local-stats-pixel fb-conv-api

Maziņās - kas viņas ir un ko viņas dara?214

2871 43

Palīdziet man risināt problēmas emotion

2. daļa!

Jailbait jeb maziņās, kas viņas tādas ir un ko viņas dara ? 1. daļa

Gribu teikt, kad šis rakstā ir manas un vienīgi manas domas, un nerakstu par nevienu cilvēku konkrēti, tākā šo rakstu vairāk var uztvert par subjektīvu, bet cerams, ka jums lasītāji patiks.

Nu tad sākam:

Ilgu laiku jau mēģinu saņemties, lai izveidotu rakstu, par šo meiteņu slāni, kas pēdējā laikā pieņemas daudzumā, veicinot daudzas negatīvas lietas sabiedrības domāšanas veidā.

Jailbait is slang for a person who is younger than the legal age of consent for sexual activity, but physically mature enough to be mistaken for an adult and be considered sexually desirable.

Latviešu valodā apzīmējums šai šķirai vēl nav piešķirts, bet lielākoties cilvēki izmanto vārdus- mazā vai maziņā.

Protams rodas jautājums, kāpēc es par to rakstu ?

Galvenie iemesli:

1) Dēļ šī faktora daudzas meitenes neizaug normālas, jo viņas grib līdzināties šīm "skaistajām un populārajām ballīšu karalienēm".

2) Arvien vairāk cilvēki uzskata, kad vecumam nav nozīmes, un ja 16 gadus vecai meitenei ir 25 gadus vecs draugs, tad tas ir normāli, jo viņa izskatās uz 18 gadiem.

Gribu piebilst, kad tas ir nelikumīgi , bet ar katru gadu tas tiek piemirsts arvien vairāk.

3) Jaunatne tiek arvien vairāk degradēta, jo jaunieši alkoholu sāk lietot jau no 13. gadu vecuma, lai tikai būtu "kruti" un spētu iejusties pie saviem vienaudžiem.

Tie ir tikai daži iemesli, kāpēc es to rakstu.

Ja kāds vēlaizprojām nesaprot par ko ir raksts. tad -

Ieskaties šeit!

Manuprāt, tas viss aizsākās aptuveni 2004. gadā, kad internets mājās jau bija pieejams praktiski jebkuram no mums, un tajā laikā kļuva ļoti populārs tāds portāls kā face.lv

Ar ko aizsākās daudzas lietas, kuras ir jādara katrai 15 gadus vecai meitenei, ja viņa grib būtu foršākā starp saviem vienaudžiem:

1) Tev melojot saviem vecakiem ir jādodas uz pirtīm, kur vidējais apmeklētāju vecums ir 14-16 gadi.

2) Tev ir jāmēģina nopirkt alkohols un cigaretes, lai iejustos barā, vislabāk noder viltotie ISIC dokumenti, vai vecākās māsas baltās tiesības, ja nē, tad vienmēr var cilvēkiem pie veikala prasīt lai kaut ko nopērk, bet tas parasti aizņem laiku.

3) Atrast sev draugu, kuram ir 19 vai 20 gadi un mašīna, lai visām tavām draudzenēm skauž un Tu vari sajusties gudrāka un smukāka par savām vienaudzēm.

4) Staigāt pa klubiem un iepazīties ar tūristiem, vai puišiem, kuri izmaksā dzērienus.

5) Publicēt bildes internetā, kas izpauž tavu sexapīlu!, ļoti nepieciešama lieta.

6) Strīdā ar vecākiem izspļaut frāzi:"Bet visi tā dara."

7) Jādraudzējās ar sev līdzīgajām un jābūt iedomīgām pret citiem cilvēkiem, nedrīkst pat pieļaut domu par draugu, kuram nav 18 gadi.

8) Ejot uz skolu, jāģērbjas kā dodoties uz klubu, un jādraudzējās ar puišiem kuri ir 4-5 gadus vecāki par pašu, jo visi viņas vecuma zēni ir nūgi un nav izauguši.

Un jādzīvo uzskatot:"Es esmu ļoti skaista meitene, jo mani manos 15 gados, pat grib 20 gadus veci vīrieši, jo meitenes attīstās ātrāk, tāpēc tas ir normāli."

Ar šo arī pirmo daļu pabeigsim, un skatīsimies kas notiks tālāk emotion

Paldies par uzmanību.

Raksts ņemts no mana bloga

Ja būs vēlme, tiks veidota arī otrā daļa emotion

PIemēri: http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-Do-Some-Jailbait-6/270498

http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-Do-Some-Jailbait-4/269093

http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-do-some-jailbait/263940

2871 43 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 214

0/2000

Man ir 15, nestaigāju pa klubiem, nepatīk dzert (labi, jāņos jau var, bet ne jau līdz labai kondīcijai), nelīdzinos vairumam jauniešu, nepatīk un nedaru neko no teivs minētā. Kāpēc?- man besī tās mazās caciņas, kas saz ko no sevis iedomājas, es nevēlos būt viena no viņām.

Nevajag spriest pēc vecuma, bet gan runas veida un rīcības. Arī 11 gadīgs puika/meitene var normāli runāt kā normāls, prātā pieaudzis cilvēks. Ja jūsu pieredzē ir bijuši tādi jaunieši, kas mēģina izklaidēties un būt pārāki pār visiem, tas nenozīmē, ka visi tādi ir. Iepazīstiet un pēctam kko muldat. (:

Par vecumu starpību- ja cilvēki domā vienādi un ir kā radīti viens otram, mīl viensotru, kāpēc jāsatraucas par kaut kādu vecumu? Abi pārkāps 20gadu vecumu un vecumu starpība (tie paši 4 vai 5 gadi) vairs neliksies tik liela.

6 0 atbildēt

ja nemaldos latviski tās ir nimfetes....

7 2 atbildēt

Labi, visu saprotu, piekrītu utt. BET vai es esmu vainīga, ka man ir 17 gadi, izskatos uz 21 BEZ krāsošanās, īsiem svārkiem utt.? un ka piesaistu uzmanību tikai vecākiem puišiem? Vai tādēļ es ejot uz skolu nevarētu uzvilkt biksmes, kreklu un jaku, bet man n āktos slēpties no visas pasaules, tikai sava auguma neatbilstībai vecumam?

 

muļķības, ir stulbi cilvēki un ir gudri. Tā tas paliks neatkarīgi no vecuma. Un varu saderēt, ka kāda "maziņā" savā galvā ir divas reizes pāraugusi raksta autoru.

6 1 atbildēt

Nu taisnība jau vien ir,  bet lasot nepameta sajūta ka tevi kāda ir pasūtijusi dēļ vecaka džeka :D

Bet es atkal nesaprotu to, ka džeki atzīst ka tas ir maucīgi, stulbi utt. Bet tajā pašā laikā uzķeras uz tādām. Tātad tas mākslīgais skaistums pievelk (cik nu skaisti). Kaitina tā džeku liekulība, ''dabiskums'' ''dabiskais skaistums'' un visas tās pārējās muļķības. Ej tu uz kuru klubu, pasākumu gribi, atkal kāda mazgadīgā mauka priekšā un tik ar 23 gadīgiem džekiem goras, atteikumu protams nesaņem, BET TAD NESTĀSTI cik viņas ir samākslotas un cik tas ir prasti, maucīgi, lēti. Jo ir redzēti gadījumi, kad šajā jautajumā darbi nesaskan ar vārdiem. Izskaidro man kāds šito parādību.

Runājot par vecumu, meitenēm līdz 16 nu nevar būt nekā daudz kopīga ar vecāku džeku, pēc 16  neliekas nekas traks ja meitenei ir vecaks džeks, 17 gadu vecumā ir arī pietiekoši daudz normalu, sapratīgi domājošu, gudru meiteņu kas nav lētas palaistuves, protams tas ka tur sanāks kautkas lidzīgs attiecībām daudzu gadu garumā ir maza cerība, bet vismaz jauna pieredze :D

un par tēmu vispār...skumji jā, bet vel skumjāk ir tas ka nekas jau nemainās, tie kam tas liekas drausmīgi tikai žēlojas un šokējas.  Bet nu šī paaudze izaugs un nāks nākamie brīnumi....

5 0 atbildēt

Káda starpíba ko vinjas dara??? Pec páris gadiem pashas kodís elkonjos,kad  savos 25 izskatísies uz 35emotion    práts atnáks, a skata nekáda, kamér gudrajám i tas i tas búsemotion

4 0 atbildēt

Mazāāāss..! :D:D:D ,,! Psc vnk ..! Nu ko lai saka .! ? :D:D:D Tāda tgd Tā jaunatne :D:D:D

4 0 atbildēt

tie iemesli ir kā naglai uz galvas! mazās mauķeles autoru tagad ir gatavs nogalināt :D bet tas tā :D ++++

4 0 atbildēt

man ir 14. priekšroku ddu visu naudu iztērēšanai košlenēs testējot tās kopā ar draudzenēm joka pēc nevis pīpējot, dzerot. nedomāju ak tas ir juatri, jo zinu, ka var iznākt galā sūdīgi. Retais tic, ka man ar šo prātu kurš domā ka nodzerties, drāzties un pīpēt is super debīli ir tikai 14. gadi(tikko palika) Nu cmon. Prikškam tas viss. Izbaudat bērnību kāda tā ir. Es protams nesaku ka ir jānņem rokās lelle un jāsāk spēlētioes vai zēnam vienkārši ar mašīnītēm jāsāk braukāt, bet tomēr priekškam j;ādzer un jāballējās? nu hmmm. vai nav tomēr par jaunu ? Visa dzīve priekšā. Dabū savus 18. un dzerties līdz vemšanai, pīppē līdz plaušu vēzim un saražo 15 sīkos. Māte ar tevi npteikti leposies! šis teiciens ir mans mīļākais par mūsdienu jaunatni - You're 14. You smoke, you're not a virgin and you wear more makeup than you do clothes. Your mom must be so proud. Jā un tas tā ir. Pietiks. Esmu dūsmīga un kārtīgi aizsvilusiesss par mūsdienāgajām KRUTAJĀ vecenītēm. ZAJEB*L ŠITĀS MAZGADĪGĀS MAU*AS KAS  UZVILKUŠAS ĪSU TOPIŅU, KRŪŠTURI AR POLESTERI KURŠ PLATĀKS PAR GALVU UN AUGSTPAPĒŽU KURPES KURĀS STAIGĀJOT VIŅAS IZKSATĀS PĒC ZOSĪM KURAS SALAUŽUS KĀJAS. ZB

4 0 atbildēt

beidzot kāds normāls cilvēks izteica kārtīgu viedokli pat tām mazajām "sexuļām".Es par šo tēmu varu strīdēties un strīdēties...tas tak nav normāli tādā vecumā iet dzert, pīpēt, jāties, sākt lietot narkotikas!!!Un kas būs tālāk?Ko pēc tam viņas stāstīs saviem bērniem, ja tādi vispār būs..tipa - man bija 13 gadi es gāju tusēties ar 20 gadīgiem džekiem un jau sāku lietot alkoholu un uzsāku dzimumdzīvi.Un sīkais aizies pa viņas pēdām.Nu man tiešām žēl paliek noskatīties uz visām viņām...gribās tā kārtīgi ar dzeloņdrāti pa dibenu sadot, bet tas tāpat neko nedotu...žēl...mazās jau sapiš savu dzīvi lēnām...

4 0 atbildēt

Skarbā patiesība... diemžēl emotion

4 0 atbildēt

gavno

3 0 atbildēt

ka man bija,aizbraucu hz uz kuru pilsētu,mierigs ieeju veikala paņemu pars aliņus ar draugiem,stāvu rindā un tad pamanu ka visasas meicas apkart ir max 13gadi,bet viņām tādi pupi un dirsa ka es ahujel teju jo 25gadigam reti var atrast ar tadu figuru

vnk nodeva tikai mazais augums un tāda smalki trauslas sejas (vajadzeja vairak kosmetiksas to4n domatu ka visas apri 20 gadiem )

3 0 atbildēt

Puse no tām, kas mazajos padsmit izskatās uz saviem 20 (ar kosmētikas palīdzību n stuff), ap gadiem  20 izskatīsies uz saviem 30 (iz dzīves redzēts). Lai aju izpriecajas, bet,lai nebazūnē pa pasauli (twitter forever).

3 0 atbildēt

Nu nezinu par to gadu strapibu gan nepikritu, jo ari vecakam paaudzem bija lielas vecum atskiribas piemeram manai omei ar opi ir 10 gadu strapiba, tas nav tikai tagad. :) un neuzskatu ka janosoda tie parisi ka tur pieminets 16 un 25 gadi, jo neviens jau uz ielas sadu pariti redzot nezin vai vinji tiesham mil viens otru vai ne.Es gan neuzskatu, ka vienmer viss jakritize. :) 

3 0 atbildēt

Giantisks PLUSS!

Tā kā spokus lasa 95% Latvijas jaunatnes, tad ceru, ka VISAS 13-16gadīgās, kuras raksta zem draugu profila "mazjinaa" padomās divreiz!

Nav nekas slikts būt bērnam. Slikti ir izlikties par pieaugušo, kaut arī nespēj veikt visus pieaugušā pienākumus (un šeit es nedomāju kosmētikas uzklāšanu)

Un tgd mans viedoklis mazāk civilizētā formā - STULBĀS MAZIŅĀS! :blonine:

3 0 atbildēt

tiesam zelta raxts,pat negribas izteikties par tam sikajam

un galvenais ka vinas ir krutas,un tiesam ta ari ir,kad vinas doma ka vinu vecuma zeni ir neizglitoti un atpalikusi

un protams + par raxtu

3 0 atbildēt

Man vienalga es emotion JAILBAIT.

3 0 atbildēt

Amm... Mazs komentārs no manis. 1) Nav jau īsti slikti ,ka jaunieši lieto alkoholu pirms saviem 18, vismaz no1 skata punkta tā vidēji pieradīs pie tā spēs kontrolēt vajadzību pēc tā un apjomus ko uzņemt, Vēl + šai lietai ir tas ka jauieši pirms 18 (vismaz vietā kur es dzīvoju) nevar viņu tik vienkārši dabūt, tapēc to var dabūt tikai nu uz īpašiem gadījumiem. 2) Tas ,ka pusaudži kuriem ir kādi 13-16 ''ietusē'' ar vecākām kompānijām , tas jau nau nekas slikts , ja kompānijai ir atbilstošs intelekta līmenis attiecīgi ar šo te pusaudzi. Tas arī nu tā skats no manas puses.

3 0 atbildēt

Ja meitene vai džekam ir jau 16 viņam/ai var būt attiecības,dzimumdzīve ar pilngadīgu,vecāku pretējā dzimuma pārstāvi pēc abu vēlēšanās,ja vien nepilngadīgā persona nav materiāli vai juridiski atkarīga no pilngadīgā!Vajg palasīt Latvijas krimināl likumus (161.-162. pants ja nemaldos....) Tā ka tas ir pilnīgi normāli,tik daļa sabiedrības to neatsīs dēl kristīgās pasaules iespaida,kas to neatzīst..... It is 21.century

3 0 atbildēt
Kur ir problēma. Pietiek, ka sīkā atver muti un jau ir skaidrs, ka līdz briedumam vēl ir tālu.
3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »