local-stats-pixel fb-conv-api

Kā iegūt foršu presi?175

1052 14

Abdomniālā muskulatūra, jeb prese, jeb, kā to vēl sauc, sešpaka ir tas par ko sapņo daudzi svaru zāles apmeklētāji, kā arī daudz, daudzi citi. Kā to iegūt?

1052 14 175 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 175

0/2000

Nu arī tiecos uz to, 3 mēnešs katru dienu pa 100 reizēm taisīju pēc 1 mēneša liku 12kg hanteli pie kakla, lai grūtāk būtu taisīt. Ar katru nākamo dienu liku 5 reizes klāt, kad gāja 2. mēnesis :) Protams man nebija tur nez kāda prese, kad pagāja uz priekšu riktīgi, bet gan izturīga un tpt saredzama :) man varēja pa viņu sist tpt neko nejutu :D

0 0 atbildēt

man ir isaks variants nevis ko tu uzraksti - nesedet pie datora un ej paskriet un pakachajies vakara :D

0 0 atbildēt

A man pietiek izprintēt un ar skoču pielīmēt.

1 1 atbildēt

 

Nav vēnu - ir tauki. Viss ir vienkārši. ;)

0 0 atbildēt

piemēram, mans draugs taisīja 250 preses dienā + skreišana, sešpaka uzauga par 2 mēnešiem un tagad var neko nedarīt ut tāpat turās jau padsmit gadus

0 0 atbildēt

Rulonu presēm arī nav nekāda vaina ! emotion

0 0 atbildēt

man tāds jautājums : es presi trenēju 1-2 reizes nedēļā , mans BF% ir 8 , kā arī es veicu dažādus vingrinājumus gan mugurai gan sāniem . kāpēc man prese kļūst stiprāka , bet kubiku lielums nepalielinās ?  

PS ; cenšos nelietot uztura bagatinātājus , bet ēdu sabalasētu pārtiku un īpaši pievēršu uzmanību , lai uzturā būtū daudz olbaltumvielu

0 0 atbildēt

Super raxts, šo varešu dot tiem kam atkal nebus sakdriba par ko un kā :d

ABS are made in kitchen, not in the gym.

0 0 atbildēt

"ja kāds domā, ka viņš trenēs presi un paralēli metīs nost taukus, tad apbēdināšu – to vienlaicīgi nav iespējams izdarīt (fizioloģija)"

Paskaidro sīkāk, lūdzu! Pirmā dzirdēšana, ka muskuļu audzēšana ar tauku dedzināšanu ir vienlaicīgi neizdarāmas lietas...

0 0 atbildēt

nu nezz es presi trenēju jau 4 mēnešus trenēju un no nekā dabūju 6 pačkas un par uzturu diezko neaizdomājos

0 0 atbildēt

Vispār jau jāskaita arī carbs, obv, fats, protams, tas ir common knowledge, bet tādiem svētdienas lifteriem, kuri reizēm izdomā zāles vietā aiziet uz hesburgeru, domāju ka tādiem nav ne gribasspēka, ne varēšanas, lai sasniegtu ko ievērības cienīgu.

0 0 atbildēt

 

Lieta tāda, ka ne visi tievie ir liesi, tb nereti viņiem ir samērā daudz tauku (procentuāli - ne mazāk kā kādam daudz lielākam indivīdam).

Par to vai slikti vai labi - ja tas notiek uz kaltēšanās (zemādas tauku % samazināšanas) rēķina, tad nav nekas traks, ja tas notiek tāpat, tad gan ir jāiet pie ārsta (tā jau ir slimība).

0 0 atbildēt

Bet nu vispār visu cieņu.

Also, varētu uztaisīt rakstu par pareizu vingrinājumu izpildes tehniku, jo tas kas redzams zālē ir briesmu lietas.  Pašam bija doma, bet slinkums taisīt rakstu un meklēt bildītes :D

0 0 atbildēt
 

 

 

Ja tevi tas spēj mierināt, vari tā domāt. ;)

Nē, tomēr, precizēšu - "Spiežas" ir domāts, ka vēnas redz izspiedušās? Un uz kājām ir tauki?

0 0 atbildēt

bet vai vajag, tāds ir jautājums! emotion

0 0 atbildēt

1. Par to, ka presi var trenēt 1x nedēļā ir pilnīgas muļķības - prese muskulatūra atjaunas ļoti ātri ( 1-2 dienas, tāpat kā rokas.), kur salīdzinot ar kājām 4-6 dienas.

2. Muskuļu audzēšana un tauki dzīšana nost nav pieejams ( fizioloģija)  - lūdzu, izskaidro, es, it kā, visu izmācījos -  nekas tāds minēts nebija. Cilvēki tāpat audzē muskulatūru un taisa cardio reizē, šis būs aplami un nepiekritīšu Tev, bet raksts ir labs kopumā.

Jā, un preses ''dročītāji'' - trenējiet kārtīgi muguru - prese augs pati par sevi.

0 0 atbildēt

Kā var trenēt presei sānu muskuļus?(piemēri?varbūt var iemest kādu linku)esmu ļoti tievs, trenēju presi, bet kubiki knapi redzami, ieteikumi?

0 0 atbildēt

Es svaru zāli apmeklēju lai uzstāditi presonīgos rekordus nevis kačātu presi :D

0 0 atbildēt

Man prese pa 3 mēnešiem no mana pašreizējā bulkinga sāk pazust :D Bet nu ziemā tā pat presi nevajag, nāks vasara, ja nebūs besis, sākšu cuting.

0 0 atbildēt

Vienkārši jābeidz ēst pankūkas ar zapti katru dienu

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »