local-stats-pixel fb-conv-api

Noziegums un sods160

706 5

Mierīgajā spoki.lv dzīves ritumā atkal ir izcēlušies divi klauni, kuri ideāli piestāvētu "Viens pats mājās" slikto varoņu tēliem, tāpēc nesodiet viņus bargi, lai uzjautrina mūs. Bildes ir ņemtas no viņu profiliem, tādēļ atļauja publicēšanai nebija jāprasa, viņi paši to atļāva, izliekot savas bildes spokos. so, par ko cepjamies? Es pat nezinu, ar kuru lai  sāk...

Rockhopper  - kas to būtu domājis, ka šis romantiskais pingvīnu vīriņš, kurš ar visu savu sirdi un dvēseli mīlēja šos mazos melnbaltos putnus un veltīja visu savu dzīvi pingvīnu populācijas popularizēšanai, būs tik nekrietns, ka izveidos 60 jaunus profilus. Viņam tas bija nepieciešams, lai varētu nobalsot par saviem rakstiem, kā arī depresīvos brīžos parunāt ar sevi komentāros. Rockhopper fantāzija strādāja pareizā virzienā, nikus viņš bija izdomājis ļoti neparastus un interesantus, tie bija tik dažādi, sākot no botniks1 līdz botniks60, nevienu skaitli neizlaižot.

Sods: liegta pieeja ienākt portālā spoki.lv uz mēnesi, statusa pazemināšana par lietotāju, feiko niku deaktivizācija, -1000 cepumi un krutuma punkti.
 

Darons - viņš piekačarēja visus, izsludinot konkursu ar savu balvu fondu, kurā solīja savu mp3 atskaņotāju. Pagājis gandrīz mēnesis, nav ne konkursa rezultātu, ne paša Darona. Nu neko darīt, skarbā dzīves realitāte, mierini sevi ar domu, ka viņam ir sliktak nekā tev. Konkurss tiek anulēts.

Sods: liegta pieeja ienākt portālā spoki.lv uz mūžu (līdz amnestijai), statusa pazemināšana par lietotāju,  -1000 cepumi un krutuma punkti.

706 5 160 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 160

0/2000

16. :D

2 0 atbildēt

atbildot uz SaulesValdis komentāru " nepelnīti stulbā cenzūra " a man liekas ka tev visu laiku kas nepatik :D  

2 0 atbildēt

Tā viņiem vajag - piesiet pie staba un uzkurināt!!!

2 0 atbildēt

atbildot uz corpsegrinder komentāru " atbildot uz SaulesValdis komentāru " nepelnīt... " jā  

2 0 atbildēt

aha no botiks1 lidz botiks60 :) gruti uzkert

4 2 atbildēt

rēcu par ''ōriģinālajiem'' nickiem. :D

Bet vispār diezgan stulbi tā darīt..!!

2 0 atbildēt

rockpupers gan kruts :D 

2 0 atbildēt

atbildot uz revibox komentāru " Nu Jacky beidz!! Ja jau visus feikos profilus... " tu smagi kljuudies,, shii NAW realiteete..

3 2 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " lasi divreiz - līdz amnestijai :) " amnestija, cik man zinaams noziimee to pashu, ko apzheeloshana.. jaa. neiebraucu no saakuma.. my fals.. kaapeec shie iipashie cilveeki jaaapzheelo??

1 0 atbildēt

nez nav taka :D par skarbu:D

1 0 atbildēt

atbildot uz PienaDesa komentāru " lol kad klikskinu uz rockhopper tad izmet mnu... " Tapec ka vina profils ir dzeests.

1 0 atbildēt

atbildot uz watewer komentāru " aha no botiks1 lidz botiks60 :) gruti uzkert " vnk iespārda izdoma un vārdu krājumsemotion

3 2 atbildēt

skatos te sava veida Santa Barbara :D

1 0 atbildēt

Ja jau Darons nevar ienākt spokos uz mūžu tad jau tikpat  labi var dzēst viņa profilu jo darīt tāpat viņš tur neko nevarēs.Un man tev ir vēlviens jautājums, ja tiek dzēsts lietotāja profils viņš taču var vēlreiz iereģistrēties Spokos un sākt visu no jauna vain vairs nevar?

0 0 atbildēt

PSc labās sarunas :D

1 2 atbildēt

nekad nebūtu iedomājusies,ka rockijs ir tik liels.

1 2 atbildēt

nepelnīti stulbā cenzūra

1 4 atbildēt

psc!!

1 4 atbildēt

Piedodiet! Es tā vairāk nedarīšu! Gribēju tik piepildīt savu bērnības sapnīti! :D

Ielikšu +++ Par šito raklstu ar visiem saviem botņikiem!!! :)

17 31 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »