local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

chaaa. Varētu piemēram piešķir 500 cepumus par katriem 1000 komentāriem. :) būtu foršāk :) vairāk komentāru visur būtu :) 

ko sakat?

4 11 atbildēt

es domaju ka varetu piem katru dienu taisit spokos speles uz uzmanibu piem 17.00 kada no spoki.lv sadaļam paradas kaukada sejiņa,bildite un kursh atrak to atradis tam piem 5000 cepumi un tam kas to izdara 3 reizes tam medaļa...

2 9 atbildēt

v ai arī medaļa par visvairak ietektajām idejām šaja sadaļā (kas tiek īstenotas)

0 7 atbildēt

Pieprasu, lai mani izdzēš no spokiem, jo jau zb ka spoki gļuko un kaut kas manu profilu čakarē !!! >@

0 7 atbildēt

emotion

0 7 atbildēt

vel viena idea from me :D

karoč ... vajag lai tie admini vai kas tur ... skatas vai nav atkartojies raksts ja ir tad -100 barankas ja nav ta zbis :D

vnk zb jau tiie čangāļi kas tos rakstus leik nedēļā pa 100 reizēm :/

0 7 atbildēt

Es domāju , ka vajag ieviest sms sadaļu , kur var pasūtīt visādus bonusus !! un tas reāli arī palīdzēs jacky kautko nopelnīt !!

1 8 atbildēt

Pieprasu 2 eklērus, un jaunas kedas. :)

2 9 atbildēt

Atlikt atpakal ka var bildes mainiit pa briivu un no jebkura līmeņa

3 10 atbildēt

pieprasu atjaunot spoki.lv WAP sadaļu. :) būtu diezgan forši, ja braucot kaut kur ar sabiedrisko, varētu ienākt iečekot, kas darās spokos, vēstules izlasīt/atbildēt, paskatīties, kas lūringojis manu profilu, etc... :)

2 10 atbildēt

Tev laikam nav skaidrs, kas ir traffiks un cik ērta ir tā gļukainā mini opera? var protams lietot vel kaudzi web browseru, bet WAP ir WAP un ērtāk būs.

atbildot uz coldasice komentāru " atbildot uz Vayne komentāru " pieprasu atjaun... "  

1 9 atbildēt

es vel aktīvi cīnos par latviešu wapu un mēģinu to atjaunot (pagaidām- ar panākumiem) un starpcitu, WAP nav tikai baltā lapa ar ziliem linkiem un melniem tekstiem. ;)

atbildot uz epg komentāru " atbildot uz Vayne komentāru "   " wap va... "  

0 8 atbildēt

butu labi ja naktu vairak cepumi klat savadak pirmajos limenjos nevar neko atlauties

2 10 atbildēt

kaa var izdzeest savu profilu..?

1 9 atbildēt

Tā kā šeit baudu tikai (šķietamās) anonimitātes brīvību ,nekad neesmu painteresējies ,kāda mārutka pēc es nevaru nomainīt sauvu niku???

0 8 atbildēt

Nevermind... Jau pats radu atbildi... :D

0 8 atbildēt

Tas te apakšējais briesmonis lasa manas domas :@ Man arī liekas, ka varētu izgreznot rakstus piem. raksts uz melna fona, kāds rāmītis, piem. ja ir raksts par kaķiem tad kaķīšu rāmis utt...

Bet raksta ādiņu varētu nopirkt veikalā.

Parastos fonus par 100 cepumiem, ekskluzīvos par lielāku summiņu :)

0 8 atbildēt

un vel pieprasu iespēju, kad izveidoju rakstus, tad arī varu pārslēgt uz HTML editoru, tas būtu daudz ērtāk. emotion

0 9 atbildēt

Vajadzētu jaunu sadaļu "krabjiem el vē" tur visi varēs likt savus kopētos rakstus no krabjiem. =)

6 15 atbildēt

Fotospēlēs ir tādi SPOKI kas uzliek kaut ko pietiekami grūtu un pēc tam neparadās 3 dienas vai pat vairāk ka nesen jau bija viens piemers:D Vari lūdzu uztaisīt kā lai fotospeles redaktoriem ir spēja mainīt uzdoto uzdevumu uz kko vieglu kā piemeram zīmulis :D :D :D

1 10 atbildēt