local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4283

0/2000

emotion

Kāpēc gan smaidiņos nav pārējie Vinnija Pūka draugi? Tas mani dikti apbēdina! emotion Nevar būt, ka visi viņu pametuši.. 

10 2 atbildēt

amm varetu uztaisit zimigu medaļu par katru 100 rakstu , ja jau tiek dota premija par tiem , tad jau var vnk kadu simbolisku medaļu vel piesāut klātt...

9 1 atbildēt

Man pagaidām tikai daži lūgumi. 1) Būtu forši, ja + vai - likšanu varētu nolikt raksta apakšā, lai nav jārullējas atpakaļ uz augšu. Būtu ērtāk, ja tas būtu lejā. 2) Iespēju savos rakstot izdzēt komentārus - tas palīdzētu atbrīvoties no anonīmajiem spamotājiem, kuri saliek kaut kādas bezjēdzīgas lapu adreses. emotion

9 1 atbildēt

Pieprasu atļauju nahrenizēt visu šo muļķu komentārus un šo vietu turēt iespēju robežās tīru no spama.

12 4 atbildēt

Sveiki! Butu loti jauki ja rakstam varetu pievienot audio failu kuram butu savs mazs playeriitis!

8 0 atbildēt

Ienāca prātā doma - pievienojot rakstu, tanī vietā, kur var atķeksēt "Šis ir mans oriģinālraksts", vajadzētu vēl papildus izvēles iespējas. Īsāk sakot - kolīdz atķeksē "Šis ir mans oriģinālraksts", tā aktivizējas vēl papildus izvēle, kur var atķeksēt, ka tas ir "paša tulkots teksts", "paša rakstīts teksts", "paša uzņemtas fotogrāfijas", "paša uzņemts video" vai kas cits.

AR DOMU - ATVIEGLOT REDAKTORIEM UN ADMINIEM DZĪVI, NELIEKOT VIŅIEM MĒĢINĀT SAPRAST, KAS NO TĀ VISA IR ORIĢINĀLS. Lai uzreiz var skatīties:"Aha, atķeksējis, ka tas ir "paša tulkots teksts", tūlīt iesim gūglē apskatīties". Lai nav lieki jādomā, vai tur bildes tās oriģinālās, vai teksts, vai video!

My opinion.

9 1 atbildēt

Rakstiem, kuri ir izglītojoši ( nu piem. kkaadi ''interesanti fakti'') ir ļoti grūti izvēlēties sadaļu.

Būtu forši,ja tādiem rakstiem būtu sava sadaļa,lai nav jāliek pie foto galerijām :) :) :)

11 3 atbildēt

kārtējais "publiskais čats" rakstā > http://www.spoki.lv/aktuali/Vai-Tev-butu-kauns-5-dala/163149/5#comments_description

un tā mēs tās medaļas pelnam?

9 1 atbildēt
WTF avatarsWTF

Receptēs likt tikai oriģinālrakstus! Nu vismaz ar paša fotografētajām fotogrāfijām. =]] Jo fotogrāfijas no ASV bieži neder, jo tur tie produkti ir savādāki...... 

9 1 atbildēt

Un kur man solītā konkursu kvalitātes uzlabošanās ? http://www.spoki.lv/spokiemkonkursi/Sunu-konkurss-/179076   ; <-- Konkurss jau "ideāls", par 4trām bildēm saņem 900 cepumus... Kārtība, kā izvēlas uzvarētāju nav norādīta, jo domāju, ka pareizo atbildētāju būs daudz. Viena no bildēm ar neapbruņotu aci ir nesaskatāma, pat ar palielināmo stiklu.

Iesaku:

Konkursus iespējams veidot, piemēram, tikai no 6līmeņa ! Mazajos konkursos jāierobežo cepumu atalgojums. Jāizveido kāda pavisam neliela konkursu komiteja, kura akceptētu vai noraidītu konkursus, regulētu to balvas un protams būtu diezgan stingri. Savādāk skatos, ka vēljoprojām konkursi mēdz būt neinteresanti, nelieli, bet ar salīdzinoši ļoti lielām balvām !

8 0 atbildēt

Kādam vajadzētu pasekot līdzi konkursiem. Ja, piemēram, Masaļskis un Kāmis regulāri rīko savus konkursus(Melno rāmju un acīguma), tad kāpēc pakaļdarinātājiem būtu  jāmaisās pa vidu un jārīko tieši tādi paši konkursi?

8 0 atbildēt

Es ieteiktu fīču, kur var uzzināt par komentāriem rakstos, par vēstuli, par atbildētu komentāru u.t.t.

10 2 atbildēt

Ieraugot šodiendienas spoku weblapas izskatu nodomāju, kāpēc gan nevarētu būt vairāki weblapas skini, piemēram tas pats defaultias zilais un vel kautkāds sarkans, melns, nu daudz variantu ;D Tātad pieprasu vairākus skinus weblapai un vietu kur tos var manīt. :D

9 1 atbildēt

ašā ideja: būtu jauki, ja varētu iegādāties spoku uzlīmītes. dažāda izmēra. lai ir ko uz istabas durvīm vai datora uzlīmēt utmldz emotion

8 0 atbildēt

 

atbildot uz paravoziks komentāru " Sakartot lietu ap rakstiem Piemēram Es  sata... "

Nu vo, tas ir stulbi. Sanāk tērēt dārgos cepumus un celt rakstu uz augšu.  

8 0 atbildēt

Varētu ieviest jaunu opciju pie sava profila, kura parādītu, kad kāds ir atbildējis uz tavu komentāru. Jo tagad sanāk tā, ka nevar redzēt, kad tev kāds atbild. Tā vismaz varētu padiskutēt, kā arī otrs cilvēks redzētu, ka tu esi atbildējis uz viņa komentu.

8 0 atbildēt

Pieprasu, lai konkursus vareetu riikot tikai saakot no noteikta liimenja(piem. 5.), jo katrs otrais konkurss ir galiigi garaam, ar nesaprotamiem noteikumiem un par balsoshanu nemaz nerunaasim.

8 0 atbildēt

ES te vienā rakstā izlasīju tādu baigo fišku, par cik spoki jau ražo kreklus, tad es domāju, ka vēl vieni riktīgi forša štelle būtu spoku nozīmītes, tas lūk dotu iespēju lielākai spoku auditorijai iegādāties kaut ko, kas liktu justies kā īstam spokam :)

8 0 atbildēt

Par katru simto rakstu iedot medalu   "Man ir 100 raksts "

8 0 atbildēt

nu lāb. wātēvēr. 

Es rakstīju ka - Vienreiz jau rakstīju par to ka vēlētos Lai profilā pie saviem komentāriem varētu apskatīties arī plusus ūn mīnusus. Kā pie rakstiem. 

ko par to domājat? par? pret?

10 2 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »