local-stats-pixel fb-conv-api

J.B < kp mēs viņu nodir*am?153

475 167

Sveiki :) Sēžu spokos skatos raksts par J.B filmu -never say never.- Nu raksts par To ka viņai zamākais vērtējums IMDB.com (http://www.spoki.lv/kinomuzika/Zemakais-IMDb-verejums/289419). Un komentāros lielākā daļa baigi gudri izskas - Bebrs lo*s utt. Nu jūs jau saprotat, kā jau parasti. Un ja godīgi es nesaprotat ko visi viņu tā nodiršat? Es saprotu ka var nepatikt, es arī neēsmu viņa fans un man pat parāva smieklus par viņa filmas IMDB vērtējumu (un ja godīgi nesaprotu kāda jēga viņa gados taisīt kautkādu filmu par viņa dzīvi) , bet tapēc jau nesaku ka viņš lo*s, ambīlis utt. Man ne silts ne auksts par viņu.

Man ir viens variants kp visi viņu tā nodirš. Manuprāt tp ka daudziem skauž tas ka viņš ir tā izsities, ka viņam ir daudz naudas, krutas mašīnas, ka meitenēm viņš pātīk un tā tālāk. Un takā citi negrib atpalikt no bara un būt kautkādi nūģi skrien tiem ''krutarikiem'' līdzi un ar Bīberu uzkata par lo*u.

Un tā, jūs varat komentāros pamatot to kp jums viņš tā riebjas. Gribētu par to uzināt ko vairāk. Jo varbūt es stipri malodos un tap ir kāds īpašs iemsls.

p.s. - Pilnīgi jūtu ka ar šo rakstu iebraugšu tādos mīnusos ka vāks, bet gribu redzēt ko teiksiet :D

paldies par uzmanību!

475 167 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://aiz neko darīt...
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

Ja tā godīgi, piedod, EJ D*RST Man nafig nav jālasa tavas Deb*lās, nejēdzīgās pārdomas...

3 0 atbildēt

nu ta jau ari iremotion

2 0 atbildēt

Es bebrīti neienīstu :D es vnk ierēcu. Mūzika man nepatīk... un viņš izskatās pēc meitenes. Lielākoties man ikdiena paiet neiedomājoties par viņu.

2 0 atbildēt

LEAVE BRITNEY ALONE!!!11111one

 

Un - kāpēc mēs viņu nodiršām? Tēpēc, ka vairumam viņš besī un viss. Kāda viņam starpība, ka kaut kādā tur Latvijā cilvēki domā, ka viņš ir retards. Man ar viņš nepatīk, ar savu pārāk uzspēlēto dzīvesveidu, Surprizin buttsecks-like ierašanos pie sīkajām fanēm un viņu pārsteigšanu, nopirkto slavu utt. Un mani arī neinteresē, ko kaut kādi spokiem.lv komentētāji domā par mani. Ķipa ja man besī Bībers man nav dzīves es esmu idiots, kā var nodirst cilvēku, man skauž utututututtt. Mļe, jūs dzīvē nekad neesat nevienu nolikuši, mīļās sirdis? Kaut vai bišķiņ? Ganjau kļūdos, ne?, te jau pilns ar mazajām māksliniecēm, kuras tēlo ahunās dumpinieces un izkrīt no pūļa izmisīgi aizstāvot bebri, galā obligāti[!] pieminot, "pati nefanoju, bet vienkārši nesaprotu šos dumjos cilvēkus, akkk dabujiet dzīvi, akkk es to nevaru ciest akk.."

2 0 atbildēt

Man par viņu ar ne silts ne auksts, lai gan man nepatīk viņa samākslotība un mūzika. Viņš uzdodas par reperi vai kaut kādu krutu džeku un dzied dziesmas kuras jau tikai meitenēm var patikt. Arī visos viņa video, kurus esmu redzējis, viņš neprot tēlot. Nu nevar to tā pateikt, bet viss liekas tik ļoti samākslots. Pat viņa prieks vai "krutums". Nepatīk viņa fanes, kurām IQ ir kā suslikam. "Nu-huh! You just jealous!"

2 0 atbildēt

godīgi sakot pirmo reizi ieraugot viņu es nesapratu vai tā ir meitene bez pupiem vai dzeks kurš izskatās pēc meitenes bez pupiem

 

un es vispār nesaprotu kāpēc šo rakstu vispār atvēru un izlasīju

2 0 atbildēt

Hmm.. Un vai tavs raksts, tavuprāt, liks Justin Bieber nīdējiem pārstāt viņu nodi*st?

Neko jaunu Tu mums nepateici un neticu - " Gribētu par to uzināt ko vairāk. Jo varbūt es stipri malodos un tap ir kāds īpašs iemsls. " Tā ir tikai tukša muldēšana, nekas vairāk. Cepumus vari pelnīt arī citādākā ceļā. 

Pārtrauciet PIESĀRŅOT spoki.lv virtuālo vidi! Te nav miskaste!

2 0 atbildēt

Labi.okē.Viņš ir tāds malacis vnk nereāls! Okē.

Mēs visi esam -nekas,salīdzinot ar visvareno Bīberu! 

Mēs visi mirstam no skaudības-okey!

p.s.TIKAI ,LŪŪŪŪŪŪŪŪDDDDZZUUU,BEIDZ LIKT RAKSTUS PAR VIŅU.!!!!!!!! (100x bijuši,ķipa "jums skauž un tiri-piri")

2 0 atbildēt

Pats personīgi nevēlētos tādu dzīvi kā viņam.

Kaut kādas daunes skrien pakaļ, ar tukšu ķobi uz pleciem,  tikai lai pieskartos, visu tev pasniedz uz paplātes, vienmēr ir nauda, visur tevi apsargā, ierobežo, jāvairās no publiskām aktivitātēm utt. Tā ir dzīve?

Es labāk ar pacaniem taisu visādus sūdus, izklaidēm izdomājam savus "zem dūma"-like prikolus, tad liekam tos internetā, ierēcam un esam vēsi. Izdomājam interesantus veidus kā pelnīt, kur strādāt, rēcīgi pavadam skolas laikus, sagrabinam saņķikus pepsim and so on. Tas vismaz ir interesanti.  

2 0 atbildēt

Man nav padsmit gadi un man ir SAVA dzīve, lai es nejauktos kādas slavenības dzīvē. Man arī ir nospļauties, kas notiek ar Bīberu, ko viņš dara vai nedara. Runājot par to, vai Bībers izsitās vai neizsitās pats - uz roku pirkstiem var saskaitīt mūsdienu slavenības, kas izsitušās nevis savas naudas un sakaru dēļ, bet talanta dēļ. Iešu tālāk baudīt SAVU dzīvi, nevis truli iedziļināšos Bībera apdiršanas procesā. Cilvēki, pieaudziet! Un ejiet baudīt savu dzīvi, cik jau var žulti gāzt uz to, ko pat dzīvē redzējuši neesat. (P.S. - fane neesmu, pat ne tuvu tam. Man vnk ir prāts nebāzties, kur nevajag. Par rakstu + )

1 0 atbildēt

1. Tāpēc viņš dzied kā meitene, bet pozicionē sevi kā vīrieti. Visas viņa dziesmas par kaut kādām beibēm, mīlestību. Lai vispirms izaug, iegūst vīrieša cienīgu balsi un tad dzied.

2. Viņš ir pārāk iedomīgs. Tīrā veiksme, ne talants. Ir daudz talantīgāki cilvēki pasaulē.

3. Nekas man neskauž. Manis pēc viņš tās savas mašīnas var sev... Nu jā. Katrā ziņā nav par ko viņu apskaust, jo viņam heiteri ir daudz vairāk kā tie, kuriem viņš patīk. Labāk vēlēties līdzināties kādam cilvēkam no "Latvijas lepnuma", ne jau šim eksemplāram.

1 0 atbildēt

Poh, čalim paveicās. 16 gados zvaigzne, dahuja naudas un viņš patīk meitenēm. Katra čaļa sapnis, sakiet ko gribat.

1 0 atbildēt

Bībers taisa filmu par savu dzīvi... LABVAKAR. Viņam tā dzīve vēl nav sākusies tā riktīgi

1 0 atbildēt

Jā man tā skauž, es arī gribu lai man pusspasaules meitenes no 7-13 gadu vecumam ir manas fanes -.-

1 0 atbildēt

es nevaru ciest tadus izlutinatus bagatus luteklus, vinam ir viss , slava , nauda utt, bet vinjs nezin ka ir tad, kad nau vot tas naudinjas un neka nau..

2 1 atbildēt

tādēļ ka mana mazā 11 gadus vecā māsa viņā ir ieķērusies līdz ausīm. Jā protams no sākuma tad kad viņš parādījās man nebija nekos pret viņu, bet kad māsa sāka skandināt katru dienu,katru jauku minūti uz telefona vai kompī Bebra,dziesmas-teikšu godīgi MAN JAU TAS ZB.

Un starpcitu cik lasu komentos tas vairumam nepatīk tas ka viņš naw nopelnījis stāvēt uz slavas pjedestāla,ar to ka viņš naw ieguldījis NEKĀDU darbu lai grozītos slavas zālē.

Naudas mašīna bļ**.

2 1 atbildēt

Feminizētais puika :D

1 0 atbildēt

Ja jau jums tā nepatīk viņš tad varbūt vnk ignorējiet visu par viņu?

1 0 atbildēt

liels + šim rakstam. tas patiešām ir bara instinkts, nekas cits. skaudīga. cik truli. es neesmu nekāda fane, bet man ir vienalga.

1 0 atbildēt

Man pie kājas pa bīberu, dažreiz ir ok, džreiz besī, bet tiešām krīt uz nerviem tie cilvēki, kas nevar pamatot savu viedokli,ja paprasa kapēc tu visu laiku dirs kko pa viņu? -Jo viņš ir lo*s. -nu un? tā nav atbilde. -Nu bet viņš ir meitene! Visi kaut ko tādu iedomājas, tas ir nožēlojami, huh, tagad bībera nīdēji man saliks (-) bet čalim tiešām dzīvē ir paveicies, tas kas rakstija, ka nav vietas bērnam slavas pasaulē-mailija sairusa, johannas brothers, kkādi HSM aktieri, avrila lavinja, vnk ir dah**a cilvēki kuri populāri ir kļuvuši jaunībā, tač lieciet viņu mierā un dzīvojiet tālāk!

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »