local-stats-pixel fb-conv-api

Skolas Pēdējais zvans!243

1025 26

Video liek aizdomāties... :(



1025 26 243 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 243

0/2000

tādi dauņi tādus maize aiz olām pakārt emotion

3 0 atbildēt

esu redzeeeejis sho filmu laba!

3 0 atbildēt

Labs video, ir par ko padomāt.. Biežāk gan ir tā, ka upuris vnk sabrūk - izdara pašnāvību. Bet nu anyway, visiem tiem varoņiem, kuri šādu praksi piekopj, kārtīgi apdomāt, kādas sekas tas var radīt. Ja ne pašiem, tad upurim. Tas ir vnk debīli, ka kaut kas tāds vispār notiek. No vienas puses tā ir traģēdija, no otras puses pat priecājos, ka tādi tiek atšauti vai smagi ievainoti. Mācība IR jasaņem..

3 1 atbildēt

kur šito filmu var dabūt ar eng subtitriem ?

2 0 atbildēt

Teikšu godīgi - man tādā situācijā nebūtu žēl to cilvēku, kuri tik zemiski rīkojas. Nopietni :D ! Palīdzētu vēl apšaut pāris tādus, ja būtu ! Tiesa ne līdz nāvei, bet tā smuki ceļus un plecos, lai kropls uz mūžu ir .... ok... bik pēc ķertā izklausījos.. :D .. labi. kroch, doma tāda - cilvēki, kas tik zemiski rīkojas pret citiem ir pelnījuši, ka ar viņiem izrēķinās.

2 0 atbildēt

Igauņu fila "Klass" http://intv.ru/view/?film_id=32767 ;

2 0 atbildēt

problema ir ta ka skolas vel aizvien ir pilnas ar tadiem idiotiem kas piekasas vajakiem, bet tad kad kadam nervi neiztur un vins viniem atriebjas, tad peksi pari daritaji ir kluvusi par upuriem un vini nepieka nav vainigi.

2 0 atbildēt

Noskatieties Bang /Bang youre dead.. uz patiesiem notikumiem balstita filma par culumbijas universitates apshaudi

2 0 atbildēt

Var jau paciest visu dzivi tadu bet kada bus tev ta dzive ?

2 0 atbildēt

atbildot uz pfff komentāru " kurais tad meitenei patik boksa maisi :D , vi... "

Cilvēks ar sparu dosies jaunajā dzīvē, vienmēr atceries no sākuma būsi atstumtais , nu kā vienmēr jauniņais un tādā garā, bet viss būs OK cik zināms tgd vairs nav tik traki, augstākajās klasēs vel ir ok tevi tā neiztumj.

Vēlu tev veiksmi jaunajā skolā polsētā tt :)  

2 0 atbildēt

izskatās nice filma ;Di

3 1 atbildēt

Jā, Igauņu filma "Klase". morāle ir gan.

2 0 atbildēt

Liek aizdomāties...

Es, piemēram, esmu centies nevienu neizskart un dazkārt iejaucos, kad kādu citu aizskar - man skola neasociējas ar vardarbību. tas varbūt tāpēc, ka esmu no "laukiem". Bet zinu, ka citur cilvēki ir šausmīgi cietsirdīgi

2 0 atbildēt

Man ar bija diezgan daudz pamuļķu pamatskolā, bet ar laiku iemācijos aizsargāties. Tagad vidusskolā bija tikai viens tāds pamuļķis, ar to uzreiz gandrīz sakāvos, bet izrādijās, ka viņs bija nereālais mīzala. Bet ir viena tāda problēma, ka mazajās klasēs ir viens kurš palika uz otru gadu un viņa jaunā klase viņu nereāli apceļ. Sit, apsaukā, apsmej, nelaiž klasē, draud utt. Es tagad domāju vai ir vērts tos pajoļus sasist. Vai vismaz tieši tajā brīdi, kad apceļ tad kārtīgi tā pa muti uzšaut. Drošvien man vairāk problēmas būs no skolotājiem nekā jēga no tā, ka palīdzēju tam. Bet nu viņš pats nav nemaz tik nevainīgs. Uz skolu neiet, nemācās, tusējās ar kaut kādiem bomžiem un čigāniem.

2 0 atbildēt

ļoti laba filma. ja nekļūdos, tad tā ir Igauņu.

2 0 atbildēt

Noskatījos un domāju, kur tik nežēlīgi cilvēki rodas (un runa nav par tiem diviem puišiem), 

2 0 atbildēt

klass. sasodīti laba un smaga filma, iesaku

2 0 atbildēt

Njā, es arī biju tas vārgulis istenībā na pārāk vājš bet man bija bail sist pretīm. Es pacietu visu ko ar mani darīja sita, apcēla, apsaukāja utt. Bet šeit es pilnīgi piekrītu pfff (lasīju tavu komentāru ).  Viņš teica: " saku iet 8 klase un tad jau nopirku hanteles tapat pa maju pacilaju , velak uz sporta zali aizgaju saku kacaties un tad jau nejau man speks bija bet gan tas ka es nebaidijos es jutos dros par sevi ,, taka un no ta laika ari mani vairs neaiztiek es pat neesu vel kavies ar to kas man KJIP SITA , bet vins zin ka es trenejos un vins baidas , taka visiem iesaku kam ta ir saciet treneties" .

šeit pilnīgi viņam pilnīgi piekrītu es ari saku iet 7. klasē mani drusčiņ pagrūstīja bet pa vasaru no 7 uz 8 klasi es izaugu, uzaudzēju muskuļus ( trenējos mājā un strādāju laukos smagus darbus ) 8 klasē mani neapcēla pat respektēja jo redzēja ka neesmu ar pliku roku ņemams. Pienāca mana pirmā sporta ieskaie ( pievilkšanās ) es pievilkos 15 reizes parējie tie ( ļauni apcēlāji ) nevarēja pat 10 un redzēja ka mani nevares ta apcelt!

7. klasē man bija klasē tāds puisis Rolands vins nebija tas krutais vai apcēlājs bet vins no malas apsaukāja mani un vienreiz mans pacietības mērs bija pilns es aigāju no skolas atrak ka vins un gaidiju pie viņa korpusa. Kad sagaidīju tad iesitu 2 reizes riktigi pa seju un 1 reiz pa vina skrituldeli sasitu roku bet no ta laika man vins nekasas klāt tagad esam gandriz draugi.

Iesaku : pacietiet nesaujiet klases biedrus kad ir īstais laiks kacājieties un iebiedējiet vinus huligānus un ja vajag esat gatavi kauties bet vini sapratis ka nevajag ar tevi pīties ja ari zaudesi

2 0 atbildēt

Igauņu filma starpcitu :)

Diezgan interesanta :)

2 0 atbildēt

Filmas nosaukums - The Class

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »