local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4283

0/2000

un lai profilā uzrādās, kādi tad niki laika gaitā ir nomainīt...

9 1 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz 51cn355 komentāru " Oriģinālrakstiem varētu ieviest opciju "Aizli... " nav vēl pasaulē nekas tāds, ko nevar nokopēt, izgudrots :))

8 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz BoyDestroy komentāru " man jautaajums.. spoku tops ir tas MOST WAN... " nu protams, ka skaitās tiekai tie, kas tiek tavā profilā :)

neiet kopā - bet tā tacu tava izvēle - vai nu pretendē uz most wanted vai sargā savu privātumu no nereģistrētajiem :)

8 0 atbildēt

Ienāca prātā doma - pievienojot rakstu, tanī vietā, kur var atķeksēt "Šis ir mans oriģinālraksts", vajadzētu vēl papildus izvēles iespējas. Īsāk sakot - kolīdz atķeksē "Šis ir mans oriģinālraksts", tā aktivizējas vēl papildus izvēle, kur var atķeksēt, ka tas ir "paša tulkots teksts", "paša rakstīts teksts", "paša uzņemtas fotogrāfijas", "paša uzņemts video" vai kas cits.

AR DOMU - ATVIEGLOT REDAKTORIEM UN ADMINIEM DZĪVI, NELIEKOT VIŅIEM MĒĢINĀT SAPRAST, KAS NO TĀ VISA IR ORIĢINĀLS. Lai uzreiz var skatīties:"Aha, atķeksējis, ka tas ir "paša tulkots teksts", tūlīt iesim gūglē apskatīties". Lai nav lieki jādomā, vai tur bildes tās oriģinālās, vai teksts, vai video!

My opinion.

9 1 atbildēt

Par katru simto rakstu iedot medalu   "Man ir 100 raksts "

8 0 atbildēt

Pieprasu atļauju nahrenizēt visu šo muļķu komentārus un šo vietu turēt iespēju robežās tīru no spama.

12 4 atbildēt

Ieteikums:

Varētu cepumus pārskaitīt, piemēram, savam draugam vai arī citiem, protams ar spoki.lv nodokli. no visas cepumus summas 10% nost vai 5%.

8 0 atbildēt

atbildot uz Raido komentāru " Man liekas stulbi ar to spoki.lv rakstu priek... " domā pirmskatu? tad kad to uzpiež pēc tam vajag zem virsraksta to āmurīti (labot) klikot ;)  

8 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Pasaule ir iestajies informācijas trukums! " Tas nozīmē, ka jāpaņem atvaļinājums no neta uz kādu laiku. Un vēlāk atkal būs daudz kā jauna :D

8 0 atbildēt

Man pagaidām tikai daži lūgumi. 1) Būtu forši, ja + vai - likšanu varētu nolikt raksta apakšā, lai nav jārullējas atpakaļ uz augšu. Būtu ērtāk, ja tas būtu lejā. 2) Iespēju savos rakstot izdzēt komentārus - tas palīdzētu atbrīvoties no anonīmajiem spamotājiem, kuri saliek kaut kādas bezjēdzīgas lapu adreses. emotion

9 1 atbildēt

ES te vienā rakstā izlasīju tādu baigo fišku, par cik spoki jau ražo kreklus, tad es domāju, ka vēl vieni riktīgi forša štelle būtu spoku nozīmītes, tas lūk dotu iespēju lielākai spoku auditorijai iegādāties kaut ko, kas liktu justies kā īstam spokam :)

8 0 atbildēt

ieteiktu tomēr konkursiem veidot atsevišķu sadaļu, savādāk sadaļā "spokiem" ir grūti atrast jaunāko un aktuālāko info. šitā lūk es uzskatu :D

8 0 atbildēt

Katrā rakstā augšā  blakus "sirsniņai"- (pievienot rakstu saviem favorītiem) "pogu" - (ziņot par rakstu) nospiežot parādās lodziņš kurā ieraksta ko pārkāpis raksta autors.... Un šo paziņojumu saņemtu kāds noteikts admins kuram jāpārbauda vai viss ir korekti... lai samazinātu šī admina darbu ar viltus izsaukumiem un spamu "poga"- (ziņot par rakstu) parādās tikai lietotājiem kuri ir žurnālisti un augstāki...

un kaut ko līdzīgu arī pie komentāriem un lietotāju profiliem....

                          Tādā veidā spoki.lv būtu mazliet vairāk sakārtoti...

8 0 atbildēt

nu lāb. wātēvēr. 

Es rakstīju ka - Vienreiz jau rakstīju par to ka vēlētos Lai profilā pie saviem komentāriem varētu apskatīties arī plusus ūn mīnusus. Kā pie rakstiem. 

ko par to domājat? par? pret?

10 2 atbildēt

Nez vai ir iespēja, bet varētu uztaisīt tā ka tu redzi ja tavam rakstam ir pievienots jauns koments kuru tu neesi redzējis... Es to iedomājos apmēram šadi - atverot sadaļu mani raksti tu redzi vai nu izmaiņas teksta krāsā ( katram rakstam apaksā ir komentāri ???? to piemēram no mainīt no zilas uz sarkanu, bet kad rakstu apskata tas atkal nomainas uz zilu) jeb parādās kāda zīme ( piemēram sarkana izsaukuma zīme pirms raksta, un apskatot rakstu tā pazūd līdz brīdim kad parādas jauns komentārs). Īsāk sakot, lai var redzēt kad rakstā ir parādījušies jauni komentāri..... Ceru ka spratāt :D

8 0 atbildēt

kopeejo spoki.lv statistiku

nu kur ir visu rakstu skaits

visu laiku labaakie raksti

cik ir raksti bijuši cik komentaari un tamliidziigi

un arii sliktaakos raksturs piemeeram ar visvaraak miinusiem u  labaakos :) ceru ka saprataat :D

8 0 atbildēt

kārtējais "publiskais čats" rakstā > http://www.spoki.lv/aktuali/Vai-Tev-butu-kauns-5-dala/163149/5#comments_description

un tā mēs tās medaļas pelnam?

9 1 atbildēt

emotion

Kāpēc gan smaidiņos nav pārējie Vinnija Pūka draugi? Tas mani dikti apbēdina! emotion Nevar būt, ka visi viņu pametuši.. 

10 2 atbildēt

Pieprasu, lai konkursus vareetu riikot tikai saakot no noteikta liimenja(piem. 5.), jo katrs otrais konkurss ir galiigi garaam, ar nesaprotamiem noteikumiem un par balsoshanu nemaz nerunaasim.

8 0 atbildēt

Varētu ieviest kādu jaunu medaļu ? ;)

Varbūt medaļu par 10 medaļām "Rainis"...vai arī kaut ko jaunu ? Uzbombī rakstu jacky,pajautā cilvēkiem vai viņi grib..Ja gribi varu es uztaisīt,bet taviem rakstiem cilvēki vairāk uzmanības pievērš,es tā domāju.. :)

9 1 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »