local-stats-pixel fb-conv-api

Stila grēki270

1271 203

Mīļās meitenes un puiši!

Nēesmu stilsists, bet amats saistīts ar apģērbu un stilu...Par cik, ik dienā pārvietojos vairāk ar sabiedrisko transportu, tad esmu atskatījusies visszilākos brīnumus.:) Reizēm liekās, ka cilvēks spogulī uz sevi neskatās nemaz vai nu ir to piemirsisemotion Visvairāk "iekrīt" meitenes, dēļ savas nezināšanas vai pārcenšanās, puiši mazāk...

Nerunāšu par nevienu, konkrētu stilu, jo respektēju gaumes, bet ir lietas, kas nav pieļaujamas! Varbūt arī jums ir kas tāds, kas liekās galīgi garām?! Pievienoju savu topu, kas griežās acīsemotion varat paturpināt, varbūt kāds aizdomāsies un emotion

1271 203 270 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 270

0/2000

Neskūta vāverē arī ir baigi traki, varēji par to ar kautko pierakstīt.

1 0 atbildēt

+++ par rakstu. Nepiekritīšu tiem, kas tagad brēc par autora augstprātību utt., lielākā daļa no šeit minētajām lietām ir par personisko higiēnu. Un ja tā mūsdienās ir pucēšanās, tad nu jā... Arī man ir zināmas meitenes, kas labāk uzkrāsosies nekā to laiku veltīs tam, lai izmazgātu matus vai atbrīvotos no liekā apmatojuma. 

Runājot par zeķēm sandalēs (esmu redzējusi arī meitenes augstpapēžu kurpēs, kurās ir ievilktas spilgtas krāsas zeķes(ne t.s. kapzeķītes)) nekad īsti neesmu izpratusi vajadzību pēc tā. Zeķes ir domātas, lai tās vilktu slēgtos apavos!

Varu piemetināt arī fake nagu īpašnieces (tie plastmasas nagi pēc būtības lielākoties ir drausmīgi, 10x labāk izskatās pavisam vienkārši īsi nogriezti un sakopti nagi), kas viņus ataudzē līdz pusnagam. 

1 0 atbildēt

Piekrītu par baltajām&pītajām gerkens&co tupelītēm ,kas daudziem puišiem kājās,bet citi punkti te ir  bīšķīt par strīpu!

1 0 atbildēt

Man tagad nošauties par ataugušajām matu saknēm? :D ... Labi, nelec jau diez ko acīs, bet tomēr, tuvākajos gados krāsot netaisos xD

1 0 atbildēt

A es gan izlasot so rakstu pasmeejos...neneemu visu tik nopietni. Labs raksts man patika,vismaz redz cik daudz cilveeku sarosijaas... eh tas man liek pasmaidiit emotionplussins no manisemotion

1 0 atbildēt

It kā visam piekrītu,bet tomēr liekas,ka par daudz tu gribi... Bet raksts labs. Tāpat +

1 0 atbildēt

manliekas tu bišķiņ pārspīlē.

1 0 atbildēt

Mūsdienās jau tā ir, cilvēks var būt idiots, bet nedrīkst smirdēt. :) 

1 0 atbildēt

 

vienā no starptautiskajiem projektiem, kurā es piedalījos, bija zviedriete, kura atzina par labu esam dabiskumu un no sava ķermeņa neko nenoskuva. matus ar negrieza [tā teikt - skaisti, gari mati]. sākumā jau likās tā dīvaini, bet nu ar tā cilvēka lēmumu, parādīties sabiedrībā tā, ir japieņem. jo nu..visas pārējās normas tiek ievērotas -kārtīgs un tīrs apģērbs un pati ar nesmirdēja-kopa sevi.

 

es pieņemu cilvēku stilus, lai ģērbjas kā grib, bet svarīgākais visā tajā tomēr ir izvēlēties atbilstoša izmēra apģērbu.

un vispār -tā ir paša cilvēka problēma, vai viņš izvēlas maskēt vai izcelt savus defektus

1 0 atbildēt

SOCKS AND SANDALS

1 0 atbildēt

 Ja tev nepatīk ka citi cilvēki izskatās tad neskaties uz viņiem un domā par sevi nevis par citiem!!!

1 0 atbildēt

bet pa dažiem es nepiekrītu tu pati rakstīji ka respektē citu gaumi bet ko tad tu saki par uggs zābaciņiem un īsām kleitiņām ar iešļūcenēm nesaprotu vasarā takš kājām jaļauļ elpot man piemēram nrbūtu forši staigāt augspapēdenēs jau tā jau karstums velk pie zemes :) tpc padomā ko tu apsoli OK? ;)

1 0 atbildēt

1. Taukaini mati - Pf, manai draudzenei it īpaši vasarā jau pēc 4 stundām ir bik taukaini mati.. Viņai katru bez maz vai katru stundu jāmazgā mati ? :D

2. Man, piemēram, arī patīk bikses ar zemo jostasvietu. Un ko man tagad nenēsāt tikai tāpēc, ka man tur bik kaut kas atkarājas? pf.

3. Tā varētu būt arī kaut kāda slimība nevis nograuzti nagi .. Bet ja nav, tad lai jau grauž - viņu nagi nevis tavējie ;)

4. šo nekomentēšu, jo par šādu es Tev gatava būtu iesist. Priecājies, ka Tev nav līkas kājas.

5. netīras ok, bet NEPIESKAŅOTAS? _Nu un? :D Es dienā mēdzu pat pārģērbties 4 reizes - tad jau man sanāk, ka katru reizi jāpārģērbj arī krūštura lencītes vai viss krūšturis... pff. :D

6. Varbūt tieši tas cilvēks brauc no naktsmaiņas darba uz mājām. 

7. Katra personīgi cilvēka stils un mode. NEKASIES.

8. Varbūt kāds vēlas ataudzēt savu dabīgo matu krāsu ... 

9. Zem spalvām siltāk :D :D :D :D 

10. Baltskropstes - nu un? :D  Man, piemēram, ir ļoti gaišas skropstas. Bet es negribu ikdienā lietot kosmētiku. Ja Tu uzskati to par tik nepieciešamu, tad krāsojies pati mūžīgi mūžos, amen :D 

11. ok, beidzot, par šo es piekrītu... 

1 0 atbildēt

Piemēram, man arī nav perfekti taisnas kājas, tad nozīmē, ka man visu mūžu ir jāstaigā garajās biksēs un garajos svārkos? Citi arī nevar atļauties pirkt stilīgas drēbes, kas "itkā'' atbilst tavam augumam! Atauguša smatu saknes, man mati aug ļoti ātri, tas nozīmētu, ka man katru mēnesi būtu jāiet pie friziera, jo nav stilīgi, ja ir redzamas matu saknes! Tā kā vasarā esmu pieradusi staigāt ar basām kājām, tad man viņas līdz vakaram ir netīras (staigāt arr basām kājām ir veselīgi) Vai nu tu esi kaut ko sap'pējusies, vai nu iedomājies no sevis nezin ko, vai arī pati ''ļoti'' perfekta ;)

1 0 atbildēt

Par higiēnu un nagiem viennozīmīgi piekrītu, jo to cilvēki var ietekmēt arī tad ja naudiņas nav daudz,  katrs var sekot tam līdz.

BET,

Katram ir savs stils, un kamēr vien apģērbs ir tīrs un kārtīgs,

lai velk, kas pašam patīk UN ko var ATĻAUTIES.

Lietot, kosmētiku obligāti, stulbi it sevišķi mazām meitenēm (7-14), protams, ja pašas vēlas atbilstoši savam vecumam, lai jau, BET ne katrs atbalsta kosmētikas lietošanu (diskutējams) UN ne katrs var ATĻAUTIES (es, piemēram, vai nu nekrāsojos vispār, vai nopērku kvalitatīvu kosmētiku)

Skūt kājas obligāti, ļoti idividuāli, jo tas ir vai nu sāpīgs vai "katru, nolādēto, dienu" process, kuru ja esi sākusi, jāpilda.

Par rakstu +, tomēr ja vēlies saņemt vairāk + priekšdienās, centies būt nedaudz smalkjūtīgāka, just sayin emotion

 

1 0 atbildēt

Kas attiecas uz mazgāšanos. Viduslaikos nebija pieņemts mazgāties, jo netīrumi paši pēc pusgada nobira nost. Bet smaka, jā no smakas varēja aizsargāties gāžot virsū litriem smaržas.

1 0 atbildēt

Nepiekritīšu!!!

1.-kārt. Cilvēks ģērbjoties vispirms domā par apģērba ērtumu un tikai tad par to kā tas izskatās!!!

2.-kārt. Ne visi var nopirkt kosmētiku un modīgus apģērbus, arī matu krāsu varbūt tik bieži nevar atļauties!!!

3.-kārt. Zinu, ka daudzām meitenēm, tā pat kā man, no rītiem nav laika nodarboties ar kosmētikas uzklāšanu!!!

4.-kārt. Ir vēl arī citi apstākļi kuru dēļ cilvēks nevar izskatīties TĀ KĀ TIEŠI TU GRIBI!!!

5.-kārt. Es, piemēram, dzīvoju salīdzinoši mazā pilsētā un daļa ceļu ir smilšaini. Vai man tagad ik pēc soļa jāiet mazgāt kājas!!!

 

P.S. Es vismaz neblenžu uz citiem, jo es saprotu, ka gaume katram ir cita un man nospļauties kā kāds izskatās, ka tikai ievēro elementāru higiēnu!!!

1 0 atbildēt

Par matiem arī varu teikt tikai vienu kad ir dienas kad es tikai aizskrienu liidz veikalam un delj veikala jau nu es nepucesos ..nja sanak netiriem matiem aiziet ..bet nja debili ka tas citu cilveku acis mani padara par cuku ..

1 0 atbildēt

Man vēl nepatīk, ka uz roku nagiem nagulaka nolīdusi!

Vai nu lako regulāri, vai tad nelako nemaz!

Un visforšāk, ja džeki valkā vasarā baltas īszeķītes!

1 0 atbildēt

Man šim rakstam + likt negribas viena iemesla dēļ, visi tā saucamie stila grēki attiecas arī uz puišiem. Kāpēc visi apsmej meitenes, kurām kaut kas izspiežas vai ir ne tā, bet tai pat laikā puiši var slāt ar plikiem alus vēderiem, taukainiem matiem, nošļukušām biksēm utt.

 

Kāpēc tikai SIEVIETĒM jāizskatās ideāli?

Nākamreiz, kad dzirdēšu kādu puišu bariņu runājam par tikko garām pagājušo meiteni, nekaunēšos aizrādīt, lai viņi apskatās paši uz sevi...

1 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »