local-stats-pixel fb-conv-api

Noziegums un sods160

706 5

Mierīgajā spoki.lv dzīves ritumā atkal ir izcēlušies divi klauni, kuri ideāli piestāvētu "Viens pats mājās" slikto varoņu tēliem, tāpēc nesodiet viņus bargi, lai uzjautrina mūs. Bildes ir ņemtas no viņu profiliem, tādēļ atļauja publicēšanai nebija jāprasa, viņi paši to atļāva, izliekot savas bildes spokos. so, par ko cepjamies? Es pat nezinu, ar kuru lai  sāk...

Rockhopper  - kas to būtu domājis, ka šis romantiskais pingvīnu vīriņš, kurš ar visu savu sirdi un dvēseli mīlēja šos mazos melnbaltos putnus un veltīja visu savu dzīvi pingvīnu populācijas popularizēšanai, būs tik nekrietns, ka izveidos 60 jaunus profilus. Viņam tas bija nepieciešams, lai varētu nobalsot par saviem rakstiem, kā arī depresīvos brīžos parunāt ar sevi komentāros. Rockhopper fantāzija strādāja pareizā virzienā, nikus viņš bija izdomājis ļoti neparastus un interesantus, tie bija tik dažādi, sākot no botniks1 līdz botniks60, nevienu skaitli neizlaižot.

Sods: liegta pieeja ienākt portālā spoki.lv uz mēnesi, statusa pazemināšana par lietotāju, feiko niku deaktivizācija, -1000 cepumi un krutuma punkti.
 

Darons - viņš piekačarēja visus, izsludinot konkursu ar savu balvu fondu, kurā solīja savu mp3 atskaņotāju. Pagājis gandrīz mēnesis, nav ne konkursa rezultātu, ne paša Darona. Nu neko darīt, skarbā dzīves realitāte, mierini sevi ar domu, ka viņam ir sliktak nekā tev. Konkurss tiek anulēts.

Sods: liegta pieeja ienākt portālā spoki.lv uz mūžu (līdz amnestijai), statusa pazemināšana par lietotāju,  -1000 cepumi un krutuma punkti.

706 5 160 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 160

0/2000

good, very goodemotion

6 0 atbildēt

Jēbucīt.. kā es par tekstu izrēcos, jacky :D:D

Un tas zoofiilis tos nikus chista labos uztaisijis :D

6 0 atbildēt

daiļrakstīšana nav tik eleganta kā kādreiz :)

6 1 atbildēt

Lašaras

6 1 atbildēt

Njā, taisīt 60 profilus ir slimi. emotion

6 1 atbildēt

Nesapratu... ja jau vinam liegta pieeja, ko viņs te dara?

atbildot uz Rockhopper komentāru " Piedodiet! Es tā vairāk nedarīšu! Gribēju tik... "  

5 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " nē, nav :) " nu nu es skatos  un domaju ... vai drizuma mums te spoki.lv neradisies kads totalitarais rezhims mosh komunisms :D vai nacisms :D :D ... kas bus staljins kas hitlers :D ....  

5 0 atbildēt

Tas, ka pārkāpēji tiek sodīti, ir ļoti labi! Bet kāpēc gan nepieciešama viņiem šāda reklāma, kāda tagad viņiem tiek sniegta?

5 0 atbildēt

"Rockhopper fantāzija strādāja pareizā virzienā, nikus viņš bija izdomājis ļoti neparastus un interesantus, tie bija tik dažādi, sākot no botniks1 līdz botniks60, nevienu skaitli neizlaižot."  

Vāks. Cilvēkam ir iztēle. (sun).

5 0 atbildēt

atbildot uz Sister komentāru " kā arī depresīvos brīžos parunāt ar sevi kome... " baac. cilveeks slims,, newiens to nesparot?? :D shizofreenija- jeb personiibu daliishanaas.. pagaidaam, man liekas, ka lielaakais skaits persooniibu wienaa cilveekaa ir 7, kuras sawstarpeeji naw paziistamas,, luuk, dzheks uzstaadija jaunu rekordu.. un rockhopper noteikti pat nenojaush, ka winjsh pats ir arii botniks35 un botniks56 pat nenojaush, ka ir tas pats, kas botniks23.. zheel cilveecinja.. ja nu winjsh ar sawaam persooniibaam sarunaaja kaadu randinju?? sanaak, ka winjsh aizies, bet reaali sanaak, ka winjsh tur nebuus,, un buus seewi piekaasis.. :D wai kaut kaa taa.. :D

5 0 atbildēt

slimie

5 0 atbildēt

So sad :D

5 0 atbildēt

njā niku orginalitāte vnk fascinē :D

7 2 atbildēt

SEN JAU VIŅU TĀ VAJADZĒJA,LAŠARA,MI KANTARE

5 0 atbildēt

ta gadas :D

4 0 atbildēt

man jau sāka viņs patikt! :) un tas viņa ģenialas filminas arī!

4 0 atbildēt

kur var būt tik tizls lai izveidotu neskaitāmos profilus lai balsotu par saviem rakstiem.....nožēlojami......

4 0 atbildēt

atbildot uz čirkulīte komentāru " kur var būt tik tizls lai izveidotu neskaitā... " tu nepazistu agurs un vell kautkadu tipu, shis salidzinajuma ir iesācējs!

4 0 atbildēt

Nav jau vieniigie, ieteiktu pamonitoreet visaadus mailijas fanus tipa "sonymonro", dienas laikaa radaas iespaids vai nu spokos dziivo lielaakais mailijas fanuklubs jebshu kaarteejais personiibas daliishanas sindroms.

4 0 atbildēt

Vini laikam tiesam tizli idioti ja no vienas ip taisa acc XD

4 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »