local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

varetu uztaisit tadu aili kura var sameklet raxtus utt

0 5 atbildēt

Vajadzētu Spokiem.lv Forumu!

3 8 atbildēt
WTF avatarsWTF

atbildot uz Kedaa komentāru " Varētu sataisīt medaļu Fotospēlei. Piemēram k... " Nu karoč - medaļu priekš manis! XD Nu speciāla medaļa foto spēlēm.... tad es 24/7 non-stop tur sēdēšu!!! emotion

0 5 atbildēt

Es zinu ka šis ieteikums nav tik aktuāks, bet kā kašķupole, un vēl daži savus komentārus raksta savdabīgā stilā. es gribēju teikt ka varētu uzlikt automātiski to kad raksta komentāru lai katru reizi nav jāspiež piemēram - treknie burti, centrēts, melns fons, pelēki burti.

1 6 atbildēt

A kapeec te nav mekleetaaja. sodien izjutu vaidziibu jo skraidiiju pa  rakstiem un ieraudziiju divus citus rakstus kurus gribeeju redzeet bet nevareeju atrast. zinaaju kaa saucas raksti bet taa arii paliku neredzeejis.

0 5 atbildēt

Kā būtu ar čatu reģistrētajiem lietotājiem?

0 5 atbildēt

Pieprasu izveidot medaļu NOOB's par visstulbākajiem komentāriem 24h laikā.

P.S. Es esmu skaidrā un neplostoju

3 8 atbildēt

Vēl es gribu lai jacky man uz ziemassvētkiem uzdāvina 1000 cepumus :D  Vai vienkārši uz ziemassvētkiem speciāli izveidotu vēl vienu medaļu (:

1 6 atbildēt

Būtu labi ja "Žurnalista'' statusā arī būtu medaļa.Piemēram: mikrafons,videokamera,fotokamera vai pierakstu blociņš. Vel lai būtu 1. raksta medaļa. Par katru sasniekto līmeni dotu 100 vai 1000 cepumus. Kā būtu par dienas aktivako ''spoku'' vai spēlētāju TOP 10 vai tikai vienu spēlētāju! emotion

0 5 atbildēt

Vajaga search sadaļu izveidot, lai naw jāmeklē pa visām lapām un sadaļām.

0 5 atbildēt

Iesaku Atbalstīt Visu Latvijai!

0 5 atbildēt

:D tagad mana kārta. Vajag meklētāju emotion

0 5 atbildēt

mans ieteikums ir šāds - vajag iedot vārnu vai kko spokam ,

ja viņš savā galerijā saliek bildītes , kurās viņš pats nav :)

0 5 atbildēt

Ciest nevaru 4. krutuma līmeni vnk kaitinoša bidle un nosaukums - bubulis, vienmēr lasu kā burbulis, varētu taču nosaukt ķirbis vai briesmonis (tad bildīte arī būtu jāpamaina).

un vēl man šķiet, ka krutuma līmenusērms un mošķis vajadzētu pamainīt vietām, jo kkā ērms izklausās ērmīgi un tā varētu saukt kādu, kurš tik tikko iereģistrējās

0 5 atbildēt

Kā būtu ja spokos būtu skini?

1 6 atbildēt

ieviest meklētāju! :)

0 5 atbildēt

varbūt varētu izslēgt opciju, kā likt mīnusus kā anonīms...? es vnk šodien iekomentēju 1rakstā + "-" ieliku, un tgd maniem jaunajiem rakstiem jau pa 4 mīnusiem, un nedomāju, ka kāds andomā met, bet gan tas cilvēks...

0 5 atbildēt

Pievienošos visam bariņam,ka kkā jāliedz komentēt nereģstrētajiem.Šodien ritīgi piegriezās kkāds nereģistrēts spoks piekakāja manu rakstu komentārus ar ar tādiem 11 gadīga berna apvainojumiem.

Vai arī varēt izveidot tā,lai raksta autors var dzēst komentārus

1 6 atbildēt

vajag uztaisīt limitu.

3 rakstus dienā drīkst pievienot viens spoks (izņ*t redaktorus)

1 6 atbildēt

neatlaut likt vienas un tas pasas bildes

1 6 atbildēt