local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

vajag sadalju '' paliidzi ! '' skatos,ka ik  pa laikam kaadam vajag palidziibu. :D ahahha 

7 0 atbildēt
hzT avatarshzT

pieprasu jaunu medalu dienas idiots .

8 1 atbildēt

Tikko sapratu, ka vajag sadaļu "Ieteikumi", vai kaut kā tā. Šajā sadaļā cilvēki varētu ieteikt grāmatas, filmas, dziesmas, vai arī jautāt visu to.

7 0 atbildēt

piekrītu boneles.

7 0 atbildēt

atbildot uz Anubis komentāru " Eu nu, kas tas ir kad konkursus liek kā orģin... " par šito piekrītu, kkur taču jacky bija rakstījis, lai bildīšu kokursus neliek kā orģinālrakstus.. nav jau māksla uztaisīt bildīšu konkursu, laikam ar būs jāsāk taisīt šitādi, jo norm var uzvārīt tos cepumus..

7 0 atbildēt

Vajadzētu sačinīt galerijas, lai komentārus pa tiešām var labot, jo visu laiku met ''fail'', kad mēģina rediģēt.

7 0 atbildēt

Easy - medaļa sensācija par Unikālo komentāru skaitu - rezultātā uzvar tas, kura rakstā visvairāk dažādi cilvēki atstāj komentārus. :peace:

7 0 atbildēt

Pie šīm share ikoniņām, sataisīt, lai superforši iet uz facebook.

7 0 atbildēt

varētu būt podziņa - "bloķēt lietotāju" kas neļautu nevēlamai personai man rakstīt un es arī neredzētu viņa ieliktos rakstus. piem. es negribu lai man jebkādā veidā parādās rockhopper raksti, es nospiežu "bloķēt lietotāju" un viņš vairs neparādās man jebkādā veidā :)

7 0 atbildēt

Jauna medaļa ''Gaviļnieks'',lai mēs visi zinātu,kurš paliek gadu vecāks. :) Un varētu apsveikt ar sauju cepumiem. Vēl varētu cits ar citu dalīties cepumos,bet tur jau sarežģītāka lieta..

8 1 atbildēt

vajag uztaisīt sekojošu lietu - ja neēsi reģistrējies , nevari komentēt!!!!

ko sakat?

7 0 atbildēt

atbildot uz bmwz4 komentāru " Pieprasu koolu un picu , un atnjemt admina st... " kurš konkrēti tev nepatīk? :D iesniedz jacky rakstisku sūdzību ;D viņš kkādā nenoteiktā termiņā to gan jau izskatīs un sados vainīgajam pa ausīm :D (yeah right :D )

7 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz ColorLife komentāru " Pieprasu, tā kā es izlasīju kad 5LVL būs jāma... " dienas joka medaļa godam nopelnīta :)) labs joks, pats ja tas nebija domāts kā joks. saprotams, ka runa ir par 5 līmeni, nevis latiem :))

7 0 atbildēt

varētu uztaisīt , ka pie raksta autoram augšpusē ir iespēja uzreiz nopirkt spēju "Pacelt rakstu" savādāk baigi tizli tur sanāk kopēt linku un pēc tam vēl veikalā iet un tur pirkt , tā būtu ātrāk un izdevīgāk

9 2 atbildēt

Es kaut arī tiko sāku rakstīt, bet man liekas, ka nebūtu slikti ja varētu izstiept to logu, kurā veido rakstu. Tad būtu daudz vieglāk un ērtāk pārskatīt tekstu =/

Just my opinion..

7 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Dzēst profilus, kuri ir neaktīvi vairāk par gadu! 

8 1 atbildēt

ew, ew pāris cilvēkiem pamanīju tādu pašu domu kā man - lai uzskatāmāk parādas, ka kāds atbildējis uz tavu komentāru. Forši, ka tagad vispār tāda iespēja "atbildēt" pastāv, bet tur laikam nonstopā jāsēž pie visiem rakstiem, ko esi komentējis, lai pamanītu sev adresētu atbildi. Zinu tādu www.sodahead.com, kur forši parādās blakus vēstulītēm skaitlis, cik atbildes esi saņēmis. Turklāt ļoti jauka fīča - savas atbildes, komentus vari backup-ot ar kādu bildi vai video (bet tas varbūt too much too soon prasīts ;) )

7 0 atbildēt

░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▒██████████████████████████▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░█░▓░░░░░░░░░▒▓▒▒▒▒▒▓▒▒░░▒▒▒▓▓▓████▓▒░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░██▒░░░░░░░▓▓▓░░░░░░░░░░▒▒▓▒▒▒▒▓▒▒▓███▒░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░▓█░░░░░░░▓▓░░▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░░▒▒▒▒▒░▓██░░░░░░░░ ░░░░░░░░▒█▒░░░░░▓▓░▒▓▓░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒░░██▓░░░░░░░ ░░░░░░░░██░░░░░▓░░▓░▒▓▒▓▒▒▒▒▓▓░░░░░░░░░░▒▒▒▒░░░░░░▓█▓░░░░░ ░░░░░░░▓█░░░░▒░▓▒░▓▒░░░░░░░░▓░░░░░░░▓▒▒░░░▓▒░░░░░▓█░░░░░░░ ░░░░░░░█▓░░░░▒░▓░▓▒░░░░░░░░░░▓░░░░░░░░▒░░░░░░░▓░░░░░█▒░░░░ ░░░░░░▒█░░░░░░▓░▓▒░░░░░░░░░░░▒░░░░░░░▓░░░░░░░░▓░░░░░█▒░░░░ ░░░░░░██░░░░░░░░▒░░▓██░████▒░░░░░░░░░▒░░░░░░░░░░░░░░█▓░░░░ ░░░░░▓█░░░░░░░░░░███████▒███░░░░░░░░▒░░▒▓▓▓▓▒░░░░░░▓█░░░░░ ░░░░██▓░▒░░░░░▒▒▒█▓▓████▓░░░██▒░░░░░░░▓███████▓░░░░░░██▓░░ ░░░██▓▓▓▓▓▓░░█▓░▓██████████░░██░░░░▓▒█████████▓▒▓▓▓▓█░▓█▓░ ░░██▓░░░▓▓▓▓▒░░▓░▒▒░░░▓░░▒████▓░░░░█████▓▒▒░░░░░░░░░░░▓█░░ ░▓█▒▒░░███████▓░░░░░░██░░░░▒█▒░░░░░░▒█░░░░░░░░░░░░░▓▒▒░█▓░ ▒█▒▓░░█▓░░░░░████▒▒███░░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░░░░░█████░▓░▓█▓ ▓█░▓░▓█░░░▓▓░░░▒████░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░██▒██░░░█▓▒░▒█▓ █▓░▓░█▒░░░███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██▓░░░▒███▒▒▒░░░▒░▒█▓ ▒▓░▓░█░░▒██▒███░░░░░░░░░░▒▒███▒░░░░░░░▓██░░░░░░░▓█░░░▒░▒█▓ ░█░▓░█▒████░░▒███░░░░▓▒▒▒▒▓█░░░░░░░░░░░▓██░░░░░░▓█░░▒▒░▓█▒ ░█░▓░▓█░░░█▓░░░▒███▓░░░░░░▓█░████▒░░░░░███▓▒░░░░██▓░░░▓██░ ░▒▓▒░░█░░░██▒░░░▒█▓███▓░░░▒█▓█▒░▓▒░░░░██░░░░▓▒░▓███░▓▒░█▓░ ░░█░▓▒░░░░▒███▒░▒█░░▒▓████▒░░░░░░░░█▓██░░░░░░░██▓█░░░▓█░░░ ░░██░░▓░░░░▓████▒█▓░░░░░▒████▓░░░░▒█▓░░░░░░▓██▓▓██░░░█▒░░░ ░░░██▓░░░░░░█▓░████▒░░░░░█▓▒▓███████▒▒▒▒▓████▒▒█░██░░▒█░░░ ░░░░██░░░░░░▒█▒░▒█████▒░░█░░░░░░████████▒▒█▒░░█░██░░▓█░░░░ ░░░░░██░░░░░░▓█░░█▒███████░░░░░░▓▓░░░▒█░░░░▓█░▓█▓██░░▓█░░░ ░░░░░▒█▒░░░░░░██░█░░░▓██████▓░░░▓▓░░░░█░░░▓███████░░▓█░░░░ ░░░░░░█▓░░░░░░░██▓░░░░░░███████████████████████████░░▓█░░░ ░░░░░░▓█░░░░░░░░██░░░░░░█▒░▓███████████████████████░░▓█░░░ ░░░░░░░██░░░░░░░░██▒░░░▒█▒░░░░▒██████████████████▓█░░▓█░░░ ░░░░░░░░█▓░░░░░░░░▓██░░██░░░░░░█▒░▒▒▒███████▒█▒█▓█▓░░▓█░░░ ░░░░░░░░▒██░░░░░░░░░██▓█░░░░░░░█▒░░░░█▒░░▓█░▓█░█▓█░░░▓█░░░ ░░░░░░░░░░██░▓▒░▒▓░░░▒███▒░░░░░█▒░░░░█░░░█▒░█░██▓░░░▓█░░░░ ░░░░░░░░░░░██░░█░░▒▓░░░▒████▓▓░█▒░░░█░░▓█░▓████▒░░░░▓█░░░░ ░░░░░░░░░░░▒██▓░▒▓░░▓▓░░░░▒██████████████████▓░░░░░░░▒█░░░ ░░░░░░░░░░░░░██▒░▒▓▒░▒▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓░░░░░█▒░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░▓██░░▓▓░░▓▓░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░▓░░░▓░░█▒░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░███▓░░▒▓▒░▒▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░▓░░█▒░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓██▓░░░▒▒▒▓▒▓▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▓▒░░░░▒▓░░░█▒░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒███░░░░░▒▒▓▓▓▒▒▒▒░░░░░░░░▒█░░░░░█▒░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░▒█░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▓░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒█████▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░██░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒████▓░░░░░░░░░░░░▓██░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓█████▓▓▓▓▓▓▓███▒░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓██████▓▓▒░░░░░░░░

 

aizliegt taada tipa komentarus !

6 0 atbildēt

Varētu uztaisīt tādu funkciju, ja grib tad rakstam noņem komentārus. Tas noderētu konkursos

6 0 atbildēt

vajag sadaļu  - māksla.   daudzi labi darbi, galerijas ar mākslinieku darbiem,un citi  mākslas darbi   pazūd aiz parastu bilžu, fotogrāfiju lērumiem.   Sadaļa Kino un mūzika ir, bet kāpēc mākslinieki tiek ignorēti.??//emotion

8 2 atbildēt
« 12  13  14  15  16 »