local-stats-pixel fb-conv-api

J.B < kp mēs viņu nodir*am?153

475 167

Sveiki :) Sēžu spokos skatos raksts par J.B filmu -never say never.- Nu raksts par To ka viņai zamākais vērtējums IMDB.com (http://www.spoki.lv/kinomuzika/Zemakais-IMDb-verejums/289419). Un komentāros lielākā daļa baigi gudri izskas - Bebrs lo*s utt. Nu jūs jau saprotat, kā jau parasti. Un ja godīgi es nesaprotat ko visi viņu tā nodiršat? Es saprotu ka var nepatikt, es arī neēsmu viņa fans un man pat parāva smieklus par viņa filmas IMDB vērtējumu (un ja godīgi nesaprotu kāda jēga viņa gados taisīt kautkādu filmu par viņa dzīvi) , bet tapēc jau nesaku ka viņš lo*s, ambīlis utt. Man ne silts ne auksts par viņu.

Man ir viens variants kp visi viņu tā nodirš. Manuprāt tp ka daudziem skauž tas ka viņš ir tā izsities, ka viņam ir daudz naudas, krutas mašīnas, ka meitenēm viņš pātīk un tā tālāk. Un takā citi negrib atpalikt no bara un būt kautkādi nūģi skrien tiem ''krutarikiem'' līdzi un ar Bīberu uzkata par lo*u.

Un tā, jūs varat komentāros pamatot to kp jums viņš tā riebjas. Gribētu par to uzināt ko vairāk. Jo varbūt es stipri malodos un tap ir kāds īpašs iemsls.

p.s. - Pilnīgi jūtu ka ar šo rakstu iebraugšu tādos mīnusos ka vāks, bet gribu redzēt ko teiksiet :D

paldies par uzmanību!

475 167 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://aiz neko darīt...
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

Tapēc, ka viņš ir uztaisīts par to, kas nav.

76 15 atbildēt

TAPĒC, KA BĒRNAM NAV VIETA NARKOTIKU, BALLĪŠU, ALKOHOLA, SEKSA, VIENU VĀRDU SAKOT - SLAVAS PASAULĒ.

65 7 atbildēt

Man nepatīk, kaut vai tas, ka cilvēki saka "izsitās", izsitās ir tad, kad iegulda daudz darba, piedalās n-tajos konkursos, cīnās par uzvaru, par iespēju tikt pamanītam, nevis uz haļavu kaut kāds pasaulslavens mellais paņem puiku padziedāt un gatavi rudzi. Pasaulē ir miljoni tādu bīberu, kas tiešām cīnās, nevis viens lucky shot ar ludacris un gatavs. tas laikam arī besī, ka viņam ir paplāte, kamēr citi sitās par iespējām.emotion

61 5 atbildēt

ja godīgi, man ne tik daudz besī viņš pats, kā tās mazgadīgās, dumjās fanes. tas rada pretreakciju, automātiski gribas kaut ko sliktu pateikt.

46 5 atbildēt

man viņŠ nepatīk: 1)izskata dēļ

2)lūpu spīduma dēļ

3)Dažas dziesmas ir patizli bērnešķīgas

4)Pārāk iedomīgi uzsver savu popularitāti

5)bērnešķīgs!

45 12 atbildēt

FOREVER ALONE emotion

32 8 atbildēt

Smaiduli nav jēgas likt mīnusus patiesiem komentāriem! emotion Un Bebri nav iespējams nenodirst! emotion

31 10 atbildēt

Biberam taisa filmu... kapec? Vins ne suda nav sasniedzis, un bez Ludacrisa un Usher, vins vispar neklutu slavens. Tads lohs, un taisa filmu, never say never. Sads gods var but tikai cilvekam, kas savu dzivi ir veltijis muzikai, nevis kadu pus-otru gadu. Murgs, nea?

21 0 atbildēt

1 no iemesliem ir tas, ka viņš ir no mušas uzpūsts zilonis un viņš ir tāda aktualitāte, ka visiem obligāti par viņu ir jārunā un neviens dīvainā kārtā nespēj to sērgu aizmirst un nobāzt tādā tumšā, aizmirstā pagātnes stūrītī. Kā arī tas, ka par viņu ir 3 vai 4 raksti pašlaik galvenajā lapā.

15 0 atbildēt

nebūtu to idiotu, kas par viņu te katru stundu sprauž rakstus, tad viņš arī  nebūtu populārs , teiksim tā: viņš ir bēdīgi slavens. Bet vienalga es drīzāk gaidu, kad tie autori nosprāgs, kas par viņu rakstus liek, nevis pats Bībers.emotion

16 4 atbildēt

"Manuprāt tp ka daudziem skauž tas ka viņš ir tā izsities, ka viņam ir daudz naudas, krutas mašīnas, ka meitenēm viņš pātīk un tā tālāk.'' 

Jā.. Var noskaust cilvēka veiksmi.. Tīru cūceni... ne viņam talants ne viņš to ir īpaši pelnijis...

Ir daudz talantīgāki cilvēki apkārt pat TV šovos kuriem netiek dota iespēja...

Un ja tam Biiberam jau ir biogrāfija tas ir garantēts ka viņš nākotnē nekas vairāk nebūs... Viņām uzmetīsies balss lūzums un viņu aizmirsīs...

Pēc kādiem 20 gadiem tās visas JB fanes nesapratīs kas viņām viņā tik ļoti patika...

14 2 atbildēt

Atbilde: Tāpēc, ka tas tak ir bībers, viņu nevar vienkārši nenodirst!!

13 4 atbildēt

Mana personigi biibers nepatik tapec, ka vins ir maksligs produkts kurs tika radits, lai kads varetu atri nopelnit naudu, ka ari vins neko daudz lai izsistos nav darijis, bet cerams, ka vins ir parejos muzikas biznesa fenomens, kurs cik atri paradijas ari izgaisis.

8 0 atbildēt

Vispār IMDB komentāros cilveki parasti neraksta "bībers lohs, muļķis utt" tur vienmēr zinoši cilvēki diezgan konstruktīvu kritiku izsaka. Tātad ja tas ir sūds- recenzijā tiks apskaidrots, kapēc tas ir sūds. Un lieciet taču vienreiz mierā to bērnu, nu cik var.

8 1 atbildēt

1) vinja vecaaki samaksaaja lai asher vinjam paliidzeetu

2) vinja vietaa vareeja izveeleeties kaadu kam tieshaam ir talants

3)vinsh no dziives neko nesaprot

4)Justin ir maaksliigs .

5 0 atbildēt

iemesli mūžīgai nodiršanai

* pīkstīgā balss jeb ultraskaņa neizdevušos mīlasdziesmu veidā

* uzmācīgās fanes kas mums viņu bāž purnā emotionemotion

* dzīvošana Usheram uz kakla

* izskats

_______manas domas_______

7 2 atbildēt

Es arī nesaprotu kāpēc...

+

6 1 atbildēt

man ari rodas tads jautajums kapec!!!!

7 4 atbildēt

Ja visiem nepatik bibers, tad na* tie heiteri skatas vinja video?

3 0 atbildēt

vinja sievišķīgais irskats un stils, viņš ir apkaunojums visiem vīriešiem un zēniem

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »