local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

Pievienošos visam bariņam,ka kkā jāliedz komentēt nereģstrētajiem.Šodien ritīgi piegriezās kkāds nereģistrēts spoks piekakāja manu rakstu komentārus ar ar tādiem 11 gadīga berna apvainojumiem.

Vai arī varēt izveidot tā,lai raksta autors var dzēst komentārus

1 6 atbildēt

vajag uztaisīt limitu.

3 rakstus dienā drīkst pievienot viens spoks (izņ*t redaktorus)

1 6 atbildēt

neatlaut likt vienas un tas pasas bildes

1 6 atbildēt

Līdzīgi, kā lapas labajā malā ir tā mango.delfi reklāma, vajadzētu ievietot chatbox...  Un lai cīnītos ar spameriem, būtu jauki, ja par ziņas nosūtīšanu vajadzētu samaksāt ar cepumiem, piemēram viena ziņa 5.cepumi!

0 5 atbildēt

nu si tada stulba ideja bet lai kontroleetu komentetajus varetu atnjemt neregjistretajiem tiesibas komentet un uzlikt ierobezjojumus ka var uzlikt banu un ta talak par stulbiem komentaariem uz noteiktu laiku uzlikt banu k anevar neko ierakstit..un kontrolet to vai neatkartojas raksti.. :D bet neesmu specs shiniis lietas tpc nezzinu kas ir iespejams un kas nav .. 

2 8 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " tu sponsorēsi visas tās biļetes? :D " man liekas ka vinjs bija domajis kautko tadu ka draugos laimes maiss .. virtuaalas kartiites;)

2 8 atbildēt
hzT avatarshzT

nu tas ir arprats cik var ta jobena zz reklama lekt kas ten admins lai tacu tiek gala ar sito steli vakar jau bija raksts pa so lietu vai pa tiesam admini neko nevar darit , ja ten nebus izmainas es pametisu spokus.

0 6 atbildēt

UZMANīBU, UZMANīBU! YAHOO ATGRIEžAS!!!

0 6 atbildēt

vajadzētu izsolēm uzlikt kautkādu aizsardzību! piemēram pirms nospiest pogu balsot ir jāievada kods, kas visu laiku mainās! Tas neattiecas uz aprautajām izsolēm!

savādāk ir parādījušies pārāk daudzi ar auto klikeriem emotion  

0 6 atbildēt

Muldētavuuuuuuuuuuuu

5 11 atbildēt

sava profila sadaļā komentāri klāt varētu arī pielikt +/-

0 6 atbildēt

MEKLEESHANAS FUNKCIJU :)

1 7 atbildēt
heh avatarsheh

Pieprasu kafeinīcu! Un lai tur būtu arī bulciņas!

1 7 atbildēt

kriimaster,būtu jau labi,es īsti nezinu,bet spoki jau tā ir sabāzti ar visādiem tur uzlabojumiem,ērtinājumiem un tadā garā,tādēļ bez tava ieteikuma var izdzīvot un tas nepagrūtina dzīvi..

0 6 atbildēt

varētu medaļu par komentāriem ieviest,par 1000 komentāriem,tad par 2500,tad 4000...un tā tālāk...

1 7 atbildēt

a kā būtu ar medaļu par vislielāko skaitu oriģinālrakstu?

2 8 atbildēt

Nu atvainojos,es nereģistrēta neesmu bijusi pāris gadus,bet tad,kad biju,tad atceros,ka varēju arī likt plusiņus un mīnusiņus.

0 6 atbildēt

Medaļa - visvairāk iegūto cepumu nedēļas laikā!

4 10 atbildēt

No vienas IP adreses ļaut izveidot 1-2 profilus! 

1 7 atbildēt

Izdarīt tā , lai pa vienu rakstu var piešķirt tikai vienu medaļu!

1 7 atbildēt