local-stats-pixel fb-conv-api

Rebeku Bleku nogalinās?133

1387 28

13 gadus vecajai amerikāņu dziedātājai Rebekai Blekai, kura šonedēļ YouTubā popularitātē apsteidza Džastinu Bīberu, noteikta policijas apsardze, jo viņa saņēmusi draudus dzīvībai, ziņo izdevums The Daily Mail.

Jaunajai dziedātājai draudēts divas reizes - draudi izteikti gan telefona sarunā, gan pa elektronisko pastu. (Cilvēkiem viss nav ar galvu kārtībā...)

"Draudētājs pieprasīja, lai viņas izpildītā mūzika tiktu izvākta no interneta, bet prasības nepildīšanas gadījumā viņa tiks nogalināta. Mēs šos draudus uztvērām ļoti nopietni," medijiem atzinis Kalifornijas policijas pārstāvis Riks Martinezs.

Šo nāves draudu dēļ Rebekai noteikta nepārtraukta policijas apsardze, un uzmanīts tiek katrs slavenības solis.

Sadzīvot ar nesen iegūto slavu jaunai dziedātājai ir ļoti grūti - viņa jau publiski atzinusi, ka pārdzīvo par interneta komentāros pausto kritiku un agresiju. "Kad es pirmo reizi ieraudzīju visus šos nejaukos komentārus, es apraudājos. Tas bija šokējoši. Es jutos tā, it kā tā būtu mana vaina un ka tas viss notiek manis dēļ. Tagad gan šīs izjūtas ir mainījušās," atzinusi meitene.

Bleka popularitāti (es nesaprotu, kāpēc "popularāti"? Visi viņu ienīst) sasniegusi, pateicoties tikai vienai savai dziesmai - Friday, kas vēsta par pusaudzi nedēļas nogales priekšnojautās. Dziesmu producējusi neatkarīgā ierakstu kompānija Ark Music Factory, bet tās popularitāte skaidrojama ar to, ka daudzi kritiķi dziesmu nosaukuši par "vissliktāko jebkad sacerēto dziesmu".

Bet tik šausmīgu dziemsu tiešām, nav nekad iepriekš gadījies dzirdēt!

1387 28 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

Tev veicas. Nokopēt no delfiem rakstu un dabūt 1300 +

4 0 atbildēt

Emm jaa es sajutos biku slikti kad izlasiju daļu --> "Kad es pirmo reizi ieraudzīju visus šos nejaukos komentārus, es apraudājos.''

Tomeer viņa ir cilveeks un sudiigi iedomaaties ka buutu viņas vietaa kad visi mani noliktu :( kaut ari taadu stulbu dziesmu sacereejusi

4 0 atbildēt

Bībers pilnhus spilvenus pieraudaajis!

3 0 atbildēt

dziesma ir totals murgs ... lirikas ir vnk tragiskas .. rebekas balss totali iesuka .. un vinai ne suda nav popularitate .. vinu ienist nevis slave .. tupie cilveki...

un vina pati nesaprot ka tas ir iditoiski un vina pati ir kkada lune ,, blje riebjas ka tikko kadam parastam izsaka draudus (un apt tos isteno) neviens neskrien palidzet .. mazgadigai kucei kura neprot dziedat kads pa telefonu pajokojies ir un tgd visi vinu sarga

un par to pasu zvanu .. uzskatu ka tie ir parasti jocini un viss . 

3 0 atbildēt

Bļā tie kas saka ka Rebeka ir stulba,un ka viņa nemāk dziedāt tad lai paši sakombinē ahūnāko dziesmu un tad bļe lai paši skatās ka tad Rebeka būs augstāka par jums!! Neesmu Rebekas ne fane ne aizstāve bet vnk es zinu tikai to,ka es nemāku dziedāt.. Es dziedu wnk briesmīgi. Un tpc es respektēju Rebeku..

 

Vsjoo es savas domas pateicu un miers!emotion

3 0 atbildēt

super. kādam tiešām šī dziesma ļoooti nepatīk.

3 0 atbildēt

100%, ka tie ir Bebra fani kas to dara emotion

4 1 atbildēt

Viņa ir slavenība?

3 0 atbildēt

pirmo reizi dzirdu tādu mākslinieci

bet nu draudēt :D  it's so dumm

3 0 atbildēt

Nu komoon kur prāts 13. gadus jauni pusaudzi brauc ar mašīnu ?? LOOOOOL

2 0 atbildēt

the haters gonna hate

3 1 atbildēt

ir viena sika kurai ir dziesmina my jeans, nju ta par nelaimi ir sudigaka!!!

2 0 atbildēt

paļubom Bībers ķēmojas pa telefonu !

2 0 atbildēt

"..uzmanīts tiek katrs slavenības solis." Nu kāpēc mūsdienās atpazīstamību saista ar slavu ? Gandrīz visi viņas dziesmu nevar ciest. Atkal būs jaunā slavenība, kura nezinu kam patiks. Visas maziņās jau pie Justīnes fanu pulciņa būs, un šaubos, ka kāds zēns fanos par šo kaktusa izkārnījumu.

2 0 atbildēt

viņa vienreiz pa BBC teica, ka viņu ienīst tāpēc, ka viņa ir slavena, bet īstenībā viņa ir slavena tāpēc, ka viņu ienīst!

vaine. :d
2 0 atbildēt

Haters make me famous

2 0 atbildēt

zinat kapēc bīberu nedraud nogalināt?  jo visiem bail no viņa uzkačātajām krūtīm emotion

2 1 atbildēt

Taa rebeca black ir totaala daune!emotion

1 0 atbildēt

tas jau mazliet par traku.. viņa, taču ir tikai 13 gadīgs skuķis... 

1 0 atbildēt

paņēmu youtubē oficiālo videjo biju šokā -2 000 000 tik daudz mīnusu emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »