local-stats-pixel fb-conv-api

Kā iegūt foršu presi?175

1052 14

Abdomniālā muskulatūra, jeb prese, jeb, kā to vēl sauc, sešpaka ir tas par ko sapņo daudzi svaru zāles apmeklētāji, kā arī daudz, daudzi citi. Kā to iegūt?

1052 14 175 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 175

0/2000

Nepiekrītu 5.   vilkmes nav tas labākais... cik daudz powerlifteri ar viņām ir sačakarējuši muguru.... un nav galvenais paņemt kādu varu, kā raksta autors, bet izpildīt kārtīgi...

0 0 atbildēt

nu nezz es presi trenēju jau 4 mēnešus trenēju un no nekā dabūju 6 pačkas un par uzturu diezko neaizdomājos

0 0 atbildēt

"ja kāds domā, ka viņš trenēs presi un paralēli metīs nost taukus, tad apbēdināšu – to vienlaicīgi nav iespējams izdarīt (fizioloģija)"

Paskaidro sīkāk, lūdzu! Pirmā dzirdēšana, ka muskuļu audzēšana ar tauku dedzināšanu ir vienlaicīgi neizdarāmas lietas...

0 0 atbildēt

Super raxts, šo varešu dot tiem kam atkal nebus sakdriba par ko un kā :d

ABS are made in kitchen, not in the gym.

0 0 atbildēt

man tāds jautājums : es presi trenēju 1-2 reizes nedēļā , mans BF% ir 8 , kā arī es veicu dažādus vingrinājumus gan mugurai gan sāniem . kāpēc man prese kļūst stiprāka , bet kubiku lielums nepalielinās ?  

PS ; cenšos nelietot uztura bagatinātājus , bet ēdu sabalasētu pārtiku un īpaši pievēršu uzmanību , lai uzturā būtū daudz olbaltumvielu

0 0 atbildēt

Rulonu presēm arī nav nekāda vaina ! emotion

0 0 atbildēt

Bet nu vispār visu cieņu.

Also, varētu uztaisīt rakstu par pareizu vingrinājumu izpildes tehniku, jo tas kas redzams zālē ir briesmu lietas.  Pašam bija doma, bet slinkums taisīt rakstu un meklēt bildītes :D

0 0 atbildēt
Ha!man jau no 8 gadu vecuma ir labi redzama prese,un joprojām ir.:D
0 1 atbildēt

Pa 3 menesiem nesasniegsiet gaidiito rezultaatu?.. lohs esi? ja pareiz trennejas un kaa veel var sasniegt.

1 2 atbildēt

Manuprāt visslabāk presi var uzkačāt peldēšanā un netikai presi.Nogāju 2 gadus lkm peldēšanā un man varētu teikt bija 4 paka nu gandrīz jau labi redzama 6paka.Padomājiet tu peldēšanā trēnē pilnībā visu kājas,rokas,vēder muskuļus un par pareizu ēšanu vari vnk aizmirst jo ja tu peldi vismaz 3 reizes nedēļā pa 45 minūtēm  tev ir jāapēdd apmēram tik daudz kalorijas(Nepateikšu cik tieši) ka tu mierīgi varētu ēst katru dienu maķītī.

0 1 atbildēt

Runājot par veselīhu ēšanu nevajag arī baigi mocīties ar kaloriju skaitīšanu, vienkārši vajag pārstāt bezjēga rīt atros ēdienus čipsus, visus snikerus, picas makdonals un hesburgera sūdus un rezūltāts jau būs manams pēc kāda laika!  Varu galvot!

1 2 atbildēt

da lab, man bij 15% body fat un bij norm prese, un par skiibajiem preses muskuliem - kaa mums universitaatee pasniedzeeja staastiija - vaina tam ir muskulu asimetrija un muguraula izliekums ko arii var korigeet.

0 1 atbildēt

Man virtuve netraucē staigāt ar smuku vēderu emotion

0 2 atbildēt

nevaig aizdomāties par ēšanu, eju hokejā 7 gadus, neko neievēroju ēdu visu ko gribu utt,

prese normāla, katru reizi ,kad eju uz zāli uztaisu 3 preses vingrinājumus.

2 4 atbildēt

A kā var nodzīt taukus, ja visulaiku jāēd lai būtu spēks citiem muskuļiem? 

1 5 atbildēt

Lai presi normālu (kā man) 8pack dabūtu jātaisa katru trenina dienu 15-20min 30x. Vislabāk ja katru dienu presei taisa konkrētu reģionu, piem. vienu deinu apaksdalu, nakoso augsdalu , nakoso sanu utt. Vienīgā diena, kad uzskatu presi nevajagf trenēt ir muguras dienā, jo tad tāpatās presīte tiek hitota.

0 6 atbildēt

 

chicken legs sindroms saucamais

0 6 atbildēt
« 1  2  3  4 »