local-stats-pixel fb-conv-api

Džozefs Konijs.(Joseph Kony)173

1006 32

Visi noteikti ir pamanījuši apkārt klejojošo video par Ugandas nezvēru Džozefu Koniju. Izveidoju rakstu priekš tiem sliņķiem, kas negrib skatīties 29 minūtes garo video.

Vēl gribu piebilst, ka nafig nekad vairs nelikšu nevienu rakstu spokos, jo man besī, ka vairākas dienas jāgaida līdz apstiprināšanai(nezinu vai tā ir tikai man, vai visiem)

P.S Paldies bubble par man piešķirto žurnālista statusu. Vairs neraudāšu, ka ilgi neapstiprina.



1006 32 173 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 173

0/2000

Kāpēc mani tas video nespēj ieinteresēt?!

LAikam tapēc,ka 95% Latvijas iedzīvotaju uz sitiena karte ar pirkstu tādu Ugandu nemaz atrast nevar.

7 5 atbildēt

Muļķības tas viss ir, skatīties ziņas vajag, Konijs Ugandā nav pabijis jau vismaz sešus gadus. Lielākas traģēdijas tagad notiek Sīrijā.

2 0 atbildēt

tas viss ir murgaini uzpūsts ASV burbulis... Kādēļ jūs ticat visam? Konija ugandā jau SEN NAV. Un pats Ugandas prezidents ir vēl LIELĀKS noziedznieks nekā Kony. Kkāda vienpusēja un sekla domāšana spokos, neatkarīgajā pat bija raksts par koniju, t.i. ka tas viss ir pārspīlēts.

2 0 atbildēt

"Konijs jau vairāk kā 26 gadus cīnās pret Ugandas prezidentu, cenšoties panākt, lai valsts tiktu vadīta pēc 10 Bībeles baušļiem."

5. bauslis ir - Tev nebūs slepkavot. Viņš kaut ko ir nedaudz sajaucis. Foršs "kristietis". 

3 1 atbildēt

Ļaudis, tas viss ir buļļa sūds. Neko par Konija eksistenci teikt nevaru, bet aiz šī visa slēpjas NAUDA. Ugandā ir atrasta nafta, un US parazīti jau traucas "notvert Koniju". 

1 0 atbildēt

p.s. - raksta autor, tgd esi žurnālists un uz rakstu apstiprināšanu būs jāgaida tikai tad, ja vēlēsies pievienot video vai bildes, kas spokos jau bijušas ;) 

1 0 atbildēt

Un facebook.com daudzi ieliek Konija bildi un piemet jēlu tekstu " Gotta love this guy" "Join the revolution". 

Paldies par rakstu, es jau pirms tam zināju par Koniju, bet tā pat, jauki lasīt.

Nevaru ciest tos ākstus kuri ierauga ka viens nejēga ir ielicis "Kony's great", un uzreiz, bez jebkādas informācijas meklēšanas notic, un tik savos profilos to pašu samet. 

Man, nesen bija kaut kas līdzīgs, @Advocate rakstā "Bagātākie uz Titānika". Sanāca aizķeršanās ar lietotāju @NazitrapSS, kurš akli uzskatīja, ka, ja būtu bijis dzimis II pasaules kara laikā, būtu Hitlera mīlulis un varētu visus noslaktēt. Pats savus uzskatus nemācēja aizstāvēt, aptrūkās vārdi, un tāpēc, visiem maniem komentāriem salika mīnusus.

"My point is", neklausieties tajos muļķos, kuri neko nezinādami uzreiz metas kliegt un bļaut "Konijs labākais!"

1 0 atbildēt

Ja jau viņam ir 64. gads, tad ilgi nebūs jāgaida. HIV darīs savu .. =)

3 2 atbildēt

Ehhh...pietiek jau ar musulmaņiem kuri karo reliģijas vārdā, tagad arī kāds kristietis nolēmis to darīt.

3 2 atbildēt

Reliģija b*eģ

10 9 atbildēt

Reliģiozais fanātiķis. Jau atkal.

1 0 atbildēt

Video ar domu! ta vieta kur Jacob stāstija par savu brāli vnk tik skumja :(

1 0 atbildēt

Iegaju taja majas lapa.. :D un ABLOMS.. nekadu free kit nevar dabut.. maksa raga.. par visu kit maksa 30$ un par vienu aprociti 10$ un par t-kreklu 25$... emotion

1 0 atbildēt

VIŅŠ IR LOHS!! ES GRIBU PIEDALĪTIES UN LŪDZU PASAKIET, KUR LAI DABŪJU TO KASTĪTI AR ROKASSPRĀDZI, UZLĪMĒM UN VISIEM PĀREJIEM STAFIEM!! :) 

3 2 atbildēt

Pilnīgs Čau... emotion

1 0 atbildēt

Un atkal es nokavēju :D  atlikšu savu rakstu uz vēlvienu dienu,bet taējais tāpat ir labāks ;P nekas, ziņa jāaizplata. ;)

1 0 atbildēt

tieši pēc šis kampaņas ASV parādīs savu palīdzību - uzceļot Ugandā jaunu armijas bāzi. Būs viņiem atkal jauns karš un tgd varēs ienīst nevis arābus, bet āfrikāņus

1 0 atbildēt

Diez tie 10 bībeles baušļi par ko viņš "cīnās" padara citu cilvēku pavredzināšanu un izvarošanu par pašsaprotamu? 

1 0 atbildēt

nevis tiesas priekšaa bet mokoša nāve !!!

2 1 atbildēt

 

Jā, skarbi, bet.. Kāpēc neviens nekad neskatās nevienā lietā dziļāk!?!? Tiešām valstī viss bija kārtībā? Viens cilvēks pēkšņi sadomāja, ka viņa tauta tiek pista no viņu pašu "līdera" un sāka sacelties?! Tas ir bullšits! Jo, labi redzams, kas notiek pasualē un, kā tas ir tagad iekārtots un tas tiešām sūkā!! tie paši bagātākie karaļi un vēl kas tur - bagātākais Tailandes karalis ar entākajiem miljardiem, bet tajā pašā laikā Tailande bomžo - WTF?! Tiešām visi uzskata, ka tā ir jābūt?! Es nē!!! Labi Konija metodes nav no tām labākajām, bet - Konij parādi tiem sūdiem kādai ir jābūt tautai - nevis pieņemt visu kā ir, bet vismaz censties mainīt pastāvošo debīlismu! 

Tieši tā ar tiem pašiem LV zaglīgajām dirsām, kas domā par visu tautu, bet īstenībā nemaz domāt nemāk, jo viss, ko viņi ierosina, ir kaut kāds buļļa mēsls! Bet, par ko vajadzētu domāt, vispār neaizdomājas.. Labi nav ko salīdzināt 2as galīgi nesalīdzināmas valstis, bet nu CŪKMEN pisies nahuj no dinamo vip zonas - cik gadus saeimā nosēdēji neko neizdarījis, neskaitot 25kg svarā pieņēmies?!

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »