local-stats-pixel fb-conv-api

Zemākais IMDb vērējums105

755 26

Iespējams tie kas seko līdzi jaunākajām filmām ir pamanījuši, ka pa Bieberu ir iznākusi filma. Filma kinoteātros parādījās 11. februārī, pats neesmu redzējis un stipri šaubos vai arī skatīšos, bet lūk par ko ir stāsts - Ieeju IMDb, skatos filmas utt un kaut kā uzeju to Justin Bieber never say never.

755 26 105 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 105

0/2000

Ja godīgi nesaprotu kapēc tik ļoti būtu jānīst J.B. vai piemēram "krēsla" nu nepatīk tā ir katra paša problēm, un arī vājš arguments. Ja kādam paprasītu izskaidrot kapēc nepatīk, nez vai viņš spētu savu domu kaut cik normāli noformulēt un argumentēt. Haters Gonna hate. 

89 13 atbildēt

Win indeed :DDDDD

Bāāā, mazais bebrs tagad raud mājās kādā tumšā stūrītī xD Prosta lielākais spļāviens sejā xDDD

83 21 atbildēt

 

Pieņemsim, ka tā ir biogrāfija( man tiešām nav ne jausmas), kāda pie velna biogrāfija var būt 16 gadus vecam puikam?

Piedzimu, gāju skolā, liku youtube video, mani pamanīja ašers, tad kļuvu slavens, nopirku pirmo mašīnu, pirmais sekss ^.^, iznāca filma. Tas ir pasākums 15 minūtēm, nevis filmai. 

60 2 atbildēt

FIB parādījies jauns spīdzināšanas veids, rādīts J.B filmu kamēr noziedzinieks neatzīstas nodarītajā :)

54 8 atbildēt

Heiteri uzdarbojas :D Kāpēc es neesmu pārsteigta?  :D

Neesmu viņa fane un neienīstu viņu. Čalis tomēr cenšas. Žēl tikai, ka nesanāk  :D

34 3 atbildēt

Bet reāli man viņu šoreiz ir žēl, ja es uztaisītu dokumentālo filmu ar manu biogrāfīju, tad es būtu diezgan lielā depresijā, ja atskats uz manu dzīvi un sasniegumiem visiem liktos pēdējais sūds un iekš imdb tas iegūtu pašu pēdējo vietu. xDD

 

Bet nu sorry, viņš tādu scoru ir pelnījis, man vienalga par viņa pretīgo balsi, bet man no sirds riebjas, ka viņš sevi uzskata par kaut kādu dievu, kaut no talanta viņam reāli = 0 un īstu mūziku viņš nespēlēs nekad. Viņa karjera arī ir lielākā iespējamā veiksme kāda eksistējusi, jo viss, ko viņš ir sasniedzis ir tikai dēļ tā, ka visas lielākās ierakstu kompānījas izdomāja, ka viņām vajag jaunu seju un atrada 1 random čali. ir daudz talantīgāki cilvēki, kurus ikdiena neievēro neviens, bet ja viņiem paveiktos un tieši viņus izvēlētos lielās komopānījas un menedžeri, tad arī viņus pēkšņi visi atpazītu.

30 0 atbildēt
   

Tak aizveries ar to nodrāzto vārdu "skaudība", tas vārds jau sen ir zaudējis visu nozīmi saistībā ar Bīberu, kā var vispār skaust būt viņa situācijā? Labāk esmu parasts, laimīgs cilveks krīzes valstī, nekā mazs ķēms, kas visus savus panākumus ir dabūjis TĪRI nahaļavu, nemāk rakstīt dziesmas un kuru ienīst visa pasaule un atbalsta tikai 10 gadīgas meitenītes, kuras tāpat pēc kādiem 5 gadiem nesapratīs kā viņām varēja tas patikt. Cik var muldēt ar to "skaudību", ja tev nepatīk kāds random piedzēries un pagalmā atlūzis urla, tev arī uzreiz skauž viņa dzīve? 

15 0 atbildēt

Haha, vērtējums atbilstošs!

20 6 atbildēt

Biber film rated R for retarded.

14 1 atbildēt

vienā līmenī ar Paris Hilton filmām. emotion

10 1 atbildēt

   

Oiii, tik nesāc ar mani kasīties, tu zaudēsi.

 

Nē mīļum, man ir dziļi vienalga par viņa dziesmām un viņu pašu kā cilvēku, lai jau viņam ir tā na haļavu dabūtā slava un viss pārējais, man viņa dziesmas netraucē, ja vien man dēļ tām nav jāizslēdz radio, un ir pilnīgi vienalga ja viņš arī dziedātu tai savai, mazgadīgajai auditorijai( vismaz tām viņš patīk) bet tas, cik ļoti viņš ir iedragājis mūzikas industriju, kopā ar lady gaga(sorry, tai vismaz ir liels un dabīgs(bez autotune) talants) un visiem pārējiem ērmiem, kuru mūzikā ir tik pat dziļa doma un zemteksts kā psihā kaimiņu Jāņa uz poda sēžot rakstītajā dzejā.

Kā arī tie visi cilvēki, kas viņu nespēj nogremdēt tumšajā, vientuļajā pagātnē un visu laiku cilā augšā, pofig vai slavējot vai nodiršot. Visu laiku taisot spokos rakstus par viņu.

Fani arī, man viņš besī, visai pasaulei arī, bet dažiem tomēr kaut kas viņā tik nenormāli patīk, ka viņiem jāmēģina izdarīt viss iespējamais ,lai nevis klusībā nolīstu stūrītī un klausītos viņu, jāgrūž visiem sejā tas, cik viņš ir jauks un mīļs.

Par viņa talantu un kāpšanu pa slavas kāpnēm es jau izteicos iepriekš.

Tā kā man ir savs, individuāls viedoklis. Un beidz likt tos :))) uzbrauciena beigās - izskatās neizsakāmi debīli

Tagad izskatos pēc lielākā bībera anti fana ever, protams tā nebūtu, ja man visu laiku nespiestu atbildēt kaut kādi atsaldēti fani

7 0 atbildēt

Forši, ka te atbild pozitīvi par viņu tikai anonīmie, ka tik te nav iemaldījusies 1 maza fanīte ar personības dalīšanos.

tam pirmajam nikam vispār nav vērts atbildēt, jo nemaz neiebrauca par ko es to win teicu.

 

Un otrais, nez kā tu zini ko es esmu un ko neesmu sasniedzis? Man ir gandrīz viss, ko man vajag un es māku visu, ko man vajag. Un VIŅŠ ir to visu sasniedzis paša spēkiem? Phe, Ushers un pārējie viņam visu ir uz paplātes nolikuši priekšā, tikai tāpēc, ka viņiem vajadzēja jaunu zvaigzni un laimīgā kārtā no dahuja citiem ushers uzspieda tieši uz viņa youtube video. Nesaku, ka viņš nav talantīgs, protams, ka spēlēt instrumentus viņš māk, bet dziesmas kopā ņemtas ir neklausāmas un lēnām izbojā mūsdienu mūziku kā tādu.

Un ja tu neesi pamanījis/pamanījusi, kurā vietā viņš sevi uzskata par Jēzu V2, tad nez, varbūt tas teksts ar līdzināšanos Kurtam Kobeinam vai arī tā filma kā tāda, tikai lai celtu viņa reitingus(fail) un biogrāfija 16 gados ?

Un beidziet man spamot ar atbildēm, man jau besī atbildēt, bet ir grēks neatbildēt, ja man uzraksta tik tizlus apvainojumus. Tāpat es no tā pelnu tikai + , jo acīm redzot pasaku to, ko citi domā, tik dēļ jums rupjāk nekā gribētos.

6 0 atbildēt

Priekš Tevis Tvaika ielā istabiņa rezervēta ;)

Par Tavu stāvokli reiz dziedāja dziesmu "Relax take it easy"

4 0 atbildēt

Nekustinot sūdu tas mazāk smirdēs.

3 0 atbildēt

Hm,bet viņš tāpat pelna,laikam prom nekur neies, mazajām meitenēm patīk un patiks. :D

3 0 atbildēt

Nav jēgas ienīst/fanot, labāk palieku neitrāls.

3 0 atbildēt

pasaule par vinju smejas:zviega

:

2 0 atbildēt

Jā, mīļie, un neaizmirstat tagad atvērt IMDB, ielikt filmai 1 zvaigznīti, un atvērt YouTube un ielikt tai dziesmai dislike. Peace.

2 0 atbildēt

vispār vienai twilight filmai, kas nesen izgāja, vērtējums bija 1.2

4 2 atbildēt

krēsla - esmu lasijis gramatu, patika, bet ne tik loti lai lasitu vinu velreiz un velreiz (ka dazi cilveki :D). filam teiksu godigi ir suuuds, bet gramata laba

Justin Bieber- vins dzied visu laiku pa milestibu savos video, bet vai esi pamanijis ka katra vidoe ir cita meitene ? nepatik vian gerbsanas stils, nepatik vina balss (tagad ir jau normalaka bet sakuma es goda vards domaju ka ta ir meitene), ka ari vins ir ieskrejis stikla durvis kartojot matus... divreiz. Kā ari vinas mates komentari ka vina uzskata savu delu gandriz vai ka mesiju (nu cilveks ar engela balsi pec vinas teikta, kurs varetu nest mieru par zemi), tiesi sis teikums lika aprdomat dzivi vai visapr verts doties uz debesim jo sis "engelis" ir vienakrsi emotion

Tadel luknormali noformoleti argumenti (soory pa pareizrakstibu bet katram ir savi trukumi)

3 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »