local-stats-pixel fb-conv-api

J.B < kp mēs viņu nodir*am?153

475 167

Sveiki :) Sēžu spokos skatos raksts par J.B filmu -never say never.- Nu raksts par To ka viņai zamākais vērtējums IMDB.com (http://www.spoki.lv/kinomuzika/Zemakais-IMDb-verejums/289419). Un komentāros lielākā daļa baigi gudri izskas - Bebrs lo*s utt. Nu jūs jau saprotat, kā jau parasti. Un ja godīgi es nesaprotat ko visi viņu tā nodiršat? Es saprotu ka var nepatikt, es arī neēsmu viņa fans un man pat parāva smieklus par viņa filmas IMDB vērtējumu (un ja godīgi nesaprotu kāda jēga viņa gados taisīt kautkādu filmu par viņa dzīvi) , bet tapēc jau nesaku ka viņš lo*s, ambīlis utt. Man ne silts ne auksts par viņu.

Man ir viens variants kp visi viņu tā nodirš. Manuprāt tp ka daudziem skauž tas ka viņš ir tā izsities, ka viņam ir daudz naudas, krutas mašīnas, ka meitenēm viņš pātīk un tā tālāk. Un takā citi negrib atpalikt no bara un būt kautkādi nūģi skrien tiem ''krutarikiem'' līdzi un ar Bīberu uzkata par lo*u.

Un tā, jūs varat komentāros pamatot to kp jums viņš tā riebjas. Gribētu par to uzināt ko vairāk. Jo varbūt es stipri malodos un tap ir kāds īpašs iemsls.

p.s. - Pilnīgi jūtu ka ar šo rakstu iebraugšu tādos mīnusos ka vāks, bet gribu redzēt ko teiksiet :D

paldies par uzmanību!

475 167 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://aiz neko darīt...
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

njā jāpiekrīt vien ir visiem skauž kada katra latvju zeltene mazgadīgā gribētu sev pie sāniem viņu un tāpēc visi to bīberu noliek , tie kuriem jau pāri 20 vienkārši ignorē viņu , cilvēks dzīvē ir kautko sasniedzis ir izskatīgs utt , jums vnk sāp ka jūs tādi nēsat , savā ziņā jau var saprast :D 

0 0 atbildēt

gribetos redzet kas notiktu ja ar slaveno biberu kas notiktu

0 0 atbildēt

Spokos pilna dirsa ar J.B laiks dirst to visu ara, cik var !!!

0 0 atbildēt

Man ir Vista neviss XP ;D

0 0 atbildēt

bībers lohs...? VIņš vienārši ir mataina Pisele!

0 0 atbildēt

┌∩┐(◕_◕)┌∩┐

0 0 atbildēt

Un takā citi negrib atpalikt no bara un būt kautkādi nūģi skrien tiem ''krutarikiem'' līdzi un ar Bīberu uzkata par lo*u.

mmm ja man nepatīk pops un chalis kuru neredzot es varētu sajaukt ar meiteni tad jaa es piekrītu es esu nuugis!!!!! nevis kads ahujennais chalis kas dirsis bikses aiz laimes klausoties biberu...!!

0 0 atbildēt

Man piemēram nepatīk neviens auto-tune dziedātājs emotion

0 0 atbildēt

A man pohuj.

0 0 atbildēt

es viņu tikai gribu piekaut tapēc ka vins man atgādina kaut kādus rebanutus izlutinātus pediņus

0 0 atbildēt

Bīberu nenodiršu, man viņš ir absolūtu vienalidzīgs, bet apnicis katru dienu redzēt kādu bezjēdzīgu rakstu par viņu. Būtu jauki, ja admini nepieļautu ka visādi tirliņi veido rakstus par Bīberu ik pēc kādas stundas...

0 0 atbildēt

Ja tev būtu ne silts ne auksts par bīberu, tad šī raksta nebūtu. tu vairāk esi +0

0 0 atbildēt

tāpēc,ka pret viņa galvu vienozīmīgi varētu krēslu skaisti išķaidīt..

0 0 atbildēt

Īsti nezinu, varbūt tāpēc, ka viņš dzied par mīlestību, bet pat nevar atrast priekš dziesmu videoklipiem meitenes, par kurām būtu garāksemotion un vispār nesaprotu, kāpēc Bebra vietā slavas saulītē negozējas, piemēram, Declan Galbraith, kuram ir tiešām skaista balss un sakarīgas dziesmasemotion

0 0 atbildēt

godīgi sakot, esmu tādās pašās domās, kā autors. ne silts ne auksts par Džastinu emotion

ja tomēr ir kādas pretenzijas, tad uzreiz nesaukšu viņu par lo*u un tml. :)

0 0 atbildēt

kā man riebjas, ka vienmēr, ja kādam kāds nepatīk, piesauc skaudību. Noteikti ir arī tādi gadījumi, bet kamōn, ne jau visi ir tik skaudīgi ! ir arī vnk stulbi cilvēki, kuri nevar patikt, nevis man skauž kkas ..

runājot par JB, tie nodirsēji no malas patiesībā izskatās daudzreiz smieklīgāk, nekā, viņuprāt, ir pats Bībera jaunskungs.

es atzīstu "patīk", "nepatīk" vai "vienalga" - tiem, kas pārāk kaislīgi izturas pret pirmajiem diviem variantiem, vnk vajag dzīvi.

0 0 atbildēt

Reti kurš popsa zvaigzne ir ieguldījis pietiekami lielu darbu, lai tagad raustu milzīgāko piķi un izpelnītos mega atsaucību no klausītājiem.

0 0 atbildēt

Kārtējā labā tēma. :D

Kāpēc jāiegulda savu laiku stulbu komentāru rakstīšanā un viņa nod*ršanā, ja var vienkārši ignorēt viņa mūziku un vipār nelīst rakstos par viņu. Ja redzi kaut ko, kas ir saistīts ar J.B., tad vienkārši ignorē to un viss... Tā vien šķiet, ka vairumam skauž, kaut gan pauž pretējo. Nav jau tā, ka neviens negribētu būt viņa vietā, bet būsim reāli - tik slaveni un bagāti kā viņš, mēs šajā dzīvē nebūsim.

Veltīgi izšķiest laiks slubos komentāros par to cik ļoti viņš kādam riebjas.

0 0 atbildēt

Kpc nodirš.

Skaudība .

h - having

a - anger

t - to

e - everyone

r - reaching

s - sucsess

0 0 atbildēt

Neviens nav vainīgs kad viņs lielās ar savu slavu

un vel pec tam es abrīnoju viņu tizlumu cik viņam fail ir youtube :D

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »