbildēt

Tik jaunām meitenēm kā13. gadi Psihe nav attīstījusies, un to apgāzt NEVAR! Tas nav normāli 13 gadigai meitenei 19 gadīgs dzeks, saprastu 19g. meitene 25g. dzeks, tad jā! Pie visa vainīga audzināšana! Man kaimiņos dzīvo meitene kurai 16 gados piedzima bērns! Vai tas ir normāli! :) Ak šis maloļetkas, domā ka ir baigi pieaugušas un baigi gudras, tā nemaz nav! 1% varbūt ir gudras un nepakļaujas bara instinktam!! :)

1 0 atbildēt

Autoram iesaku tikai turpināt rakstīt, tēma tiešām ir aktuāla un ir interesanti palasīt gan tavu teikto, gan pēc tam komentārus.. te viens bij, par to, kāda jaunatne bija 90 gados, tik tiešām salīdzināt ar mūsdienām to nevar, kā arī vecāki tač nevar izstaigāt savām atvasēm līdzi 24/7.  Ir traki, ka tgd tā, bet no vienas puses, tā jau katra paša darīšana, mēs tikai apsriest to varam. Kā arī te kkas rakstīja ka 19 gadīgs puisis satiekas ar 13 gadīgu, ka tas pēc pedofīlijis jau sāk izskatīties, savā ziņā pat gandrīz var piekrist, tas tač vēl ir tikai bērns, nu camon 13 gadi.

Plus par rakstu. :)

1 0 atbildēt

nu tas ir vienkarshi "pizdec"

man pasham jau 17 gadi vel esmu nevainigs, un ir bijusi 1 meitene, tagad cik es redzu, paej pa pilsetu garam iet, tas sakrasojushaas, un domaa ka baigi skaistaas, utt...

Njaa, cik man ir gadijies daudzam prasu un shiis jau esot vainigas, psc...

Agrak, kad biju mazinjsh, izspaar nedomaju par shiim sexa lietam, tagad pilns internets ar visadiem sudiem, un tas tik vairak uzmundrina uz tam lietam...

Nja, es labak mekleshu tadu meiteni, kura ir normala, un kura nav tada kas tur telo baigo cacu no sevis, utt...

Nja, shis raksts tiesham ir aktuals, te varetu vel daudzko piebilst...

1 0 atbildēt