local-stats-pixel fb-conv-api

Rebeku Bleku nogalinās?133

1387 28

13 gadus vecajai amerikāņu dziedātājai Rebekai Blekai, kura šonedēļ YouTubā popularitātē apsteidza Džastinu Bīberu, noteikta policijas apsardze, jo viņa saņēmusi draudus dzīvībai, ziņo izdevums The Daily Mail.

Jaunajai dziedātājai draudēts divas reizes - draudi izteikti gan telefona sarunā, gan pa elektronisko pastu. (Cilvēkiem viss nav ar galvu kārtībā...)

"Draudētājs pieprasīja, lai viņas izpildītā mūzika tiktu izvākta no interneta, bet prasības nepildīšanas gadījumā viņa tiks nogalināta. Mēs šos draudus uztvērām ļoti nopietni," medijiem atzinis Kalifornijas policijas pārstāvis Riks Martinezs.

Šo nāves draudu dēļ Rebekai noteikta nepārtraukta policijas apsardze, un uzmanīts tiek katrs slavenības solis.

Sadzīvot ar nesen iegūto slavu jaunai dziedātājai ir ļoti grūti - viņa jau publiski atzinusi, ka pārdzīvo par interneta komentāros pausto kritiku un agresiju. "Kad es pirmo reizi ieraudzīju visus šos nejaukos komentārus, es apraudājos. Tas bija šokējoši. Es jutos tā, it kā tā būtu mana vaina un ka tas viss notiek manis dēļ. Tagad gan šīs izjūtas ir mainījušās," atzinusi meitene.

Bleka popularitāti (es nesaprotu, kāpēc "popularāti"? Visi viņu ienīst) sasniegusi, pateicoties tikai vienai savai dziesmai - Friday, kas vēsta par pusaudzi nedēļas nogales priekšnojautās. Dziesmu producējusi neatkarīgā ierakstu kompānija Ark Music Factory, bet tās popularitāte skaidrojama ar to, ka daudzi kritiķi dziesmu nosaukuši par "vissliktāko jebkad sacerēto dziesmu".

Bet tik šausmīgu dziemsu tiešām, nav nekad iepriekš gadījies dzirdēt!

1387 28 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

balss jau viņai nav slikta, tikai dziesmas jocīgas. 

0 0 atbildēt

Nē, tā nemaz nav viņas vaina! xD kur nu :D

0 0 atbildēt

Labāk lai viņu novāc un pie reizes bīberu arī paķer līdz lai nevairojas suga... 

0 0 atbildēt

Nebrīnos,kad viņai kāds draud,pēc viņas dziesmas izdzirdēšanas.  :D Bet protams tik traki jau uzreiz nevajag.

0 0 atbildēt

cerams ka tas kurs draud izpildis to solijumu....

0 0 atbildēt

Es nesaprotu tos cilvékus, kaut kads bérnudárzs emotion ka var kádu ieníst,ja tu vinju dzívé neesi redzéjis emotion  man pret vinju nekádu *ciju, lai dara ká grib 

0 0 atbildēt

bīberam skauž o_O

0 0 atbildēt

es pat īsti nevaru sapras kādēļ viņai dirš virsū tā....ir 10 reizes sliktāki dziedātāji un tūkstošiem sliktāku dziesmu...pats neklausos viņas dziesmas jo tās ir priekš pamatskolniekiem...tādēļ neredzu iemeslu kādēl dirst...kas visiem nav ko darīt kā rakstīt kautkādus stūlbus komentārus...ja jau nepatīk dziesma neklausies neviens neliek...bet kad speciāli atrod viņas dziesmu youtube un sāk rakstīt stulbus komentārus tas jau ir debīli :D

1 1 atbildēt

nu nejau tādēļ jānogalina pfff

1 1 atbildēt

who the fuck is rebeka black?

1 1 atbildēt

kas viņa tāda ir? nekur tādu neesmu ne redzējis ne dzirdējis. 

1 1 atbildēt

Kaapeec janogalina, taapat vinjai dziive buus skarba deelj shii :D

0 0 atbildēt

Kādam vajadzēja vismaz draudēd savādāk cmon nopietni tā nau pat mūzika sūdainākā lirika ever......

šitāda veida mūzika vnk liek degresēties normālai mūzikai

kaut vai tas g6 lirika tam ar vnk iesūka kā biberam

0 0 atbildēt

Kas jūs jobani esat? Tekstu nerakstija viņa bļad, viņa tikai gribēja vienkāršu dziesmu lai ir pa ko palielīties draugiem, viņai ir tikai 13 gadi. Kapec neviens nenodirš idiotus kuri sacerēja vārdus un mūziku. Bara instinkts at its best.

0 0 atbildēt

pilniigi degjenereejusies shii pasaule. Viena meitene neko sliktu negribot uztaisa dziesmu un tagad milijoniem cilveeku teeree savu laiku, lai draudeetu nabaga meitenei. Es ceru, ka vinai aizies shirmis, vina pievienosies kaadam teroristu grupeejumam un slaktees nost visus shos pretekljus, kas traucee vinai dziivot. Zeel rebekas.

0 0 atbildēt

Visi zin, ka Kombuliene ir vislabākā  emotion 

0 0 atbildēt

Nu bāc, cik var braukt augumā Blekai. Normāla galu galā dziesma!

0 0 atbildēt

Ja viņai būtu 13, varbūt vēl varētu saprast, bet patiesībā viņai ir 20.

0 0 atbildēt

Nez ko tad vina bija gaidijusi, ka vinu tgd visi miles. Tad kad pirmo rezi izdzirdeju to drausmigo dziesmu, domaju ka to dzied kada 60 gadiga siviete emotion

0 1 atbildēt

Nju es nesaprotu,kas notiek ar cilvēkiem..

Kāpēc uzreiz ir jānogalina,jānodirš un jādraud tam,kurš ir kļuvis slavens salīdzinoši īsā laikā..Lkm jau tā sāk pārvērsties par masu medīju skaudību,ka var šitā nomelnot...Ja paši neko nevar sasniegt šajā dzīvē tad tas nozīmē,ka ir jātraucē to darīt citiem.tiešām stūlba loģika..

Kur šī pasaule virzās...ārprācs

0 1 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »