local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4283

0/2000
WTF avatarsWTF

Varētu uztaisīt tā, lai profilā rāda, kuras vietas ir kurā topā. Nu piemēram, atver manu profilu un redz ka esmu 45. vietā pēc krutuma punktiem, 24. vietā pēc sekotāju skaita, 15. vietā kā nedēļas redaktors un citiem topiem. =]

12 2 atbildēt

Būtu forši, ja reizi vai vairākas nedēļā būtu apkopojums par VISĀM medaļām, ko admini vai redaktori ir piešķīruši (iesaka, par komentiem, utt, utjp). Ja es būtu Sudraba, tad teiktu, ka tai lietai jābūt "caurspīdīgākai" :)

10 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Galerijās arī vajag funkciju Atbildēt uz komentāru!

10 0 atbildēt

kā būtu, ja iekārtotu, ka pie rakstiem uzrādās nopelnītās medaļas? piem pie/zem virsraksta visu attiecīgā raksta nopelnīto medaļu ikoniņas :)

10 0 atbildēt

MEKLĒTĀJU PARVIETOJIET! Pirms raksta pievienošanas, lai parādās pa visu lapu meklēšanas laukums un lietošanas pamācība ar lieliem, sarkaniem, trekniem burtiem. A to te daudzi nemāk izmantot vai vienkārši nevar atrast. -.-

10 0 atbildēt

Pieprasu iespēju mainīt savu niku, saglabājot profila statusu, līmeni utt...

10 0 atbildēt

Iesaku bijušajiem redaktoriem un adminiem,iedot medaļu vai arī "žurnālists" vietā ielikt kādu "veterāns" vai kaut kā tā..

10 0 atbildēt
hzT avatarshzT

tiesām tā doma par + un - ieliksanu lapas apakšā ļoto noderētu jo citreiz slinkums ripinat lapu līdz augšai un likt + vai minus taka tā būtu tāda feina lieta :)

10 0 atbildēt

taa kaa vareetu ieviest mini chat kaadas reklaamas vietaa main lapaa :)

9 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Kad atver orģinālrakstu, tad pie virsraksta lai arī rāda oriģinālraksta zvaigznīti.

10 1 atbildēt

Būtu jauki, ja lietotājiem pirmo rakstu varētu kka izcelt, jau rupji runājot zb. ka katrs jaunais lietotājs kas liek rakstus, apraksta raksta, šis mans pirmais, esiet iecietīgi, u.c.

11 2 atbildēt

Labrīt! Naktī nosapņoju to, ko es vēlētos redzēt spokos. Kā jau katram no mums, kurš liek savus rakstus, galerijas u.c. iekš spoki.lv, interesē, ko cilvēki domā par tavu rakstu. Bet bieži vien aizmirstas, cik tad tur bija komentāru tavam rakstam- un katru reizi vien par jaunu jāieiet un jāpaskatās- vai ir kāds jauns komentāriņš. Varētu rakstu licējiem sataisīt iekš viņa profila pie ieliktajiem rakstiem arī tādu kā ziņojumu ailīti- kad parādās jauns komentārs tavam rakstam, lai tad kaut kādā veidā varētu redzēt (blakus komentāriem izlec lodziņš NEW, vai arī vnk spilgtāk iekrāsojas utt).

9 0 atbildēt

Nezinu vai ir par to domāts, bet būtu jauki, ja kādā vietā varētu redzēt, kad kāds ir atbildējis uz tavu komentāru kādā rakstā :)

10 1 atbildēt

POKERU uz cepumiem !emotion

9 0 atbildēt

Mans priekšlikums: vērtējamās "+-"ievietot gan raksta augšā gan arī apakšā, jo tas tikai loģiski ,ka es varu novērtēt rakstu tikai pēc tā izlasīšanas!;):)

9 0 atbildēt

Derētu izveidot fīču - iemet biedram ar banānu. Kad tu to izdari, uz viņa avatara parādās sašķīdis banāns un šī spēja varētu maksāt, teiksim, 50 cepumus. 

12 3 atbildēt

Iesaku fīču - cepumu aizdošanu... ka ja kāds draugs palūdz, varu viņa kontā ieskaitīt tik cepumus, cik esmu nolēmis! Iespējams izveidot spoku cepumu banku, vai kko tamlīdzīgu! :)

11 2 atbildēt

lai neaizmirsts, metu te emotion

 

grūti noformulēt ideju, bet centīšo. varētu izveidot jaunu, atsevišķu sadaļu, kur sūtīt neskaidros jautājumus un administratori varētu sniegt atbildes. tā teikt, lodziņš, kurā ieraksta neskaidro jautājumu, un vēlāk, attiecīgā admina [kurš atbildejis] vārdā atnāk vēstule ar viņa atbildi. un lietotājiem būtu iespēja likt + vai -, atkarīgi no tā, vai admins ir palīdzējis rast skaidrību konkrētajā jautājumā vai nē. ja nebūtu viesis skaidrību, lietotājs ieliek "-" un jautājums atkal no jauna uzpeld adminu sadaļā.. bet šoriez atbildēt vairs nevar attiecīgais administrators, bet gan kāds cits.. lai naviestos apzināti čakarētāji, jautājumu nevarētu atsviest atpakaļ ne vairāk kā 3x. :) kkā apm tā... uuuuuuuuun, ja ieviestu šo sadaļu, tad ideja jaunai medaļai: 1. par labāko, atsaucīgāko administratoru. - "labā sirds" 2. visvairāk pozitīvas atbildes nedēļas laikā. prēmija 500c. saņem attiecīgais administrators. 3. absolventu mice [nezinu, kā tā cepure, kantainā saucas] un zem tās rozā sirsniņa ;)

9 0 atbildēt

Spoku adminisrtrātori taisiet ātrāk kkādu čatu !!!! !

 

dažreiz pa vakariem tāds borings uznāk .... 

12 3 atbildēt

pēc manām domām, būtu baigi forši, ja būtu lapu pārškiršana arī raksta augšā. jo izskatot kādu lapu un ierakstot komentāru ir jārullējas uz leju, lai varētu pāršķirt uz nākamo.

9 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »