local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4283

0/2000
epg avatarsepg

katram rakstam savu unikālu sadaļu un miers :))

7 0 atbildēt

Būtu interesantāk ja lapa tiktu modificēta, krasas pamainītas ;]

es nesaku ka šitais dizains ir sūdigs, bet  gan ka vienkāršs, pamainiet kko. ;]

7 0 atbildēt

Rubī iekšā jacky fīču ka pie medaļas sensācija skaita 1 komentāru no 1 ip,a to sākas tas pats kas ar raini,rainī-taisīja fake profilus un balsoja...tagad cilvēki čato savos rakstos..

9 2 atbildēt

Pieprasu, ka tekstu «atbildot uz **** komentāru» uztaisītu par hiperlinku, tādējādi citi var redzēt, uz kuru komentāru tu atbildi.

7 0 atbildēt

Kādā galerijā ierakstot komentāru un vēlāk to rediģējot izmetās pretīgs errors ar uzrakstu FAIL! Kāpēc tā?

7 0 atbildēt

Tikko sapratu, ka vajag sadaļu "Ieteikumi", vai kaut kā tā. Šajā sadaļā cilvēki varētu ieteikt grāmatas, filmas, dziesmas, vai arī jautāt visu to.

7 0 atbildēt

Jauna medaļa ''Gaviļnieks'',lai mēs visi zinātu,kurš paliek gadu vecāks. :) Un varētu apsveikt ar sauju cepumiem. Vēl varētu cits ar citu dalīties cepumos,bet tur jau sarežģītāka lieta..

8 1 atbildēt
heh avatarsheh

pieprasu ātrāku bilžu ielādi. Es pievienoju rakstu ar liela izmēra daudz bildēm, bet viņš jau rādās pievienots, bet vēl visas bildes nav salēdētas. Problēma jau nebūtu, ja viņš jau nerādītos pievienots pie jaunākajiem. Kad pievienojas sen jau ārā no jaunākajiem rakstiem. :( Un kāda jēga man tad taisīt to rakstu? ja neviens viņu neredz?? iesaku rakstu uzskatīt par pievienotu, nevis kad nospiež pogu pievienot rakstu, bet kad raksts patiešām ir pievienots. Man tās bildes 12 minūtes lādējās, a topā jau sen.

7 0 atbildēt

varētu uztaisīt , ka pie raksta autoram augšpusē ir iespēja uzreiz nopirkt spēju "Pacelt rakstu" savādāk baigi tizli tur sanāk kopēt linku un pēc tam vēl veikalā iet un tur pirkt , tā būtu ātrāk un izdevīgāk

9 2 atbildēt

Pieprasu, lai «m.spoki.lv» var apmeklēt arī caur WLAN. Jo citādāk stulbi sanāk, ir jau man tas LMT pieslēgums, bet naudiņu tērēt negribu, labāk caur wireless, kur tas pieejams, bet tad bļauj, ka nevar. Nu forši būtu, ja kaut ko izdomātu....

7 0 atbildēt

Kāpēc vienmēr, kad es ielieku rakstu, kas varētu sapelnīt medaļas, uzrodas milfhunter ar papapaparaziju un visu saboja? :D Iesaku uz nedēļu viņus izbanot :D

7 0 atbildēt

jau galvenajā lapā būtu jābūt redzamam, vai admins / redaktors ir ieteicis šo rakstu. Būtu vieglāk orientēties un labos rakstus pamanītu vairāk.

Kā? Kaut vai ieviešot mazu thumbsup bildīti, kur admins - zaļā krāsā, redaktors gaiši zilā vai kas taml; vai arī zem virsraksta tikai pēc medaļas saņemšanas pievienots, piemēram, "Redaktors WTF iesaka!" "Administrators jacky iesaka!" utt

10 3 atbildēt

medaļu par nedēļā visvairāk pavadīto laiku spokos un nosaukums butu nolaiferis ! :D 

8 1 atbildēt

Pie "Labākie" varētu izdarīt tā, lai var nospiest, piemēram, "skatītākie raksti" , "komentētākie raksti" , "balsotākie raksti". Būtu baigi jauki!

9 2 atbildēt

Pie šīm share ikoniņām, sataisīt, lai superforši iet uz facebook.

7 0 atbildēt

Vajadzētu jaunu sadaļu,interesanti.

Jo bieži nav tādas sadaļas kur ielik rakstu.Aktuāli tas nav,bet gan interesanti fakti,tākā es domāju ka tas būtu noderīgi :) 

7 0 atbildēt

Lai raksti neatkārtotos, es ieteiktu pievienot Tagus / Atslēgvārdus katram rakstam.

Veidojot jaunu rakstu, autors ievada meklēšanā atslēgvārdus, tādā veidā pārbaudot vai neatkārtosies tēma. (Dažreiz viens un tas pats raksts tiek savādāk nosaukts, piem., Melnie rāmji : rāmīši, raamishi, paka melno utt.

7 0 atbildēt

jā, es arī esmu par RECEPŠU sadaļu. jo citreiz vnk nav ideju ko taisīt.

7 0 atbildēt

varētu būt podziņa - "bloķēt lietotāju" kas neļautu nevēlamai personai man rakstīt un es arī neredzētu viņa ieliktos rakstus. piem. es negribu lai man jebkādā veidā parādās rockhopper raksti, es nospiežu "bloķēt lietotāju" un viņš vairs neparādās man jebkādā veidā :)

7 0 atbildēt

piekrītu boneles.

7 0 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »