local-stats-pixel fb-conv-api

Stila grēki270

1271 203

Mīļās meitenes un puiši!

Nēesmu stilsists, bet amats saistīts ar apģērbu un stilu...Par cik, ik dienā pārvietojos vairāk ar sabiedrisko transportu, tad esmu atskatījusies visszilākos brīnumus.:) Reizēm liekās, ka cilvēks spogulī uz sevi neskatās nemaz vai nu ir to piemirsisemotion Visvairāk "iekrīt" meitenes, dēļ savas nezināšanas vai pārcenšanās, puiši mazāk...

Nerunāšu par nevienu, konkrētu stilu, jo respektēju gaumes, bet ir lietas, kas nav pieļaujamas! Varbūt arī jums ir kas tāds, kas liekās galīgi garām?! Pievienoju savu topu, kas griežās acīsemotion varat paturpināt, varbūt kāds aizdomāsies un emotion

1271 203 270 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 270

0/2000

Latvijā manuprāt šī modes un antimodes lieta ir pārāk skarba!! Ko Tu darītu ja aizbrauktu uz Ameriku, kur lielāko tiesu cilvēkim ir smagi pie kājas, kas ir mugurā!? Tur Tu ik 5min taisītu šādus rakstus!

Manai māsai ir problēma ar taukainiem matiem! No rīta izmazgā ieveido, bet pievakarē izskatās, ka nedēļu mati nav mazgāti! Tas jau nenozīmē, ka viņa staigā ar netīru galvu, plus vasarā, lai iszkatītos ok mati ir jāmazgā 2-3x....

Līkas kājas? AK ŠAUSMAS... tas jau nenozīmē, ka tās meitenes nevar kleitas vilkt!! Tas ir kā Tu skaties uz lietām no citas puses!!!

Bet visā kopumā Tev ir taisnība... :)) itsevišķi par vīriešiem! Tas nu gan ir ļoti nesmuki! Aptuveni tas pats, kas sievietes ievelk garās zeķes (pāri potītēm) siksniņkurpēs uz papēdi :D:D Ir redzētai REĀLI tādi gadijumi....

2 0 atbildēt

Ne nu ja daudz kam piekritu bet dazi teksti  bija nevieta!!!! jo ipashi par tam likajam kajam un ieslucenem vasara un vel pa ataugusham saknem matus krasot 2 X meseni ir pa traku jo matu krasa boja matus un ja vel vinjus taisno vai balina pec paris gadiem nebus vsp mati uz galvas un paris cm kad ir ataugushi nemaz tik tragiski neiskataas :) Un nograuztie nagi to jau citiem cilvekiem varetu saukt par slimibu jo zinu cilvekus kas pasi neapzinati to dara un nekadigi to nev mainiit!

2 0 atbildēt

Es dievinu savas spalvainās kājas, un NEVIENA sieviete mani nepiespiedīs viņas noskūt.

Ej dillēs.

2 0 atbildēt

Gribētos tevi katru dienu paskatīties kā staigā. Waau skropstas nau pietiekamā attālumā viena no otras. Lūpu spīdums pārāk daudz. Matiņš ne tik vajadzīgos grādos. Iesaku skatīties uz sevi un neapspriest citus. Jo tad apkārt cilvēki būs tādi paši kā tu un viss būs bumbās ;) būs kas ar mašīnu vizina un visi tie netīrie , nesmukie un līkām kājām nebūs jāredz. 

2 0 atbildēt

jāa..palasīju komentus un esmu vairāk par nekā pret tiem, kas saka, ka daudzi tevis minētie fakti ir apsdrīdāmi!! varbūt aeī nevis apstrīdāmi bet gan pārāk uzspī;ēti! nju tādi, ka ja tavas netīras kājas būs iemauktas čibiņās pa 2ls, riepiņa pāri biksēm un nolupis nags jau ir neglītuma un vēl sazin kāda pazīme-hmm, varbūt ir izskaidrojums: meitene rušinājās pa dārzu, atlauza nagu un sasmērēja savas bikses! mamma paludza fiksi izskriet, ko ta viņa, uzmauca kājās pirmās bikses, kas pagadījās, iemauca kājas čībelēs un aidā!..

 

karoč, ir savi pret un par! kopt sevi ir labi, bet darīt to pēc kkāda PERFECT standarta ir uzspīlēti!!!

2 0 atbildēt

Hah, komentāri labie. xD

Rakstam daļēji piekrītu, daļēji ne. Par tiem matiem .. jā, ir tādi cilvēki, kam neatkarīgi no tā, cik bieži tie mati tiek mazgāti, viņi neizskatās sevišķi labi. Protams, jo ilgāk nemazgā, jo sliktāk izskatās, tas ir fakts. Otrais punkts uzrunā. Pati atceros, kā mana vecāmamma reiz draudzenei caur puķēm teica, ka varētu tos svārkus vislaik uz leju nevilkt, ka nav īsti labi, uz ko viņa pateica, ka viņai pofig, kā grib, tā staigā. Nu, no vienas puses jau pareizi, bet no otras .. man liekas, svārks, pār kuru pāri karas riepa, nav nekāds dižais garderobes ieguvums. Piekrītu par to, ka lai vai kāds būtu cilvēks, resnāks vai tievāks, īsāks vai garāks, katram ir jāizvēlas tas, kas piestāv labāk. Nav jau jēgas no kaut kā, kas patīk, ja citi tevi redz kā putnu biedēkli. Tas jau ir tāpat kā ar kosmētiku - citai piestāv sarkanas lūpas, citai nē. Man arī vienmēr ir licies frīkaini nokrāsot zilus vai rozā matus, bet šo stereotipu lauzuši cilvēki, kas tiešām par sevi rūpējas, saskaņo tērpus un krāsas un viss izskatās lieliski. Bet nu, jā, kādreiz man arī bija vienalga, ko vilkt mugurā un arī teicu - man vienalga, man patīk - ko gribu, to velku. Tā kā .. katram sava daļa taisnības. :)

2 0 atbildēt

11. LABS

nelasīju apakškomentārus, iespējams, atkārtošos, bet arī ZEĶES un SANDALES kā salikums ir visai traki, lai neteiktu variāk. :-)

2 0 atbildēt

Čista, daudzkas atbilst dažiem draugiem no manas kompaškas. ZBIS ČOTKA emotion

2 0 atbildēt

Beidzot, BEIDZOT atradies kāds, kam arī besī UGGi. Kad es biju maza, mans vectēvs (R.I.P.) uz kūti gāja nu čist UGG zābakos, tikai viņam nebija tik izļurkāti. Sievietes kāja vispār ne pēc kā neizskatās tajos zābakos. It īpaši, ja kājas izmērs ir lielāks par 38., jo vizuāli tie zābaki kāju milzina. Visi tagad uzcepušies, brauc virsū raksta autorei. Ok, jūs visi izskatāties ļoti skaisti ar netīriem matiem, pārmālētām vai arī slimīgi bālām acīm izļurkātos UGG zābakos un lielu riepu ar vēderu. Cheers!

4 2 atbildēt

skatos dazu te riktīgi aizķēri aiz dzīvā emotionja jau jums vienalga ko citi domā, ko cepjaties?

2 0 atbildēt

Piekrītu par baltajām&pītajām gerkens&co tupelītēm ,kas daudziem puišiem kājās,bet citi punkti te ir  bīšķīt par strīpu!

1 0 atbildēt

Man tagad nošauties par ataugušajām matu saknēm? :D ... Labi, nelec jau diez ko acīs, bet tomēr, tuvākajos gados krāsot netaisos xD

1 0 atbildēt

A es gan izlasot so rakstu pasmeejos...neneemu visu tik nopietni. Labs raksts man patika,vismaz redz cik daudz cilveeku sarosijaas... eh tas man liek pasmaidiit emotionplussins no manisemotion

1 0 atbildēt

It kā visam piekrītu,bet tomēr liekas,ka par daudz tu gribi... Bet raksts labs. Tāpat +

1 0 atbildēt

manliekas tu bišķiņ pārspīlē.

1 0 atbildēt

1. Taukaini mati - Pf, manai draudzenei it īpaši vasarā jau pēc 4 stundām ir bik taukaini mati.. Viņai katru bez maz vai katru stundu jāmazgā mati ? :D

2. Man, piemēram, arī patīk bikses ar zemo jostasvietu. Un ko man tagad nenēsāt tikai tāpēc, ka man tur bik kaut kas atkarājas? pf.

3. Tā varētu būt arī kaut kāda slimība nevis nograuzti nagi .. Bet ja nav, tad lai jau grauž - viņu nagi nevis tavējie ;)

4. šo nekomentēšu, jo par šādu es Tev gatava būtu iesist. Priecājies, ka Tev nav līkas kājas.

5. netīras ok, bet NEPIESKAŅOTAS? _Nu un? :D Es dienā mēdzu pat pārģērbties 4 reizes - tad jau man sanāk, ka katru reizi jāpārģērbj arī krūštura lencītes vai viss krūšturis... pff. :D

6. Varbūt tieši tas cilvēks brauc no naktsmaiņas darba uz mājām. 

7. Katra personīgi cilvēka stils un mode. NEKASIES.

8. Varbūt kāds vēlas ataudzēt savu dabīgo matu krāsu ... 

9. Zem spalvām siltāk :D :D :D :D 

10. Baltskropstes - nu un? :D  Man, piemēram, ir ļoti gaišas skropstas. Bet es negribu ikdienā lietot kosmētiku. Ja Tu uzskati to par tik nepieciešamu, tad krāsojies pati mūžīgi mūžos, amen :D 

11. ok, beidzot, par šo es piekrītu... 

1 0 atbildēt

bet pa dažiem es nepiekrītu tu pati rakstīji ka respektē citu gaumi bet ko tad tu saki par uggs zābaciņiem un īsām kleitiņām ar iešļūcenēm nesaprotu vasarā takš kājām jaļauļ elpot man piemēram nrbūtu forši staigāt augspapēdenēs jau tā jau karstums velk pie zemes :) tpc padomā ko tu apsoli OK? ;)

1 0 atbildēt

 Ja tev nepatīk ka citi cilvēki izskatās tad neskaties uz viņiem un domā par sevi nevis par citiem!!!

1 0 atbildēt

SOCKS AND SANDALS

1 0 atbildēt

 

vienā no starptautiskajiem projektiem, kurā es piedalījos, bija zviedriete, kura atzina par labu esam dabiskumu un no sava ķermeņa neko nenoskuva. matus ar negrieza [tā teikt - skaisti, gari mati]. sākumā jau likās tā dīvaini, bet nu ar tā cilvēka lēmumu, parādīties sabiedrībā tā, ir japieņem. jo nu..visas pārējās normas tiek ievērotas -kārtīgs un tīrs apģērbs un pati ar nesmirdēja-kopa sevi.

 

es pieņemu cilvēku stilus, lai ģērbjas kā grib, bet svarīgākais visā tajā tomēr ir izvēlēties atbilstoša izmēra apģērbu.

un vispār -tā ir paša cilvēka problēma, vai viņš izvēlas maskēt vai izcelt savus defektus

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »