local-stats-pixel fb-conv-api

Skolas Pēdējais zvans!243

1025 26

Video liek aizdomāties... :(



1025 26 243 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 243

0/2000

Pareizi arī ir ka mees esam ļaunākās būtnes visumā, iespējāms tikai tāpeec citplanētu iedzīvotāji redzot šo arī negrib kontaktēties tikai mūsu ļaunuma dēļ un ja pa tēmu tad šitie visi notikumi ir tikai dēļ klases huligāniem kuri dzīvē dara to pašhu un tapēc mums pret vinjiem ir jaizturas ar necienju ne jau aizskarot bet neatbalstot vinju darbiibas taa uz pasaules tadi pazudiis jo pie taa visa esam vainiigi tikai mees un Pasakat ka taa NAW varu sadereet ka vairums smejas kad kadan izdara kaut ko sliktu, Es šo nesaku tadeelj ka pats esmu nuugis bet tapeec lai mums pavērtos jaunas iespējas Aizdomajieties kaa buutu ja nebuutu!!!

0 0 atbildēt

Var saprast vinus =/ Ir tadu daudz kretinu skola drosminieki kasas citiem(vajakiem0 virsu + bara pec tam kad atmaksa klāt sejiņās emotion

0 0 atbildēt

1: Jam es agrāk biju tāds pats pimpis kā tie barā - arī staigājām bariņa vai pa vienam pa skolu sitām visādus. Tāpat vien, jo nebija ko darīt. 2: Tad pienāca laiks kad viens no tiem kuru sitām pienāca man klāt sāka runāt ar mani kāpēc es tā darot? kāda sajūta barā mani piekaut ? kruts, varens jūties? 3: Tad man pienāca apgaismība - man maziņš brālis mājās - domāju kā būtu ja viņu tā abižotu kā es citus. Kopš tā laika palīdzu un aizstāvu tādus kas paši to nevar, bet to daru ja tik barā kādu aiztiek ja       1 vs 1 tad lai pats tiek galā ne jau visu mūzu kads palīdzēs.

0 0 atbildēt

Tā viņš ir.

0 0 atbildēt

 

Kaut kad baagi, baigi sen skatījos šo filmu - nju noraudājos jau pamatīgi...

Un tomēr - es nez' kāpēc pie sevis domās tos puišus attaisnoju un saprotu, kāpēc viņi  visus na*uj apšāva!

Iesaku noskatīties visu filmu! 

Paldies Dievam, ka man nekad tā nav bijis.

0 0 atbildēt

Tagad momentāli uzlika lādēties filmu. Biju redzējusi līdzīgu, bet šis video aizķēra (pieliku pie favorītiem).

Un nojaušu, ka būšu nopinkšķējusies.

Vai tiešām jebkāda cilvēcība zudusi? Vājprāts, kas notiek.

Un šāvējus attaisnoju. Ta ir elle, kam tādi jaunieši iziet. Kā zeme nes tos kropļus, kam ir bauda otru sāpināt? Tiešām pelnījuši nāvi, ji viņi nedzīvo savu, bet gan upuru dzīvi. Domā kā otru sāpināt, aizskart...

Ceru, ka kāds no letiņu šā tipa pamuļķiem aizdomāsies. Ja nē, nebrīnīšos, ka lodi pierē ubļūdaks dabūs. Ir tādi, kas sagr* un dzīvo tālāk, bet nav ilgi jāgaida, līdz kāds neizturēs un pāridarītajam pautus atšaus, piepildīs ar svinu un uzspļaus.

Tā kā, padomājiet. Nemaz nešaubos, ka Latvijā šāda traģēdija būs. Netrūkst mums šitādi atsaldetie, kas otram pat draudziņu bučot liek...

0 0 atbildēt

.. es domāju ka daudzi teiks- ierocis, un apšaušana nav atrisinājums, šitādas frāzes ir dzirdētas dažādos šovos par ģimeni utt., taču tās dusmas, kas pārņem cilvēku, kas tiek šādi apsmiets, noved vai nu pie pašnāvības, vai pie tā ka roka sniedzas pēc šaujamā, un cilvēkam ir uz visu po*uj, vnk ir nepieciešama atriebība. Ja tevi fiziski un citādi apceļ, tur tiesāšanās utt- tas ir bezjēdzīgi, arī kautiņi ir bezjēdzīgi, ja vien tu to, kas tevi apcēla ''iesēdināsi" ratiņkrēslā uz mūžu, tas liks viņam šo to saprast, taču jau būs par vēlu.. nedomājiet ka esmu slims vai ar nosliecēm vnk video tiešām ir realitāte un tas liek par šo to aizdomāties...

0 0 atbildēt

Ja man ir klasē ir viens viens tāds "krutais" bijām draugi kopš bērnu dārza, tad pirms 2 gadiem likvidēja mana ciema skolu un visi mani "vietējie" draugi atnāca uz manu skolu. Šis uzreiz gribēdams kruts būt, iesita man pa "stīvo" pagrūstīja, es zināju ka viņš ir par mani spēcīgāks, bet dirsties neļāvu, arī viss noveda līdz kautiņam, un tā arī mūsu draudzība beidzās.

0 0 atbildēt

Man skola sen aiz muguras,bet fakts ka apcelšanas bija,ne tik traki kā reizēm tas notiek tagad,bet bija!! Slikti ka ir cilvēki kas domā kad ir pārāki par citiem!!!!

0 0 atbildēt

Viņiem ir arī seriāls. Laikam "Dzīve pēc tā" vai kautkā tā saucās (Itkā par to izdzīvojušo)

0 0 atbildēt

Esu redzējis šito filmu, baigi liek aizdomāties-spēcīga filma

Noteikti iesaku noskatīties!

0 0 atbildēt

Labāk būt piedzērušam nekā stulbam. Piedzēris vismaz izgulēsies, bet stulbs nekad.

 

From:My dad.

0 0 atbildēt

kā filma saucas.?

0 0 atbildēt

Normāli jaunieši šādā vecumā otru nenospārda, tā tiešām notiek tikai filmās. Vismaz manā pusē ap šo vecumu cilvēks vairāk vai mazāk domā normāli.

0 0 atbildēt

Tādu likteni kāds viņiem diviem skolā bija manuprāt vnk elle un tādu neviens nevēlētos .

0 0 atbildēt

Video ir labs. Ta arī tiem pediņiem vajag. Kā šo filmu sauc?  

0 0 atbildēt

Es droši vien tik ilgi kā viņi nebūtu izturējis un uzreiz visus apšāvis. Bet laikam jau arī tāpēc mani tik ātri nelaida no slimnīcas ārā. Katrā ziņā es esmu izjutis kā ir, kad tevi pazemo bez iemesla. Vai kāds varētu pateikt kā tieši saucās filma? Pēdējais Zvans?

0 0 atbildēt

Šis tiešām ir labs gabals!!!emotion

0 0 atbildēt

Nu tie ir Krievi. 

1 1 atbildēt

sita ir igauņu filma un man liekas ka sauc ''klase'' . filmas beigas vien no zeniem uztaisa psanavibu .

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »