local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko Tu maksā?117

1015 15

Šīs ir uzcenotākās preces, ar kurām lielākā daļa no mums ir saskārušies. Šie absurdie uzcenojumi dažreiz pat spēj pārsniegt 5000% no to patiesās vērtības. Kā saka - nav nepārdodamu preču - ir tikai nemākulīgi pārdevēji. Raksta morāle - ir vērts zināt par ko Tu maksā! Ņemot vērā visas kopējās ražošanas izmaksas, tehnoloģijas un darbaspēku, šis industrijas tomēr pelna krietni par daudz.

1015 15 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Aizdomīgi sakarīgi. Varu piebilst telefonu aksesuāri, milzīgs uzcenojums.

3 0 atbildēt

reklāmai ir spēks. un lielāko daļu no visām naudiņām firmas izdod tieši reklāmām...eh, un tā mūs te krāpj :D bet būtībā - rakstā ir tikai par to, ka izejmateriāli un vielas ir lētas, bet par darbaspēku jau arī jāmaxā, tā ka nav jau tik traki :)

3 0 atbildēt

es teiktu ka kosmētikai cenu neuzskrūvē viens iepakojums - jo dārgākā ir viskvalitatīvākā. un pietam - nejau tikai par tiem māliem un dzīvnieku taukiem mēs maksājam, bet par kosmētikas recepti un tas nav, tik vienkārši - paņemt dubļus un uzsmērēt uz sejas! ja viņī tā darītu - vai tad atšķirtos no lētajiem fabrikātiem?

3 0 atbildēt

Nu ko, skaidrs kādu biznesu turpmāk uzsākt...

3 0 atbildēt

Paldies, labs raksts!

3 0 atbildēt

atkal tu nepareizi saprati... Nike salīdzināt ar Armani ir tas pats, kas motorlaivu salīdzināt ar gludekli. Šie abi brendi ir katrs no savas sērijas - paredzēti 2 dažādām mērķauditorijām.  Tādu nav daudz, kas regulāri pirktu sev treniņtērpus pa simtiem latu, salīdzinājumā ar klasiskā stila apģērbiem. protams, ja rastos pietiekošs pieprasījums pēc tādiem sportatērpiem, parādītos jauns, prestižš brends, kas nodarbotos ar dārgu un "ekskluzīvu" treniņtērpu pārdošanu, ne ar ko diži neatšķiroties no Nike u.t.t. Šajā sfērā ieguldītie miljoni atmaksājas tūkstoškārtīgi. Par tiem specializētajiem veikaliem runājot - viņi neatrodas uz katra stūra, tāpēc šo veikalu uzturēšana ienākumus būtiski neietekmē (tas varbūt tikai tādās trešās attistības valstīs, kā mūsējā, kur ir zema pirktspēja). Īstenībā ir izdevīgi izveidot vienu kārtīgu veikalu uz noteiktu reģionu, nekā vairākus mazus uz katra stūra, jo tad zustu visa šī uzspēlētā atmosfēra, kas rodas iegriežoties šajā lielajā un vienīgajā veikalā, kā arī uzņēmumam būtu lielāki izdevumi par preču transportēšanu, veikalu uzturēšanu utt. Arī Armani preces var atrast veikalos, kuros ir vēl 831235 citas preces. Starp citu tev pašam nešķiet, ka ja piemēram Armani nomestu savas lielās cenas vismaz uz pusi zemāk, brends zaudētu savu prestižu, tikai tāpēc, ka tas ir palicis lēts? 

3 0 atbildēt

Ļoti labs raksts :) +

2 0 atbildēt

He . uudens pudeles man izraisa viss lielaako aizskustinaajumu ,redzot lielveikalaa piekrautus ratinus ar 8 pudelem Mangalu vai sazin ko .

 

p.s un uudeni ar nemu no majaam ,ejot uz juuru :)

Vides faktos bija tieis pa so , LV razoto uudeni , tur zakumuiza vai nu ko mums te razo ,nem no turienes kur riigaij piegaada uudeni , protams kameer uudens pa cauruleem aiziet tad vins paliek bisk neveseliigaks ,neka tur pastarizeets ,bet viens un tas pats ir :) par cik manaa pilseeta ir ideaala uudens kvalitaate ,nekad uz majaam nenesu uudens pudles ,atskiriiba no maniem draugiem ;)

2 0 atbildēt

ja kas medikamentu bizness nav īpaši labvēlīgs jo tur nevis ražošanā, bet gan izpētē aiziet milzīgas naudasun pietam izpēte iet daudzus daudzus gadus, jo vēl vajag vairāku gadu garumā šo medikamentu pārbaudīt uz cilvēkiem un tikai tad var sākt pārdot

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " bet mēs esam pietiekami stulbi, lai to visu p... " kas tur stulbs ??

vari jau pats sev ierīkot dārzu un adīt mājas džemperi :D

visas šīs lietas ir neatņemamas un kāpēc ražotājiem likt zemākas cenas , ja būs pietiekami liels pieprasījums. šeit jau jūs esat aprēķinājuši tikai izejvielas . rēķini klāt vēl transportu , reklāmas, darbinieku algu , elektrību, ūdeni utt

2 0 atbildēt

uzcenojums parsvara tikai bezjedzigam precem, bez ka cilveks var dzivot..

2 0 atbildēt

Par čipsiem un minerālūdeni nepiekrītu.. Tomēr tam visam aiz muguras ir arī cilvēki, kas to visu pārvadā, kontrolē iekārtas un apsargā ražotnes.

3 1 atbildēt

nu ja nu, tas viss tādēļ ka daži viltnieki māk manipulēt ar cilvēkiem. Gluži vienkārši ir jāmāk domāt patstāvīgi, un spēt atšķirt ko mums patiešām vajag, un ko nevajag.

2 0 atbildēt

A ko tad citu dariit? Mees tak nevaram vispaar bez zaaleem, padomaajiet par vecmaamuljaam!

Bet ja jau iedarbojas, tad vinjiem tak nav vajadziibas paartraukt dariit ko taadu! Taads kaa magjiskais aplis sanaak!

2 0 atbildēt

raksts ir ļoti labs! emotion  bet tomēr cilvēki to pēr un lieto, jo pār visu ir nauda un laiks!

2 0 atbildēt

atbildot uz %C5%A1mir komentāru " spocenite, luudzu, faktus studijaa, lai varam... " Ej atrdodi smadzenes un meklē pati, visi to zin

2 0 atbildēt

ASV medicīna ir ļoti dārga... Gan paši ārsti, gan medikamenti ir zelta vērtē....

2 0 atbildēt

hm...... emotion

2 0 atbildēt

+++++++++++++++++++++++

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »