local-stats-pixel fb-conv-api

Stila grēki270

1271 203

Mīļās meitenes un puiši!

Nēesmu stilsists, bet amats saistīts ar apģērbu un stilu...Par cik, ik dienā pārvietojos vairāk ar sabiedrisko transportu, tad esmu atskatījusies visszilākos brīnumus.:) Reizēm liekās, ka cilvēks spogulī uz sevi neskatās nemaz vai nu ir to piemirsisemotion Visvairāk "iekrīt" meitenes, dēļ savas nezināšanas vai pārcenšanās, puiši mazāk...

Nerunāšu par nevienu, konkrētu stilu, jo respektēju gaumes, bet ir lietas, kas nav pieļaujamas! Varbūt arī jums ir kas tāds, kas liekās galīgi garām?! Pievienoju savu topu, kas griežās acīsemotion varat paturpināt, varbūt kāds aizdomāsies un emotion

1271 203 270 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 270

0/2000

oh.. Who are you, to judge the life I live?

 

Neviens nav ideāls, un kautvai kristiešu teiciens, bet.. 

   

''Lai pirmais met akmeni tas, kurš ir bez grēka!'' Padomā, varbūt kādreiz sapratīsi...

14 0 atbildēt

+, bet dažiem gan nepiekrītu. kāda vaina ugg zābakiem, protams ja tie nav tik tālu novelkāti un neeizskatās pec miskastes maisiem uz kājām. Ziemā ļoti ērti un silti. un tikai tādēļ, ka tev viņi nepat'\ik tas nav nekāds "stila grēks."

12 0 atbildēt

Jā! Milzīgs pluss! Vēl briesmīgi izskatās saburzīts apģērbs, nekopti, netīri nagi, īpaši kāju. emotion

18 8 atbildēt

Tagad uztaisi rakstu ar savām bildēm cik tu perfekta. Nu un ka līkas kājas? Es to nevaru mainīt. Es tā piedzimu. Tāpēc man jāstaigā nezin cik drēbju kārtās? Nu un man ir tauki uz vēdera, bet velku krekliņus kas pieguļas ādai. Man ir pie vienas vietas ko par mani domā. Es arī staigāju pa 2 Ls pirktās iešļūcenēs jo neuzskatu ka tās vajadzētu pirkt par 100 Ls. Man nav naudas lai speciāli nopirktu orģinālus Uggs zābakus. Tagad tādi laiki. Nu un ka viņi nav orģināli bet toties silti viņos staigāt. Dažreiz ir vasarā netīras pēdas bet tas nenozīmē ka nemazgājos. Vnk staigāju iešļūcenēs un kad ir dubļi vai peļķes paliek netīras kājas bet es mazgāju viņas.

Nu un Tu tagad uztaisi rakstu ar savām bildēm cik Tu perfkta esi. Ka tev saskaņotas krāsas ir krūšturim ar topiņu. Kādi nagi tev vai cik labi noskūtas kājas. Parādi savus orģinālos Uggus un savas dārgās iešļūcenes.

11 1 atbildēt

Stulbs raksts.Seko sev lidzi,ja tev to vajag.Citam nav jaizskatas ta ka tu to gribi.Aizbrauksi uz nabadzigajam valstim,ko tad tu teiksi?Tur sievietes varbut vispar neskujas un staiga puskailasemotion

10 1 atbildēt

Kājas es netaisos dzit nost! :D

9 0 atbildēt

Lielākajai daļai nepiekrītu, piemēram, par tiem ugg zābakiem- modes lieta - citiem patīk, citiem ne. Par līkajām kājām - tas var būt iedzimts - tāpēc meitenēm jācieš? Tevi uztrauc tas, ka viņas valkā drēbes tādas kādas viņām patīk? Nē, es nepiekrītu Tev.

-

9 0 atbildēt

jā daudz maz par visu tev piekrītu, izņemot par tām baltajām uzacīm, nu c'mooon man ir baltas uzacis, nu ne baltas, bet vnk tā dzgan maz, bet nu reāli ko tas maina, man tas neliekas īpaši, es nezinu pretīgi or smth, nākas vien sadzīvot, ja tev tādas ir, jo jā, var jau nokrāsot, bet cik tad bieži, visu laiku iet uz salonu un to darīt??!! drusku dīvaini. :)

9 0 atbildēt

5. kāda starpība cik bie;zi tu krāso, mošk tev ari reali atri aug. es piem;eram nokrāsoju 1x 4 mēnešos, jo tikai tad parādas kkas attaudzis, es tagad esmu pretīga tāpēc?

10. cilvēku izvēle krāsoties vai nē, pat ja ir gaišas skropstas... nav jāseko tāda veida uzstādījumiem, ka skropstām obligāti jābūt, piemēram, garām un tumšām! :)

9 1 atbildēt

Ja jau esi tāds speciālists, varbūt aizsūtīt tev manu bildi, lai vari novērtēt pēc kāda pediņa es izskatos?? xD

8 0 atbildēt

akd. uggs zābaki vasarā. Nu joptv. negribētu būt vienā telpā ar to meiteni,kura novelk tos zābakus vasar ā. Viena pazīstama teica,ka -20 grādos ar viņiem ir silti. Tad nu +25 varētu peļķe parādīties.

7 0 atbildēt

besī tādi kā tu !

6 0 atbildēt

Lady gaga par saviem modes grekiem vispar elle degs !

9 3 atbildēt

Kā vienmēr nekas nav labi.

6 0 atbildēt

Par pludmales čībiņām runajot, ne visi var atļauties sazin kādās stilīgas pludmales čības bez kuram pa visam noteikti var iztikt ,jo tik pat labi izskatās arī tās par 2ls emotion

5 0 atbildēt

Cilvēki var būt kādi viņi tik vēlās. Daudz laika pavadot mājās sevi nekopju (protams ieeju dušā, lai nesmirdētu), bėt kad jāiziet cilvēkos vai īpaši uz balli, tad gan sāku visu skūšanos un smaržošanos. Katram savs stils, bet normas protams jāievēro.

5 0 atbildēt

Biju gaidījusi, ka stila grēki būs nepareizu apģērba kombināciju, horizontālām līnijām apalītēm & stuff, bet šeit tikai higiēnas likumi, kurus katrs zina no bērnu kājas. Vai ievēro-tā ir cita lieta. Autore, taisnība tev ir, bet no medicīniskā viedokļa man liekas, ka Tev ir neiroze.Taupi nervus un nekad nestaigā pa Rīgas autoostu, jo tur ir riktīgi dimanti! ;)

5 0 atbildēt

Ak šie kompleksi, kompleksi, kompleksi... :) Kāpēc par saviem kompleksiem jāstāsta apkārt?

Man piemīt tikai nagu graušana un neredzu neko sliktu arī sandelēs ar zeķēm (man gan pašam nepatīk nedz sandeles, nedz šorti)... :) Ja kādam patīk, lai dara! Ne visiem ir jāizpatīk kāda cilvēka kompleksiem.

P.S. Legingi man vispār nešķiet pievelkoši, taisnas Tev kājas, vai nē... Tāpēc, manuprāt, līkkājainas droši var viņus valkāt (Līkas kājas uz augstpapēžu kurpēm (bez legingiem) pārsvarā izskatās labāk nekā taisnas kājas legingos)! Bet es taču par to nerakstu rakstus. :)

5 0 atbildēt

Man šķiet autorei jāiet par kkādu modes un higiēnas inspektori.

WTF??? Es gribētu redzēt kāda Tu izskaties :D

Ouuu.... 2x mēnesī krāso matus :D Kas tad Tev tur švamme ir uz galvas? :D:D

5 0 atbildēt

eh...galvenais jau lai slikti neož. manis pēc lai ģērbjas un staigā kā klauni apkārt :)

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »