local-stats-pixel fb-conv-api

Džozefs Konijs.(Joseph Kony)173

1006 32

Visi noteikti ir pamanījuši apkārt klejojošo video par Ugandas nezvēru Džozefu Koniju. Izveidoju rakstu priekš tiem sliņķiem, kas negrib skatīties 29 minūtes garo video.

Vēl gribu piebilst, ka nafig nekad vairs nelikšu nevienu rakstu spokos, jo man besī, ka vairākas dienas jāgaida līdz apstiprināšanai(nezinu vai tā ir tikai man, vai visiem)

P.S Paldies bubble par man piešķirto žurnālista statusu. Vairs neraudāšu, ka ilgi neapstiprina.



1006 32 173 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 173

0/2000

Tie vietējie saka, ka viņš jau pirms 5 gadiem bija beigts. 

0 0 atbildēt

mazais puisitis GAVINS ir tik miiliigs ;D who are the bad guys ? Gavin : umm..... Star wars people :D

0 0 atbildēt

8 bildē blakus vecajam opim redzu tikai aktierus Steven Williams (Supernatural, X-files u.c) un Wesley Snipes (Blade u.c.). Un patiesībā jau tas vecais kraķis, kas sēž labajā pusē atgādina vienu no Edija Mērfija varoņiem.

 
0 0 atbildēt

i patiesi žēl šo cilvēku  emotion +iņš par šo rakstu 

0 0 atbildēt

Bildē izskatījās pēc labsirdīga čaļa, palasīju tālāk.. nu jāā...

0 0 atbildēt

ASV jau iesūtija 100 padomniekus vietējai armijai , bet nu daudz tur nebūs līdzēts.Viņš zin ka uz viņu tagad tiek vērsta uzmanība , tādēļ slēpsies labāk , mainīs stratēģiju. Karoč kā Huseins.

0 0 atbildēt

8. no četriem līdzgaitniekiem trešais ir viņš pats!? emotion

0 0 atbildēt

ieniistu taadus cilveekus. riebjas skatiities...emotion

0 0 atbildēt

Iesaku paskatīties video, kaut viņš ir 29 minūšu garš, ja interesē protams, jo es arī noskatījos un tiešām sapratu, ka viņam jāstājās tiesas priekšā tur varētu piekrist daudz cilvēku. ;)

Tie desmit baušļi iespējam nāk nevis no Bībeles, bet gan no velna 'grāmatas'.

0 0 atbildēt

Vēsture atkārtojas.

0 0 atbildēt

ASV atkal naftu agrib :D

0 0 atbildēt

nu, ticīgie, gaidu jūsu argumentus.

0 1 atbildēt

Es laikam esmu vien no retajiem, kuram pēc video noskatīšanās ir tāda nelāga aizdoma, ka visa šita padarīšana ir kkads marazms un peļņas gūšana... Godīgi sakot tas video pat nelikās ticams.. Reāli kur loģika, tas Koni ir tjip lielākais pasaules ļaundaris, bet kkā pat ziņās nekad nekas par viņu nav stastits, turpretī par citiem "ļaunajiem" diktatoriem visu laiku... Tas sikais- tjipa izglabusais negerens, ar neliekas ticams, ja tur viss tik briesmigi, kā ta vins vareja izmukt, un budams neizglitots runat angliski! Pats galvenais - kur vel ir redzets, ka redz tautai jasavac balsis, lidzekli (hz kas) lai redz varoņu (ASV) armija ietu kārtējā pasaules glābšanas uzdevumā!

2 3 atbildēt

viņš vienkārši visus apjāj sakot,ka ir kristietis,lai citi domā,ka ticīgie ir nenormāli,bet paīstam viņš ir nenormāls kretīns,kurš degs ellē

2 3 atbildēt

Kāpēc bērni nenovāc viņu pašu ja dod viņiem ieroci.

1 2 atbildēt

No vienas puses - kapēc ASV vai kādai citai Eiropas valstij vajadzētu tajā iejaukties, gribat vēlvienu Afganistānu vai Irāku? Lai viņi paši tiek galā ar savām problēmām, un paši vien vainīgi ka 26 gadu laikā nevar noķert vienu psihopātu.

1 2 atbildēt

http://invisiblechildrenstore.myshopify.com/

iechekojat ja vēlaties tad nopērkat :)

0 1 atbildēt

Jā, pa to apstiprināšanu piekrītu! Man ar tā bija pirms nebiju žurnālists! :(

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »