local-stats-pixel fb-conv-api

J.B < kp mēs viņu nodir*am?153

475 167

Sveiki :) Sēžu spokos skatos raksts par J.B filmu -never say never.- Nu raksts par To ka viņai zamākais vērtējums IMDB.com (http://www.spoki.lv/kinomuzika/Zemakais-IMDb-verejums/289419). Un komentāros lielākā daļa baigi gudri izskas - Bebrs lo*s utt. Nu jūs jau saprotat, kā jau parasti. Un ja godīgi es nesaprotat ko visi viņu tā nodiršat? Es saprotu ka var nepatikt, es arī neēsmu viņa fans un man pat parāva smieklus par viņa filmas IMDB vērtējumu (un ja godīgi nesaprotu kāda jēga viņa gados taisīt kautkādu filmu par viņa dzīvi) , bet tapēc jau nesaku ka viņš lo*s, ambīlis utt. Man ne silts ne auksts par viņu.

Man ir viens variants kp visi viņu tā nodirš. Manuprāt tp ka daudziem skauž tas ka viņš ir tā izsities, ka viņam ir daudz naudas, krutas mašīnas, ka meitenēm viņš pātīk un tā tālāk. Un takā citi negrib atpalikt no bara un būt kautkādi nūģi skrien tiem ''krutarikiem'' līdzi un ar Bīberu uzkata par lo*u.

Un tā, jūs varat komentāros pamatot to kp jums viņš tā riebjas. Gribētu par to uzināt ko vairāk. Jo varbūt es stipri malodos un tap ir kāds īpašs iemsls.

p.s. - Pilnīgi jūtu ka ar šo rakstu iebraugšu tādos mīnusos ka vāks, bet gribu redzēt ko teiksiet :D

paldies par uzmanību!

475 167 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://aiz neko darīt...
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

jā, es arī vienreiz vienā bībera rakstā biju ielicis komentāru par to ka visiem vienkārši skauž. un jā, dabūju pilnu pakaļu ar mīnusiem. [labi, tik traki nebija]

0 0 atbildēt

Ne silts, ne auksts par viņu. Tikai es uzskatu, ka viņš dara dažas mīļas lietas. (brauc ci*s pir faniem) :)

0 0 atbildēt

es viņu nodiršu, jo man skauž

0 0 atbildēt

Viņš ir bērns kurš cenšas iztaisīties par pieaugušu un es tiešām domāju, ka viņam tas pamatīgi kāpj galvā.

0 0 atbildēt

Radīts produkts 7-16 gadus vecām meitenēm,lai pirktu vairāk mūzikas disku,gudri izdomāts budžeta plāns uz netalantīgu mākslinieka rēķina,kā ari spokos raksti par viņu katru dienu pa 20x!

0 0 atbildēt

Jo viņš ar savām tizlajām dziesmām turpina čakarēt jau tā sačakarēto pop-mūzikas industriju.

1 1 atbildēt

Raksts par to, kāpēc cilvēkiem nepatīk Bibērs....?? Come on!

0 0 atbildēt

es zinu vienu puisi kuram SAUSMIGI patik biberitis un vinja sapnis ir klut par JBemotion

0 0 atbildēt

1. piereģistrējies. 2. Pakāpeniski? neeevaaa sayyy nevaaaa /falseeeeettttt 3. Viņš ir nenormāli uzspēlēts un iedomīgs. Tas vienkārši spiežas ārā. 4. hahaa =D Ja tas ir ļoti labi nu tad atvaino. Man skolas korī ir spēcīgākas balsis. 5. Pohuj. 6. Nu nav tur sakars ar viņa talantu. Lielie dūži sadomāja kā pelnīt un tas izdevās ar uzviju. 7. Nē, man nekas neskauž. Es nekad negribētu būt saldais retards kuram pakaļ skrien sīkas daunes, kuras nemāk gramatiku iesācēja līmenī, taču zin visas bebra dziesmas no galvas. Es esmu laimīgs, nesūdzos. A kas ir nepatīk? Tādi jau tie cilvēki ir, visur vajag piesieties. Goin wildddd, U MAD?

0 0 atbildēt

Ei, nu izbeidziet vienreiz ar to skaudību. Tikko kādam kaut kas nepatīk, tā uzreiz - "Tev vienkārši skauž". Kaut kāds bērnu līmenis tāda pārliecība.

1 2 atbildēt

bļāviens, apnikusi esi. Profilu skatīties neļauj, jādod atskaites, tagad vēl šis..:D

0 1 atbildēt

Un ko raksta autors ar šo vēlējās pateikt?

0 1 atbildēt

Kāda jēga no šī raksta? Cilvēki dēļ šī nesāks bīberu ienīst mazāk.

0 1 atbildēt

Bībers būtu jāapdirš kaut vai par to , ka viņš bojā džeku tēlu pretējā dzimuma acīs - ja tu pats esi gandrīz kā meitene un dziedi saldas dziesmas skuķa balsī, tu esi kruts. "Paldies" viņam par to. Prieks, ka ir gana daudz meiteņu, kam Bībers riebjas vēl vairāk nekā lielajam vairumam šeit. Aleluja par to.

0 1 atbildēt

jo vinsh ir visur..c'mon..tu pat vinju tgd popularize...to ko tev nepartraukti dien diena ir jaredz un jadzird - logiski ka saks riebties... >.>

man personigi vienalga par biberu..parskrienu pari vinja raxtiem atri un viss.. ^.^

1 3 atbildēt

Viņš dzied takā meitenīte.

Man viņš nepatīk, bet šodien noskatījos vienu video kur viņš ir kkādā sarunu šovā, un es spēju domāt tikai par to, ka viņš ir iedomīgs mērglis. :D:D Man tā šķita - tikai manas domas. :D:D

0 2 atbildēt

nu bet cmon .. jus trolli man cepijat .. tur jau tas prikols .. skauz ka tik atri var klut populars .. un ka kads ir kluvis .. bet seit jau neiet runa tiesi par bebru .. vins ka cileks visiem riebjas ... bet tas ka klust populars un ka patik meiotenem .. tas statusss ka it vinam .. tas skauz visiem un tpc vins visiem riebjas .. es personigi gribetu but populars un lai man butu balss lai var dziedat ... bet lai butu tads pedinsbralis ka bibers ? emotion

0 3 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »