local-stats-pixel fb-conv-api

Maziņās. Tēmas turpinājums.66

366 12

Šajā gabalā es vēlētos pavērts diskusiju par vecuma nozīmi un par to vai meitenes patiešām attīstās ātrāk, analizējot cilvēku atstātos komentāru.

Kamēr top 2. daļa es izdomāju mierīgam vakaram pavērst tādu mazu diskusiju raksta veidā, lai neiznāk milzum daudz komentāru un novirzīšanās no temata.

Tātad gribu piebilst, kad viss ko es šeit rakstu ir tikai mans un vienīgi mans viedoklis, tāpēc nevajag lietas vispārināt.

Pats raksts , uzreiz gribu piebilst, kad protams tas viss tika rakstīts vispārinoši un pārspīlējot, jo lai iedziļinātos un visu spētu definēt sīkāk ir nepieciešams liels darba apjoms, ko plānoju darīt nākamajā reizē.

Lūdzu visus izteikt savu viedokli.

"Tu jau tur esi aprakstījis vieglo variantu. Un man šķiet, ka tas viss aizsākās jau stipri agrāk. Bet tas ir mazliet baisi, ka lielākā daļa meiteņu izskatās tik stipri vecākas par saviem gadiem... "

http://www.youtube.com/watch?v=OYpwAtnywTk&feature=related

Es: Es varbūt esmu vecmodīgs, bet neuzskatu, kad meitenes tik ļoti izskatās vecakas par saviem gadiem, jo samākslotaka, jo jaunāka izskatās, manliekas šis priekšstats ir izveidojies, ir ir tik ļoti krasa atšķirība starp meitenēm, kas lieto kosmētiku vairāk nekā vajag un ģērbjas atklātāk ar dziļākiem dekoltē un meitenēm kas ģērbjās lai justos ērti un pašas sev patiktu. Tas ir tikai mans minējums.

... sviests jau ir tāds, ka tas sākas stipri nevainīgi, ar vēlmi būt labākam vai savādākam kā pārējaiem (tipiska tīņu un puberitātes vecuma uzvedība), bet var neapzināti beigties stipri bēdīgi! Kā jau iepriekš minēja - šādas meitenes varētu slēpt vecumu no čaļiem, lai tikai izliktos "krutākas". Tas tālāk varētu novest līdz "horizontālās" izklaides priekiem (seksa kults - tu tak esi stilīgs, ja jaunavību pazaudē pirms 18, bet atkritējs, ja ne)! Un tālākais jau ir "random" efekts, kas tieši proporcionāls nezināšanu un melu reizinājumam...

Es: tas ir ļoti plašs temats, un atkarīgs no tā cik cilvēkam ir stipra personība un no tā, kāda ir viņu draudzeņu attiecība pret to, ka noteiktā meitene vēl ir nevainīga, bet diemžēl jāatzīst, ka tas spēlē ļoti lielu lomu.


Man ar 13 gados bijis 19gadīgs draugs. Kopā bijām 4 gadus un uzturam draudzīgas attiecības vēl joprojām. Jā, vizinājāmies ar viņa mašīnu, jā veda uz klubu, jā cienāja ar kokčikiem. Un jā, toreiz man puiši-vienaudži likušies pretīgi - stulbie jociņi, pumpas utt. Nesaskatu tajā neko sliktu. Manuprāt tas ir normāli, parasti tak mazās meitenes iemīlās vecākos puišos - vienkārši viņi jau zin, kā apieties ar meiteni, viņiem jau izveidojies raksturs, viņi ir daudz vīrišķīgāki pēc skata.

Mans viedoklis: 1. Tas ir nelikumīgi. 2. Vai man ir tasnība, ka attiecības balstijās tikai un vienīgi uz seksu ? Kādas bija jūsu kopīgās intreses ? Tātad, ja matemātika mani neviļ, tad Tu gāji 7. klasē un viņš gāja universitātē 1. Kursā. Patiešām, par ko jūs varējāt parunāt, kādas kopīgas intreses ?

Nevaru iedomāties to, kā puisis raksta bakalaurdarbu un palīdz draudzenei gatavoties 9. klases valsts ieskaitēm ?

Vēl vairāk mani interesē, ko par to teica viņa draugi.


prasās tev iešaut pa purnu! jā, daļa tev ir taisnības tiešām, nu bet tas nenozīmē ka visi pusaudži tādi ir, un tas teikums ''lai justos kruti'' mani nogalina, ja godīgi tad lielākai daļai pusaudžiem ir pilnīgi pajāt (atvainojos par izteicienu) par to ko domā citi. ;) es necenšos nevienu aizstāvēt bet ja katrs būtu tik pareizs un neinteresants kā tu , tad tas būtu tiešām nožēlojami. nu un kas ka iedzer? es nerunāju par piedzeršanos, ja visu māk darīt ar skilu tad nav ne vainas un nav kam piekasīties.

mans viedoklsi: Ja Tu spētu iedziļināties rakstā, tad saprastu, kad runa iet tieši par samākslotajām meitenēm, kuras bez 3h solārijā, matu krāsošanas un kosmētikas nevar dzīvot.

Es to visu rakstu no savas dzīves, jo esmu pats tam visam gājis cauri, un lai nu kas, tad pareizs es neesmu, esmu 110% pārliecināts to, bija laiks, kad nedēļas laikā patērēju vairāk alkohola nekā Tu ar saviem draugiem kopā + nodarbojos ar daudz stulbām lietām.

Šo rakstu nebūtu rakstījis ja pašam nebūtu bijusi saskarsme ar to visu.

vispār katram sava galva uz pleciem un absolūti vienalga cik vecs ir čoms, kapēc gan ne vecāks? ko tu mēģini panākt ar viņu tas jau katram pašam jāzin, izklaidei vai kaut kam vairākam. tas ka kāds izskatās pēc bezgaumīgas padauzas tas jau nekas, ne vienmēr viss domāts vienam mērķim.

Tad kāpēc, ja puisim ir 13 gadi un viņa draudzenei ir pieņemsim 20 gadi, tas šķiet tik ļoti nereāli un tas nav normāli ?

Sievietes visu laiku cīnās par dzimuma līdztiesību tad lūdzu, kāpēc šādi gadījumi ir tik ļoti reti, vecumam taču nav nozīmes.

Ļoti interesē Jūsu visu viedoklis šajā jautājumā.

nē man riebjas ka tik pārspīlēti raksta, un es izsaku savu viedokli. Man personīgi arī tādas meitenes riebjas, bet ne vienmēr ja izskats ir labs tad galvā nekā nav.


Vispār šīs raksts ir laikam domāts nevis ''visām pusaudžu meitenēm'' bet cilvēkiem kuriem nav pietiekoši daudz smadzenes lai būtu īpaša personība nevis tā kā visi, vai kā ''tā tur no tā klipa''.

Raksta ideja jau bija tieši par tam meitenem, kas nespēj būt atšķirīgas un kurām galvā īpaši nekā daudz nav, tāpēc viņas cenšas to visu kompensēt ar savu izskatu, kurš tāpat nav dabīgs. Samēra tukši cilvēki.

Reklāma
Reklāma
366 12 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 66

0/2000

patika tavas atbildes uz maniem minētiem šeit 3 komentāriem. ;) es tev absolūti piekrītu, un tiešām padomāju par to 4. punktu un te tev taisnība.

0 0 atbildēt

Cjaljiem jau arii patiik vecaakas cjiksas ne zalji paakji. emotion

0 0 atbildēt

"vispārinoši un pārspīlējot"... ar to jau viss skaidrs, haha :)

0 0 atbildēt

un atkal esam tik skopi ar bildēm. bet vsmz progress, viena jailbait ir emotion

0 0 atbildēt

latvija aktualas lietas

0 0 atbildēt

Cik cilveku tik viedoklji ;)

nedomaju aizstaveet kaadu vai kritizeet kaadu, raxts patiesham labs. bet katram sava dziive dziivojama. Pasham arii ir bijusi taada situaacija - man 19 gadi. nu iepaziistos ar meiteni.. uz aci nuuu kaadi 16 mazak toch nee.. nu paiet laiks, patuseejaam kopaa, parunaaties arii ir par ko un pat pietiekami, gadus arii nejautaaju uzreiz, bet cik ilgi var, pec kadam dienaam nuu 3 uzjautaaju un kad atbilde bija - 1*  es vnk uz dirsas (atvainojos)  bet pasham tai mirklii neerti palika, apmuulsu kas reti notiek.. vnk uzreiz sapratu to ka muuusdienaas meiteneem nevar pateikt vai ir 13 14 vai 20 22  + tas ka tik jauna un krietni jaunaka par mani (tai laikaa)  bija forshi, protams ilgi tas nevilkaaas.

un arii lasiiju komentaaru kur bija mineeta maasiica jauninja uz ka chalis krietni vecaks un izmanto vinju... taa tas buus, tur neko neizmainiisi liidz briidim kad vinja pati to sapratiiis..

p.s. ledaaji kuust, pooli mainaas viss mainaaas neko vairs nevar saprast :(  bet katraa zinjaa es nenosodu ja meitene par chali kadus 6-8 gadus jaunaka.  un kas butu ja otradak buutu, protams neesmu taadu gadiijumu redzeejis ka 20 gadiiga tiekas ar 13 gadiigo :D  bet 46 ar 25 gan, bet tur jau cits stasts.  

2 2 atbildēt

Man piemēra mir pilnīgi vienalga k otādas '' maziņās '' dara. Ne ar viņā mvar paruna't vai ko. Biezī vien runājos ar  par sev ivecākām meitenēm un daudz interesantāk. Un kad atklāj sav uvecumu tad dažreiz var sanākt aplauzties. Lai nu kā , bet visu maizņo būšanu kkā ierobežot , smags jautājums. K''a jāuzved uz tā apreizā ceļa nevis lai viss notiek jau 13 gados.

0 0 atbildēt

Galvenais, lai pēc tam nesāk aurot, ka viņas pārāk ātri pieaugušas, ka dzīve tā piespiedusi un cik bērnībā bija labi. Tik ātri grib to lielo dzīvi, ka jāsāk domāt, pēc gadiem būs problēmas jau ar bērndārzniecēm. Šis ir tas gadījums, kad man jau gribas sākt ar frāzi: `Manā laikā tā nebija .. `

0 0 atbildēt

Šeit tika paceltas tēmas par meiteņu attīstības ātrumu un jauniešu attīstības ātrumu paaudzēm mainoties.

Radās jautājums, kopš kuriem laikiem alkahols, cigaretes un tusi liecina par attīstīšanās pakāpi, no malas man sāk šķist ka tās pašas salkas un fiškas vien ir.

Mūsdienās tas visātrāk attīstas jo ir vieglāk sīkajiem pieejama informācija par to ko pieaugušie dara un tad vismaz viņiem ir sākuma punkts no kura gala tad lai sāk viņus parodēt. 

Runājot par likumību stiepts jēdziens - daudzās valstīs piekrišanas vecums ir 14 gadi, ko tad acīm redzot tie cilvēki nav īsti normāli?

0 0 atbildēt

Eu, čaļji jūs jau sakāt par citu tēmu runāt!

0 0 atbildēt

+ no manis par šo tēmu... es pazīstu diezgan daudzas meitenes kuras ir vainīgas... un izskatās kā... to pat aprakstīt vārdos nevar! Sajūta ka 1m kosmētikas virsū! (man privāti vienalga kā es izskatos galvenais ka ērtas drēbes un mani neviens nečakarē).

0 0 atbildēt

Ā, papildināšu to,ko rakstīju kā AnonīmaisNeanonīmais (jā, es pievienojos spokiem ^^ ) -->

Manuprāt, meitenes (čaļi tik ļoti nē) vienkārši iespaidojas no tādām "krutajām" beibēm kā skandalozās Holivudas (un dažubrīd arī mūsu latviešu) zvaigznes. Vienkārši, tie ir autoritātes meklējumi neīstajā virzienā.

0 0 atbildēt

varēji atsevišķu rakstu uztaisīt. ;D

0 0 atbildēt

Katrs cilvēks sev veido raksturu un daži cilvēki vienkārši salūzt un pakļaujas bara instinktam. Tā tas ir un būs un neko mainīt nevar..

0 0 atbildēt

es laikam esmu veiksmīgi izvairījies no šīm sabiedrības problēmām. lab klasē ir dažas bet pa viņām var ierēkt

0 0 atbildēt
Man ir bijušas attiecības, kad man bija 18 gadu ar 14 g/v meiču un mēs vēl kopā esam. Man ir 23 g. Tagad viņai 19 un mēs plānojam salaulāties.
0 0 atbildēt

Nu lai taču viņas ir tādas, kādas grib būt, kāda tev starpība? Ne tu viņu tētis, ne vispasaules glābējs. Tādas meitenes vienmēr ir bijušas un vienmēr būs. Un vispār, bieži vien meitenes izskatās jaunākas kā ir patiesībā un balstoties uz to, ka viņas ''neizskatās tā kā būtu jāizskatās viņu vecumā'' tiek pieskaitītas pie jailbait meičām. Lai zinātu vai meitene ir pilngadīga vai nav, staigāsi apkārt un visām pases prasīsi? Nu nestaigāsi taču. Nu tad sēdi vien savās biksēs un dari to, ko darīji pirms uzrakstīji tādu zamudu.

2 7 atbildēt