local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

Nost ar balsošanas limitu, vai to palielināt 2 reizes

10 1 atbildēt

baigi patiktos, ja, uzrakstot niku un paroli, nebūtu jāspiež "ieiet" ar pelīti, bet varētu vienkārši enter nospiest ;)

9 0 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " +1 es vēl ieliku kustīgo, bet viņš nogļukoj... " es jau 2 x iegrābos mainot avataru - nekas nekustas! Vairs netērēšu cepjus. :)  

9 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Izceļat to meklētāju! Jau apnicis ka (pārsvarā) jauniņie pieprasa lai būtu meklētājs.

10 1 atbildēt

vajag zoles turniiru!!!

9 0 atbildēt

jau diez gan sen zināms ka profilā var apskatīties visus savus komentārus, būtu labi ja viņiem blakām rādītu plusus un mīnusus. nu tā kā rakstiem.

9 0 atbildēt

vajadzētu kautko tādu kas  liek aizrauties un to nevar beikt.piemēram ja to dara pelna cepumus

10 1 atbildēt

pēdējā laikā pie medaļas RAINIS baigi lielie cipari parādās. sāk jau besīt ārā :D šamējie tak 100% kautkā šmaucās. 

skatījos viņu komentus pie vnk kkaada parasta komentaara ar vienu vārdiņu 2+. tak par taadiem komentaariem + parasti neliek. nu bet ja jums tie lielie cipari ir pieņemami tad okey :) 

9 0 atbildēt

Spoku adminisrtrātori taisiet ātrāk kkādu čatu !!!! !

 

dažreiz pa vakariem tāds borings uznāk .... 

12 3 atbildēt

Gribēju tikai nostučīt, ka te notiek nelietīgs mēģinājums iegūt medaļu "Sensācija" http://www.spoki.lv/slavenibas/Slavenibas-pirms-un-pec-operacijam/193350#comments_description

9 0 atbildēt

Man liekas ka vajadzētu izdomāt noteikumus ko nedrīkst darīt Admini un vien no tiem varētu būt: Admin nevar piedalīties Izsolēs un Konkursos. Savādāk citriz izskatās pēc korupcijas, Admin var dzēst un koriģēt, redz to ko neredzam mēs utt. Man tas liekas nepareizi. Ja gribi būt Admin tad ir šis tas jāzaudē. saņ*t privilēgījas ir jāatsakās no kaut kā. Es saprotu ka viņi te kā brīvprātīgie darbojas, bet, lai godīgi izskatītos vajadzēt noteikumus.

10 1 atbildēt

Nezinu vai ir par to domāts, bet būtu jauki, ja kādā vietā varētu redzēt, kad kāds ir atbildējis uz tavu komentāru kādā rakstā :)

10 1 atbildēt

Heh, atradu, ka rakstos, kur ir vairāk kā viena lapa, pirmajā/pēdējā lapā nepazūd poga "< Iepriekšējā"/"Nākamā >", uz tās nospiežot vēlreiz tiek atvērta pirmā/pēdējā lapa.

9 0 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " Agrāk spokos visām bildēm bij uzlikts spoku z... " bildes dublēsies arī bez spoku zīmodziņa - es šobrīd zinu 3 ārzemju portālus, kur regulāri ir vienādi raksti :)

9 0 atbildēt

Pieprasu lai medaļā "sensācija" neskaita savus komentārus,goda vārds,zajebaaa...skatīties kā Milfhunter(loveless) atbild uz komentāriem "++labs raksts" ar garu penteri un noceļ medaļu cilvēkiem kuri reāli likuši rakstu kurā visi apspriežas nevis sarunājas paši ar sevi.. :/

10 1 atbildēt

Mans ieteikums būtu šāds.. Kad pieņemsim tu raksti komentāru, un tajā pašā laika "klausies vai skaties video" tu gribi spiest komentēt ,tu nokomentē ,bet lapa norefrešojāas un video notrūkst, nevarētu pieņemsim izdarīt tā lai komentārs pievienojas ,bet lapa nerefrešojas, to varētu panākt ar kādu skriptu,vai ajax funkciju. emotion

9 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Receptēs likt tikai oriģinālrakstus! Nu vismaz ar paša fotografētajām fotogrāfijām. =]] Jo fotogrāfijas no ASV bieži neder, jo tur tie produkti ir savādāki...... 

9 1 atbildēt

Veikala nepilnvērtigs teksts - pacel rakstu, un izcel to zaļu. bet izceļās dzeltens, kurš no mums visiem ir daltoniķis?

8 0 atbildēt

amm varetu uztaisit zimigu medaļu par katru 100 rakstu , ja jau tiek dota premija par tiem , tad jau var vnk kadu simbolisku medaļu vel piesāut klātt...

9 1 atbildēt

es taa ilgi domaaju un esmu izsecinaajis ka spokoi pagaidaam ir uztaisiiti ļoti labi un es neko pagaidaam nepiprasu :D 

10 2 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »