local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

Gribetu lai butu spoku Pokers Hold'em kur var spelet uz cepumiem butu tiri intrasanti un dot par  to medelas labaakais pokera speletajs utt ...un rikot turnirus jo caur betway ir liela chakareshanas!!!

Ceru ka kads uzklausiis!

8 1 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " Pie sadaļas PIEPRASU jāierīko sadaļu izpildīt... " tā jau nu gluži nav - jacky rakstos parasti atsaucas uz idejas ierosinātājiem un pastāsta, kas ieviests ;) vnk cītīgāk jāseko līdzi un biežāk jāielūkojas sadaļā "spokiem" ;)

7 0 atbildēt

Būtu interesantāk ja lapa tiktu modificēta, krasas pamainītas ;]

es nesaku ka šitais dizains ir sūdigs, bet  gan ka vienkāršs, pamainiet kko. ;]

7 0 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " Atklāj vainīgo, lai visi zin. Savādāk kāda ... " vo vo! Spoku tautai jāzin tās varoņi :D

7 0 atbildēt

Vajadzētu sačinīt galerijas, lai komentārus pa tiešām var labot, jo visu laiku met ''fail'', kad mēģina rediģēt.

7 0 atbildēt

Taada lietina,kad beidzas kaada speeeja spoku veikalaa vareetu par to atnaakt veestule automaatiski!!!

7 0 atbildēt

iesaku atcelt niku maiņu, manuprāt pati stilbākā reforma, kas jebkad ir pieņemta, ja godīgi man pat trūkst vārdu.. Tagad sāksies lielo dirsēju ēra, kas nozūmēsies vnk nomainot niku, un sazin vēl kādas štelles  :/

7 0 atbildēt

Rubī iekšā jacky fīču ka pie medaļas sensācija skaita 1 komentāru no 1 ip,a to sākas tas pats kas ar raini,rainī-taisīja fake profilus un balsoja...tagad cilvēki čato savos rakstos..

9 2 atbildēt

Lai raksti neatkārtotos, es ieteiktu pievienot Tagus / Atslēgvārdus katram rakstam.

Veidojot jaunu rakstu, autors ievada meklēšanā atslēgvārdus, tādā veidā pārbaudot vai neatkārtosies tēma. (Dažreiz viens un tas pats raksts tiek savādāk nosaukts, piem., Melnie rāmji : rāmīši, raamishi, paka melno utt.

7 0 atbildēt

Tikko sapratu, ka vajag sadaļu "Ieteikumi", vai kaut kā tā. Šajā sadaļā cilvēki varētu ieteikt grāmatas, filmas, dziesmas, vai arī jautāt visu to.

7 0 atbildēt

Easy - medaļa sensācija par Unikālo komentāru skaitu - rezultātā uzvar tas, kura rakstā visvairāk dažādi cilvēki atstāj komentārus. :peace:

7 0 atbildēt

varētu uztaisīt , ka pie raksta autoram augšpusē ir iespēja uzreiz nopirkt spēju "Pacelt rakstu" savādāk baigi tizli tur sanāk kopēt linku un pēc tam vēl veikalā iet un tur pirkt , tā būtu ātrāk un izdevīgāk

9 2 atbildēt

atbildot uz Tubijs komentāru "   " redz, tu smejies, a mums, adminiem, sāp :D  

7 0 atbildēt

ew, ew pāris cilvēkiem pamanīju tādu pašu domu kā man - lai uzskatāmāk parādas, ka kāds atbildējis uz tavu komentāru. Forši, ka tagad vispār tāda iespēja "atbildēt" pastāv, bet tur laikam nonstopā jāsēž pie visiem rakstiem, ko esi komentējis, lai pamanītu sev adresētu atbildi. Zinu tādu www.sodahead.com, kur forši parādās blakus vēstulītēm skaitlis, cik atbildes esi saņēmis. Turklāt ļoti jauka fīča - savas atbildes, komentus vari backup-ot ar kādu bildi vai video (bet tas varbūt too much too soon prasīts ;) )

7 0 atbildēt

Kāpēc vienmēr, kad es ielieku rakstu, kas varētu sapelnīt medaļas, uzrodas milfhunter ar papapaparaziju un visu saboja? :D Iesaku uz nedēļu viņus izbanot :D

7 0 atbildēt

jau galvenajā lapā būtu jābūt redzamam, vai admins / redaktors ir ieteicis šo rakstu. Būtu vieglāk orientēties un labos rakstus pamanītu vairāk.

Kā? Kaut vai ieviešot mazu thumbsup bildīti, kur admins - zaļā krāsā, redaktors gaiši zilā vai kas taml; vai arī zem virsraksta tikai pēc medaļas saņemšanas pievienots, piemēram, "Redaktors WTF iesaka!" "Administrators jacky iesaka!" utt

10 3 atbildēt

atbildot uz Miegamice komentāru " Un vēl... autors ieliek labu rakstu un pace... " Es piemēram uzskatu, ka labi raksti ir jāceļ uz augšu, kaut vai tādēl, ka labā oriģinālrakstā ir ieguldīts LIELS darbs. Un kāpec gan, lai nepaceltu vairākkārt?

7 0 atbildēt

jacky tu gribi teikt, ka te nedrigst chatoties? tu sagandet vēlies mums visus priekus? ta jau etaloniem cenas aug :(

7 0 atbildēt

atbildot uz Matrixon komentāru " necieshu to vecmaaminjas reklaamu, ikreiz kaa... " piekrītu..ZB jau.

7 0 atbildēt

atbildot uz Rokijs7777 komentāru " droshvien shis ir rakstiits 100 un 1 reizi, b... " drīzāk kā jau te minēja - sadaļu extrēmi pārsaukt par sportu piem :)

7 0 atbildēt
« 11  12  13  14  15 »