local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4283

0/2000

Medaļā sensācīja - neskaitīt raksta autora komentārus, dažs labs atbild uz gandrīz visiem komentāriem viņu rakstā >:(

13 1 atbildēt

Reklamu ar to tizlo balsi nomainit pret citu ,vai ,ja var izslegt skaņu

13 1 atbildēt

Pieprasu oriģinālraksta zvaigznīti pielipināt pie nosaukuma, arī tad, kad tu šajā raksta esi iegājis, lai zinātu vai tas ir oriģināls vai nav tad, ja tu tajā iegāji caur mazo bildīti cita raksta lejā.

12 0 atbildēt

Pieprasu apstiprināšanas logu, pirms dzēš (savu) komentāru.

12 0 atbildēt

Ienāca prātā ideja - būtu foršāk, ja tad kad tiek pievienots komentārs atjaunotos tikai komentāru sadaļa, nevis visa lapa kurā atrodās raksts - tādejādi uzrakstot komentāru netiktu pārtraukts video, tā ielāde utt. ;)

12 0 atbildēt

būtu forši, ja profilā būt vēl sadaļa, kur varu apskatīt savas safeivotās bildes (nu tās, kam es tur stūrītī piespiežu zvaigznīti ;) )

14 2 atbildēt

Jacky - prasītos, lai tā sūdzību ikoniņa zem raksta (Ziņo administrācijai), atšķirtos no orģinālraksta un parasta raksta, lai nav atkal jāskrien uz augšu un jāskatās, vai tas ir orģinālraksts vai nav ! Vienreiz jau gandrīz nosūdzēju rakstu par to, ka itkā neatbilst orģinālrakstam, taču tas bija parasts raksts !

12 0 atbildēt

atbildot uz ULTRAMENS komentāru " Varetu ieviest pokeru uz cepumiem. ;) "

tas būtu labais... emotion  

12 0 atbildēt
dea avatarsdea

Manuprāt, būtu labi ja galerijās ievietotos komentārus arī redzētu Profila sadaļā "komentāri."

vnk bieži vien arī galerijās kāds atbild uz tavu komentāru un, lai neaizmirstos ,kuru galeriju esi komentējis un , kuru nē varētu iesviest tādu fīču :)

12 0 atbildēt
Kr4 čalim bija kruta ideja, izveidot jaunu medaļu visiem krāpniekiem, kas negodiga ceļā čīto cepumus, visādi te aguri, madafakas utt, lai rādās visur un kaunina lietotājus. Ideja pieder BeerBaronam.  
12 1 atbildēt

Daži ieteikumi spoki.lv plaukšanai.

1. Silti iesaku nereģistrētajiem apmeklētājiem noņemt iespēju komentēt. Tas rosinās vairākus cilvēkus reģistrēties spokos. :)

2. jacky, tu sev vari paplašināt maciņa biezumu. :) Uztaisi tādu takā SMS shop`, kurā caur SMS sūtot kodu varētu pirkt cepumus (piem. 7500 - 2 ls; 10 000 - 3.50 Ls utt) un vēl visk`ko. Nemaldos hh*adio.lv ar šādu metodi normāli norauj naudiņu, k`gan spoki ir daudz populārāki. :) (Izlasīju WTF komentāru un rediģēju koemntāru, domāju ka tmr nevajag SMS veikalu).

3. Varbūt varētu uzlikt tādu figņu ka var ar rakstu nobalsot arī lejā. Cik esmu novērojis daudziem ir slinkums scroll`ot uz augšu un balsot. :)

4. Kapēc rakstu nevar saglabāt kā neaktīvu, kad esi uzrakstījis, bet gan vispirms jāpublicē un tad var?

5. Cik daudzi ir dīkuši, lai varētu viens otram pārskaitīt cepumus?

6. Tagad var arī ko nenozīmīgu. Piemēram karmas punkti kurus var ievietot katrā lietotāja profilā. Lai atspoguļo kā spoks patīk apkārtējajiem. :D :) Vienīgi, lai ar cepumiem tam nav nekāda sakara. :)

Paldies ja izlasīji.

12 1 atbildēt

Par orģinālrakstiem: Vajag, lai atverot orģinālrakstu, zvaigznīte arī tur parādītos pie virsraksta. Vajag, lai "Ziņo administrācijai" poga atšķiras pie orģinālrakstiem un parastiem rakstiem. Par neaktīviem rakstiem: Vajag, lai saglabājot rakstu kā neaktīvu, aktivizējot laikā, kad tas nepieciešams, tas parādītos pie jaunajiem rakstiem sākumlapā, nevis tajā laikā, kad to būsi saglabājis vēl neaktivējot !

12 1 atbildēt
hzT avatarshzT

pieprasu logu kur var redzēt adminus kas on jo ten brīžiem tādas šmotkas iet vaļā ka žoklis līdz zemei un nevaiens admins nav on taka tā būtu tāda laba fīča visiem nu lab gandrīz visiem ;D

12 1 atbildēt

iesaku veidot sadaļu AFIŠA, kur spocēni varētu viens otram ieteikt visādus interesantus pasākumus, izstādes, koncertus, utt.

12 1 atbildēt

Mana ideja varētu būt diezgan grūti izstrādājama, bet noteikti ļoti noderīga. Tā ir domāta konkursu rīkotājiem. Lai konkursa dalībnieki savus darbus vai atbildes nesūta viņiem uz e-pastu, bet caur speciālu linku, kas tiek automātiski ģenerēts pēc katra jaunā konkursa sastādīšanas.

Karo4 iestrādāt spokos konkursu pārvaldības sistēmu, kurā varētu organizēt formas, noskaidrot pareizo atbilžu atbildētājus (ja notiek erudīcijas konkursi), uzvarētājus, atsevišķa balsošanas forma par lietotāju bildēm utt. aizsūtīt Jacky automātiski ziņu pēc konkursa slēgšanas, ka pieprasa tādam un tādam lietotājam noteiktu cepumu skaitu, iemesls: 1., 2., 3., 4. utt. vieta tādā un tādā konkursā.

Tā būtu pieejama visiem spokiem. Manu ideju būtu pārāk gari šeit stāstīt, ja jacky vai wtfs redz šo uzrakstiet man PM. Neesmu koderis, bet domāju, ka to būtu iespējams izveidot. Vispār ļoti komplicēta lieta varētu būt, laiku prasoša, bet pie pāris alus kastēm, domāju, ka varētu to izveidot.

11 0 atbildēt

Varētu ta kā visiem oriģinālrakstiem uztaisīt atsevišķu nodaļu... Citādi sanāk tā, ka visi kopē, kopē kaut ko, bet cilvēks ir centies un kaut ko pats rakstījis, un viņa raksts atrodas kopējā čupā... T.i. viss varētu palikt savās vietās, bet to nodaļu uztaisīt tādu kā "query" datubāzēs, kas visus oriģinālrakstus apkopotu pēc pieprasījuma. Datoriķi sapratīs, ko es ar to biju domājusi :D

11 0 atbildēt

Būtu jauki,ja lietotāja profilā pie rakstiem redzētu, kurš ir oriģinālraksts. Gribas, lai tā zvaigzne arī tur redzama, tādējādi būtu vieglāk sameklēt vajadzīgos rakstus.

11 0 atbildēt
hzT avatarshzT

vajag jaunu medaļu labākais komentārs kipa visvairak plusu par komentāriem nedēļas laika vai kaukā ta :)

11 0 atbildēt

Pieprasu: Lai pie bilžu aprakstiem strādā linki.

11 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Vajadzētu uztaisīt tādu tā kā testu, kur pārbauda jauno spoku zināšanas spoku noteikumos. Nu es domāju tā - kad pirmo reizi nospiež pievienot rakstu parādās tas tests. Ja izpildīts pareizi, tad turpmāk vairs nerādās un viss kā tagad, bet ja neaizpilda pareizi, tad aiziet uz noteikumu lapu un nevar pievienot rakstus kamēr nav izpildīts pareizi.

Cerams ka domu sapratāt. =DD

11 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »