local-stats-pixel fb-conv-api

Maziņās - kas viņas ir un ko viņas dara?214

2871 43

Palīdziet man risināt problēmas emotion

2. daļa!

Jailbait jeb maziņās, kas viņas tādas ir un ko viņas dara ? 1. daļa

Gribu teikt, kad šis rakstā ir manas un vienīgi manas domas, un nerakstu par nevienu cilvēku konkrēti, tākā šo rakstu vairāk var uztvert par subjektīvu, bet cerams, ka jums lasītāji patiks.

Nu tad sākam:

Ilgu laiku jau mēģinu saņemties, lai izveidotu rakstu, par šo meiteņu slāni, kas pēdējā laikā pieņemas daudzumā, veicinot daudzas negatīvas lietas sabiedrības domāšanas veidā.

Jailbait is slang for a person who is younger than the legal age of consent for sexual activity, but physically mature enough to be mistaken for an adult and be considered sexually desirable.

Latviešu valodā apzīmējums šai šķirai vēl nav piešķirts, bet lielākoties cilvēki izmanto vārdus- mazā vai maziņā.

Protams rodas jautājums, kāpēc es par to rakstu ?

Galvenie iemesli:

1) Dēļ šī faktora daudzas meitenes neizaug normālas, jo viņas grib līdzināties šīm "skaistajām un populārajām ballīšu karalienēm".

2) Arvien vairāk cilvēki uzskata, kad vecumam nav nozīmes, un ja 16 gadus vecai meitenei ir 25 gadus vecs draugs, tad tas ir normāli, jo viņa izskatās uz 18 gadiem.

Gribu piebilst, kad tas ir nelikumīgi , bet ar katru gadu tas tiek piemirsts arvien vairāk.

3) Jaunatne tiek arvien vairāk degradēta, jo jaunieši alkoholu sāk lietot jau no 13. gadu vecuma, lai tikai būtu "kruti" un spētu iejusties pie saviem vienaudžiem.

Tie ir tikai daži iemesli, kāpēc es to rakstu.

Ja kāds vēlaizprojām nesaprot par ko ir raksts. tad -

Ieskaties šeit!

Manuprāt, tas viss aizsākās aptuveni 2004. gadā, kad internets mājās jau bija pieejams praktiski jebkuram no mums, un tajā laikā kļuva ļoti populārs tāds portāls kā face.lv

Ar ko aizsākās daudzas lietas, kuras ir jādara katrai 15 gadus vecai meitenei, ja viņa grib būtu foršākā starp saviem vienaudžiem:

1) Tev melojot saviem vecakiem ir jādodas uz pirtīm, kur vidējais apmeklētāju vecums ir 14-16 gadi.

2) Tev ir jāmēģina nopirkt alkohols un cigaretes, lai iejustos barā, vislabāk noder viltotie ISIC dokumenti, vai vecākās māsas baltās tiesības, ja nē, tad vienmēr var cilvēkiem pie veikala prasīt lai kaut ko nopērk, bet tas parasti aizņem laiku.

3) Atrast sev draugu, kuram ir 19 vai 20 gadi un mašīna, lai visām tavām draudzenēm skauž un Tu vari sajusties gudrāka un smukāka par savām vienaudzēm.

4) Staigāt pa klubiem un iepazīties ar tūristiem, vai puišiem, kuri izmaksā dzērienus.

5) Publicēt bildes internetā, kas izpauž tavu sexapīlu!, ļoti nepieciešama lieta.

6) Strīdā ar vecākiem izspļaut frāzi:"Bet visi tā dara."

7) Jādraudzējās ar sev līdzīgajām un jābūt iedomīgām pret citiem cilvēkiem, nedrīkst pat pieļaut domu par draugu, kuram nav 18 gadi.

8) Ejot uz skolu, jāģērbjas kā dodoties uz klubu, un jādraudzējās ar puišiem kuri ir 4-5 gadus vecāki par pašu, jo visi viņas vecuma zēni ir nūgi un nav izauguši.

Un jādzīvo uzskatot:"Es esmu ļoti skaista meitene, jo mani manos 15 gados, pat grib 20 gadus veci vīrieši, jo meitenes attīstās ātrāk, tāpēc tas ir normāli."

Ar šo arī pirmo daļu pabeigsim, un skatīsimies kas notiks tālāk emotion

Paldies par uzmanību.

Raksts ņemts no mana bloga

Ja būs vēlme, tiks veidota arī otrā daļa emotion

PIemēri: http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-Do-Some-Jailbait-6/270498

http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-Do-Some-Jailbait-4/269093

http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-do-some-jailbait/263940

2871 43 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 214

0/2000

HEI! Es zinu latviešu valodas apzīmējumu šim jailbat - MAZGADĪGĀS MAUKAS

1 0 atbildēt

Es absoluuti nepiekriitu tam, ka shiis lietas ir jaunas un tikai shai paaudzei raksturiigas.

1 0 atbildēt

Varbūt nepiekritīšu par vecumu, jo man pašai ir 17 gadi un ir 24 gadīgs draugs, bet tas nav tāpēc, ka viņam ir nauda, mašīna vai kas tamlīdzīgs, parastas, normālas attiecības. :)

Tomēr lielai daļai var piekrist. ;)

1 0 atbildēt

Patīk man mazās ciešās vāverītes.

1 0 atbildēt

pati esmu 14 gadīga, bet piekrītu tev visam.  Esmu pievienojama tam pusaudžu slānim, kuri ne dzer, ne pīpē. :D 

1 0 atbildēt

lai justos kruti .. /facepalm ienīštu kad kāds kko tādu raksta . tu izklausies pēc 14 gadīga nūģa , kuram liekas ja citu priekšā iedzers visiem būs respekts.. tā nav -_-

1 0 atbildēt

tas, ka ir vecuma starpība ir tikai normāla lieta, un nav nekas īpašs, ja tā ir no 5-10 gadiem. tāda bija maniem vecākiem un arī lielākajai daļai vienaudžu. slikti, ja tā lieta sākas jau zem 16, manā uztverē, 16 ir ok, lai tiktos ar līdz 20 gadus vecākiem(-ām).  p.s. gramatika būtu viena no tām lietām kam autors nav par vecu

1 0 atbildēt

Neredzu iemeslu likt plusu, jo ne jau seksuālajā aktivitātē, vai seksapīlā slēpjās jaunatnes degradēšanās, bet gan intelektā.

1 0 atbildēt

Viena meitene, mana bijusī klasesbiedrene tāda ir. Kopš astotās klases, kad viņa satikās ar pirmo mūža mīlestību, 19 gadīgu puisi, un zaudēja ar viņu nevainību, kad viņi izšķīrās, kopš tā laika viņa ir tikusies ar vīriešiem vecumā no 20 līdz 38 gadiem, bet galvanais, ka viņa tos iepazina internetā (boomtime.lv), un savus partnerus mainīja katru nedēļu. Tas viņai liek justies iekārojamai, jo viņa domā, ka tin puišus ap pirkstu, un ka visi viņu grib. Kad boomtime.lv beidzās puiši, viņa pārgāja uz face.lv. Es vēl joprojām nesaprotu kā viņa to var, kā arī nesaprotu - vai tiešām vīriešiem pohuj, kur viņi bāž savu ***? Jo, nepārspīlējot, viņai ir milzīgs kupris no augstpapēžu kurpēm, viņa vispār nemazgā zobus, tie ir zilgani ar oranžiem pleķiem, un visas drēbes viņai ir vai nu palikušas no astotās klases, vai mammas - un tās visas viņai ir par mazu, un ir ļoti nūģīgas. Nav jau tā, ka viņai nebūtu naudas, jo viņai ir bijuši vairāki iphone. Kā arī viņai ir šausmīga personība.

 

P.S. Es ceru, ka tie vīrieši ar kuriem viņa pārgulēja šo nelasa, jo savādāk es braucu uz Īriju :D Viena pati pret 100 vīriešiem neuzvarēšu :D

1 0 atbildēt

Pilnīgi saprotu, par ko ir raksts.. Liela daļa šādu meiteņu vienkārši tracina ārā, visa tā lielā izrādīšanās utm. Lai arī kurš teiktu, ka jauniešiem ir vienalga par to, ko citi domā - tā nav, laila daļa grib būt pēc iespējas populārāki, piesaistīt uzmanību, un šis ir viens no veidiem, bet ļoti pretīgs.. :( Kā jau man kāda paziņa teica: Ja pusaudži tagad, 16 gados, dzer un dara visu to, ko parasti būtu jādara 21 gada vecumā, tad kas būs tad, kad cilvēkam būs 21 - atgriezīsies normāla 16-gadnieka vecumā? Ar laiku taču tāds dzīvesveids apniks, visa tā tusēšana un vazāšanās apkārt; tā tāpat nevarēs visu mūžu darīt.. bet varbūt kādreiz šī jauniešu daļa sapratīs, ka iztērē savus pusaudžu gadus pilnīgi bezjēdzīgi... Visam taču ir savs laiks..

3 3 atbildēt

Haah! man ir tikai 15, bet lokālajā veikaliņā (25m no Muņikiem)Pardod man visu ko sirds vien kāro.tākā esmu sapratis, ka alko ir dranķis jau kadu laiku nedzeru, bet par smokošanu ... Njaaa. :D

0 0 atbildēt

Man žēl šo meiteņu. Tie gadi ir tikai vienu reizi. Bet 20-30-40 atnāks negribēti, bet viņām jau būs garlaicīgi, jo jau to būs piedzīvojušas. Prieks ir par tiem jauniešiem, kuri māk izbaudīt savus gadus - nodarbojoties ar to, ar ko nekad nevarēs vairs nodarboties, atļaujas būt jauni un skaisti, nevis mēģina izlikties pieaugušāki nekā ir. Nesaprotu, nafig sevi jau tādā jaunībā jāpadara vecu un nolietotu

0 0 atbildēt

Man ir 15, bet es totāli piekrītu ka tas ir par traku.. -.-

0 0 atbildēt

ieper šitās lētas emotion

0 0 atbildēt

nekad viņas nesapratīšu emotion

0 0 atbildēt

esmu 15 gados staigājusi pa klubiem, ir bijis 4 gadus vecāks draugs un domājusi, ka feiseri ir paši krutākie cilvēki pasaulē. tas ir pārejoši. tagad skatos un smejos par to, bet pārejas vecumā jaunietim vajag izmēģināt visu, lai saprastu, kas viņš pats ir. agrāk, kad mani vecāki bija tīņi,  bija stingrāka vara un nebija tādas iespējas, tagad valda visatļautība un vienkārši ir pienācis tāds laikmets un to neviens nevar ietekmēt, diemžēl

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Es tādas arī saukāju par maziņām ;) Raksts pilnība patiesība ;)

0 0 atbildēt

Nekas jauns, vnk tīra patiesība 

Nezinu kā tagad bet pāris gadus apakal, tas viss rosijās baigā sparā!

0 0 atbildēt

True true....

pilnībā piekrītu un tas tā ir.

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »