local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4283

0/2000

Pieprasu, lai visi jacky raksti, kuri ir saistīti ar spoki.lv netiek pieskaitīti topos.

10 3 atbildēt

Taada lietina,kad beidzas kaada speeeja spoku veikalaa vareetu par to atnaakt veestule automaatiski!!!

7 0 atbildēt

piekrītu boneles.

7 0 atbildēt

vajag uztaisīt sekojošu lietu - ja neēsi reģistrējies , nevari komentēt!!!!

ko sakat?

7 0 atbildēt

Pieprasu, lai «m.spoki.lv» var apmeklēt arī caur WLAN. Jo citādāk stulbi sanāk, ir jau man tas LMT pieslēgums, bet naudiņu tērēt negribu, labāk caur wireless, kur tas pieejams, bet tad bļauj, ka nevar. Nu forši būtu, ja kaut ko izdomātu....

7 0 atbildēt

Es kaut arī tiko sāku rakstīt, bet man liekas, ka nebūtu slikti ja varētu izstiept to logu, kurā veido rakstu. Tad būtu daudz vieglāk un ērtāk pārskatīt tekstu =/

Just my opinion..

7 0 atbildēt

varētu uztaisīt , ka pie raksta autoram augšpusē ir iespēja uzreiz nopirkt spēju "Pacelt rakstu" savādāk baigi tizli tur sanāk kopēt linku un pēc tam vēl veikalā iet un tur pirkt , tā būtu ātrāk un izdevīgāk

9 2 atbildēt

Easy - medaļa sensācija par Unikālo komentāru skaitu - rezultātā uzvar tas, kura rakstā visvairāk dažādi cilvēki atstāj komentārus. :peace:

7 0 atbildēt

UZMANĪBU, UZMANĪBU.!!!!!!

visiem kam ZB tīt uz augšu pēc ,raksta pārskatīšanas un lasīšanas vai noskatīšanās, var neizmantojot riebeklīgo ritentiņu uz peles , var izmantot lūk šo brīnumaino podziņu-^^ uz augšu ^^ KAS ATRODAS ZEM VIESIEM RAKSTA KOMENTĀRIEM 

7 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz 51cn355 komentāru "     Ir taču dažos saitos redzē... " un tu gribi teikt, ka to bildi tad nevar nokopēt? parādi man kādu saitu, kur nevar, es tev nokopēšu :))

7 0 atbildēt
epg avatarsepg

katram rakstam savu unikālu sadaļu un miers :))

7 0 atbildēt

Jauna medaļa ''Gaviļnieks'',lai mēs visi zinātu,kurš paliek gadu vecāks. :) Un varētu apsveikt ar sauju cepumiem. Vēl varētu cits ar citu dalīties cepumos,bet tur jau sarežģītāka lieta..

8 1 atbildēt

auto sadaļas vietā sadaļu ar nosaukumu "tehnika".

7 0 atbildēt

Pie "Labākie" varētu izdarīt tā, lai var nospiest, piemēram, "skatītākie raksti" , "komentētākie raksti" , "balsotākie raksti". Būtu baigi jauki!

9 2 atbildēt

Pieprasu spoki.lv nedeļas apskatu katru nedēļu! :)

7 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Dzēst profilus, kuri ir neaktīvi vairāk par gadu! 

8 1 atbildēt

Gribetu lai butu spoku Pokers Hold'em kur var spelet uz cepumiem butu tiri intrasanti un dot par  to medelas labaakais pokera speletajs utt ...un rikot turnirus jo caur betway ir liela chakareshanas!!!

Ceru ka kads uzklausiis!

8 1 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " Atklāj vainīgo, lai visi zin. Savādāk kāda ... " vo vo! Spoku tautai jāzin tās varoņi :D

7 0 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " Vispār jau tiek teikt tikai par tā lietām kur... " par tām lietām, kas īstenotas :) bet nu ideja jau nav slikta...tik kkur jāizdomā, kur nobāzt :D

7 0 atbildēt

Tikko sapratu, ka vajag sadaļu "Ieteikumi", vai kaut kā tā. Šajā sadaļā cilvēki varētu ieteikt grāmatas, filmas, dziesmas, vai arī jautāt visu to.

7 0 atbildēt
« 10  11  12  13  14 »