local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko Tu maksā?117

1015 15

Šīs ir uzcenotākās preces, ar kurām lielākā daļa no mums ir saskārušies. Šie absurdie uzcenojumi dažreiz pat spēj pārsniegt 5000% no to patiesās vērtības. Kā saka - nav nepārdodamu preču - ir tikai nemākulīgi pārdevēji. Raksta morāle - ir vērts zināt par ko Tu maksā! Ņemot vērā visas kopējās ražošanas izmaksas, tehnoloģijas un darbaspēku, šis industrijas tomēr pelna krietni par daudz.

1015 15 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

njā, bildes labas, it sevišķi 9. bilde, brilles es tik izlasot tekstu ievēroju!! emotion

1 0 atbildēt

+++++

0 0 atbildēt

8. punkts ir visīstākās muļķības. Saloni bieži vien uzliek 100% uzcenojumu un, tad cilvēki brīnās kāpēc ir tik dārgi. Juvelieri nenosaka dārgmetāli cenu, bet ir spiesti ar to samierināties un juvelieris pats saņem salīdzinoši mazu daļu no pārdotās rotas vētības. Juvelieru darbs Latvijā vispār ir ļoti zemu apmaksāts, un pietam ir jaiegulda šausmīgi daudz nauda, lai varētu sākt k-ko darīt.

0 0 atbildēt

atbildot uz gelvis komentāru " Mēs maksājam par savu slinkumu ,neviens nejie... " protams, bet tāpēc jau nevajag uzbliezt tik neadekvātu summu par preci. es būtu gatavs lasīt ne tikai dubļus, lai tikai gūtu par to visu 100 un vairāk % peļņu

0 0 atbildēt

Tu zini kur tiek paarmaksaats 5000% reizes vairaak par hk pukiku kura pašizmaksa viens mais maksā kādi san, bet paardot par 300Ls ! 

0 0 atbildēt

Bija ko palasīt +

0 0 atbildēt

Medikamenti musdienaas vnk jau rada atkaribu... Un par brendiem runajot - apgjerbu var nopirkt leetu, bet apaviem (uzskatu es) jabut kvalitativiem, jo man, piemeram, Vans apavi kalpo krietni ilgak par tirgus marku...

0 0 atbildēt

par drēbēm esmu gatavs piekrist, gan jau var atrast līdzvērtīgas kvalitātes drēbes kā gucci un armani, bet daudzreiz lētākaš.

0 0 atbildēt

par apģērbu runājot... NEIET RUNA PAR TIRGUS PRECĒM, BET GAN PAR BRENDIEM, KAS NAV TIK PLAŠI PAZĪSTAMI UN MAKSĀ LĒTĀK!!!! tik grūti aptvert to, kas rakstīts aprakstā??? priekš īpaši attapīgajiem, kā piemēru minēšu Nike un Lonsdale. Abiem laba kvalitāte, bet Lonsdale ir ievērojami lētāks par Nike.

0 0 atbildēt

atbildot uz Zhakijs komentāru " laikam jau mans personigias viedoklis, bet es... " nu vot, beidzot kaut cik pieleca. šoreiz pamēģini Lonsdale vietā ielikt kādu citu mazāk pazīstamu brendu, kurš tev šķiet gaumīgāks. Tādu ir daudz.

0 0 atbildēt

šķiet, ka nepērko neko no minētā emotion par mēbelēm gan nepiekritīšu, pamēģiniet par 100 ls uztaisīt mīksto dīvānu piem..

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

aj, aj, aj. un es pērku converse kedas ar tādu uzcenojumu. bet nu tas ir to vērts, jo brendu apavi ir patiešām izturīgāki nekā parastie. emotion

2 3 atbildēt

par to ūdeni ir bullshit. pudelēs ir dzeramais, jeb galda ūdens un minerāl ūdens. tur ir liela atšķirība. minerālūden vienmēr būs garšīgāks un veselīgāks nekā dzeramais jeb galda ūdens.

0 1 atbildēt

emotion

1 2 atbildēt

Labs raksts, bet dubļi nav māli... Dubļi ir slapja zeme,smiltis, bet māli veidojās Ledus laikmetā, tad, kad bija Lielais šļūdonis un tas saskaloja mazas daļiņas vienkopus... Māli ir daudz vērtīgāki par dubļiem, un retāki arī.

3 4 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »