local-stats-pixel fb-conv-api

Džozefs Konijs.(Joseph Kony)173

1006 32

Visi noteikti ir pamanījuši apkārt klejojošo video par Ugandas nezvēru Džozefu Koniju. Izveidoju rakstu priekš tiem sliņķiem, kas negrib skatīties 29 minūtes garo video.

Vēl gribu piebilst, ka nafig nekad vairs nelikšu nevienu rakstu spokos, jo man besī, ka vairākas dienas jāgaida līdz apstiprināšanai(nezinu vai tā ir tikai man, vai visiem)

P.S Paldies bubble par man piešķirto žurnālista statusu. Vairs neraudāšu, ka ilgi neapstiprina.



1006 32 173 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 173

0/2000

Bļin, tas ir propagandas bullshits, lai lētticīgo pelēko masu iekustinātu, un dabūtu publikas atbalstu... cik naivam jābūt...

1 1 atbildēt

http://www.alekssdinamo.lv/post/18993436228/kony-2012 izlasiet šo pirms twitterī/draugos/facebookā dodiet to video tālāk un iesakiet citiem skatīties.

0 0 atbildēt

UN TAS NAV NEKAS, KA KONIJS UGANDĀ NAV MANĪTS JAU 5 GADUS.

0 0 atbildēt

Vakar tieši skatijos visu garo video. ''kony 2012''

0 0 atbildēt

Atcerieties tāu filmu "asiņainie dimanti"? Ar Dikaprio galvenajā lomā.  Tur arī ir par Āfriku, un arī par bērniem zaldātiem. Redz, filmā attēlots 1999. gads ar tāmpašām šausmām un bēdām. Un ja tagad pēc vienpadsmit gadiem viņi to tiktiešām dara dēļ naftas, šī pasaule nav pelnījusi eksistēt. 

Ceru tas tiešām ir cēlam mērķim.

0 0 atbildēt

2011. gads - Ugandā atklāj naftu

2012. gads - sākas projekts Kony 2012 ar kura palīdzību asv iekļūst ugandā...

nepavisam aizdomīgi

0 0 atbildēt

 

Jā, skarbi, bet.. Kāpēc neviens nekad neskatās nevienā lietā dziļāk!?!? Tiešām valstī viss bija kārtībā? Viens cilvēks pēkšņi sadomāja, ka viņa tauta tiek pista no viņu pašu "līdera" un sāka sacelties?! Tas ir bullšits! Jo, labi redzams, kas notiek pasualē un, kā tas ir tagad iekārtots un tas tiešām sūkā!! tie paši bagātākie karaļi un vēl kas tur - bagātākais Tailandes karalis ar entākajiem miljardiem, bet tajā pašā laikā Tailande bomžo - WTF?! Tiešām visi uzskata, ka tā ir jābūt?! Es nē!!! Labi Konija metodes nav no tām labākajām, bet - Konij parādi tiem sūdiem kādai ir jābūt tautai - nevis pieņemt visu kā ir, bet vismaz censties mainīt pastāvošo debīlismu! 

Tieši tā ar tiem pašiem LV zaglīgajām dirsām, kas domā par visu tautu, bet īstenībā nemaz domāt nemāk, jo viss, ko viņi ierosina, ir kaut kāds buļļa mēsls! Bet, par ko vajadzētu domāt, vispār neaizdomājas.. Labi nav ko salīdzināt 2as galīgi nesalīdzināmas valstis, bet nu CŪKMEN pisies nahuj no dinamo vip zonas - cik gadus saeimā nosēdēji neko neizdarījis, neskaitot 25kg svarā pieņēmies?!

0 0 atbildēt

Ja kādai no lielajām valstīm tiešām pistu Konys un viņa ļaunie darbi viņu snaiperis jau sen būtu aizsaulē aizsūtijis, bet tākā nevienam nepiš konijs bet gan resursi tad nu gatavojieties karam.

0 0 atbildēt

jūtu, ka Ugandā laikam nav nevienas  psihoneiroloģiskās klīnikas.

jo kādam gluži vienkārši vajag paārstēties un viss

0 0 atbildēt

mazais puisitis GAVINS ir tik miiliigs ;D who are the bad guys ? Gavin : umm..... Star wars people :D

0 0 atbildēt

http://youtu.be/Cv4UwyGFKks

 

LŪDZU NOSKATATIES ŠO VIDEO     <-----------------------    ŠĀDĀ VEIDA                NWO                   cenšās ienākt afrikā  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt

i patiesi žēl šo cilvēku  emotion +iņš par šo rakstu 

0 0 atbildēt

Sekojat mums twitter: twitter.com/#!/KONY2012Latvia

0 0 atbildēt

kurš ir teicis ka dievam ir kāds sakars ar reliģijām..

0 0 atbildēt

ASV tur vienkārši nav intereses, jo ja būtu viena vadāmā bumba un nav vairs problēmu ar garīgi slimu cilvēku. Mierīgivarētu noslaucīt visu to ciematu, jo nozombētos sīčus ir nereāli pārveidot par normālu cilvēku.

0 0 atbildēt

isteniba sitadu video jau var ari uztaisit par latviju.  Nofilmet musu jaunsargus, tur sadirst kko ka vini tiek spidzintati , valsti tjip ir bernu armija, paradit latvijas sliktakas vietas, un stastit ka iedzivotaji mirst bada un pie visa vainigs diktators - piemeram Kalvits kkads. Pectam lugt ziedot. Nu un kkadi musu aprobezotie, tauku blaki, makdonaldā izglītotie amerikāņi, kas domā ka ir 11 eifeļtorņi un parize ir australija, un par tadu latviju vispar nekad neko nav dzirdejusi, kurnu vel zin kur tada atrodas, tam visam sudam notices.

1 1 atbildēt

Cilveki, ludzu neveidojiet savu viedokli, balstoties uz vienu avotu. Noskatieties sho video, kur Ugandu meitene staasta par reaalo situaaciju shobriid Ugadnaa! Kas galiigi nesakriit ar tik populaaro 30-min video.

http://www.youtube.com/watch?v=7DO73Ese25Y&feature=share

0 0 atbildēt

Šis viss ir fakin fake, tikai mindfuck kārtējais lai ASV varētu mierīgi maukt pa Ugandu, šeit ir video

http://www.youtube.com/watch?v=Cv4UwyGFKks

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »