local-stats-pixel fb-conv-api

Rebeku Bleku nogalinās?133

1387 28

13 gadus vecajai amerikāņu dziedātājai Rebekai Blekai, kura šonedēļ YouTubā popularitātē apsteidza Džastinu Bīberu, noteikta policijas apsardze, jo viņa saņēmusi draudus dzīvībai, ziņo izdevums The Daily Mail.

Jaunajai dziedātājai draudēts divas reizes - draudi izteikti gan telefona sarunā, gan pa elektronisko pastu. (Cilvēkiem viss nav ar galvu kārtībā...)

"Draudētājs pieprasīja, lai viņas izpildītā mūzika tiktu izvākta no interneta, bet prasības nepildīšanas gadījumā viņa tiks nogalināta. Mēs šos draudus uztvērām ļoti nopietni," medijiem atzinis Kalifornijas policijas pārstāvis Riks Martinezs.

Šo nāves draudu dēļ Rebekai noteikta nepārtraukta policijas apsardze, un uzmanīts tiek katrs slavenības solis.

Sadzīvot ar nesen iegūto slavu jaunai dziedātājai ir ļoti grūti - viņa jau publiski atzinusi, ka pārdzīvo par interneta komentāros pausto kritiku un agresiju. "Kad es pirmo reizi ieraudzīju visus šos nejaukos komentārus, es apraudājos. Tas bija šokējoši. Es jutos tā, it kā tā būtu mana vaina un ka tas viss notiek manis dēļ. Tagad gan šīs izjūtas ir mainījušās," atzinusi meitene.

Bleka popularitāti (es nesaprotu, kāpēc "popularāti"? Visi viņu ienīst) sasniegusi, pateicoties tikai vienai savai dziesmai - Friday, kas vēsta par pusaudzi nedēļas nogales priekšnojautās. Dziesmu producējusi neatkarīgā ierakstu kompānija Ark Music Factory, bet tās popularitāte skaidrojama ar to, ka daudzi kritiķi dziesmu nosaukuši par "vissliktāko jebkad sacerēto dziesmu".

Bet tik šausmīgu dziemsu tiešām, nav nekad iepriekš gadījies dzirdēt!

1387 28 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

Nju es nesaprotu,kas notiek ar cilvēkiem..

Kāpēc uzreiz ir jānogalina,jānodirš un jādraud tam,kurš ir kļuvis slavens salīdzinoši īsā laikā..Lkm jau tā sāk pārvērsties par masu medīju skaudību,ka var šitā nomelnot...Ja paši neko nevar sasniegt šajā dzīvē tad tas nozīmē,ka ir jātraucē to darīt citiem.tiešām stūlba loģika..

Kur šī pasaule virzās...ārprācs

0 1 atbildēt

sen bij laiks!!!emotion

1 2 atbildēt

Nu viņa vel normāla, vajadzētu šito ar Bebru, citādāk viņš tāaaaaa ZB!

1 3 atbildēt

Un nu lai nogalina viņu!

0 2 atbildēt

ganjau pats biiberiits buus piezvanijis padraudeet, skrobe noteikti.

0 2 atbildēt

Tā arī tiem lašarikiem vajaga. Varētu arī līdzi paķert Bīberu...

3 5 atbildēt

OMG! Kāpēc jābrauc virsū tiem normālākajiem????

0 2 atbildēt

Viņa ir pelnijusi nāvi.

3 7 atbildēt

nu nepaveicās cilvēkam ar dziesmu, balss ar;i nav baigi zdevusies, bet internetā taču ir tik daudz visādu dziesmu cover versijas, kuras izpilda vienkārši drausmīgi, kāpēc tad tos visus nesola nogalināt? 

0 6 atbildēt

Viņa tikuntā būs Forever Alone :D

0 6 atbildēt

"(Cilvēkiem viss nav ar galvu kārtībā...)"

Tu galīgi stulbs esi? tas ir pilnīgi normāli!

1 10 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »